středa 23. července 2014

Jak se mi podařilo vyplnit můj letní wishlist

V polovině minulého léta jsem si sepsala, co mi příští rok v tuhle dobu nesmí chybět. A můžu se poplácat po zádech, protože opravdu (skoro) všechno mám.

Neměla jsem toho na seznamu moc, spíš takový ten letní základ pro někoho, kdo rád chodí k vodě. Vzhledem k tomu, že se moje situace trochu pozměnila, na prvních příčkách přání pro toto léto je stačit tempu mých dětí, přitom předčasně neporodit a alespoň jednou za pár dní se dobře vyspat. Ale jinak léto užívám parádně.

Skóre je 5 ze 7. Pořídila jsem pět ze sedmi plánovaných věcí. Bílé dlouhé šaty odkládám do dalšího roku. Bílá rozšiřuje a vypadala bych v nich jako lesní víla, která se neumí brzdit v jídle. Na velkou nafukovačku jsem zapoměla. No jo, taková já jsem matka:-) Ale děti ve vodě stejně nejraději blbnou jen tak bez ničeho, takže jakože nic.


















Už na začátku června jsem objednala piknikovou deku značky Spokey o rozměrech 150 x 180 cm. Spodní strana je z vodě nepropustné fólie, která zároveň izoluje od chladu. Deka s dá složit do docela malé a lehké tašky. Rozložená se na zemi nemuchlá, jako obyčejná tenká deka. Já jsem s ní moc spokojená. 

Mým největším úlovkem jsou černé dvoudílné plavky s volánky. Koupila jsem je náhodou až minulý týden. Do té doby jsem na žádné takové nemohla narazit. Stály 600 Kč. I když mám doma dost pěkných plavek, tyhle jsem prostě musela mít. Mají totiž zvětšující efekt. Sedí perfektně, trojúhelníkové košíčky jsou mírně vystužené. Vypadám v nich nebezpečně sexy. Asi tak sexy, jak jen hroch nasoukaný v bikinách sexy může být:-) Ale jsem si stoprocentně jistá, že je ocením až po ukončení třetího kojení. Raději si nechci představovat, jak na tom budou moje prsa, vzhledem k tomu, že po ukončení druhého kojení, dá se říct, ze dne na den téměř zmizely. Škoda, že nemůžou zůstat na současných těhotenských rozměrech.

"Nechtělo se mi manželovi přiznávat, že jsem si koupila nové plavky, právě když je teď moje osobní finanční situace nejhorší za několik dlouhých let. Stojím u bazénu, na sobě tyhle plavky, povídám s ním a on pořád zírá směrem do výstřihu. Ptám se, co jako je a jen čekám, že se zeptá, jestli jsou ty plavky nové. A nic. Že se prý dívá na prsa. Plavek samotných si vůbec nevšiml. Ti muži:-) "

Dále tady máme klobouček. Dostala jsem ho od mamky. Je perfektní, přesně padne, nikam se neposouvá, odolá i větříku a nemá velkou krempu, která by mi překážela. Ještě mám zálusk na takový podobný, ale látkový.

Termální voda La Roche-Posay mě v těch největších vedrech chrání před kolapsem a vizáží připomínající vysušenou švestku. 

Opalovací krém z důvodu lehčí tašky používáme celá rodina jeden - momentálně dětskou padesátku Sun Dance z DMky. A aby jsme si to ještě více usnadnili a dětem zkrátili pro ně nepříjemné natírání, pořídila jsem právě tuhle verzi ve spreji. Voní ovocně, dobře se vstřebává - spokojenost.























Máte taky svůj letní wishlist? Co patří k vašim letním nezbytnostem?

8 komentářů:

  1. Minulé leto som tieto plavky v tyrkysovom videla v Cropp Town a ked som si pre ne o týždeň prišla už tam neboli. Sú to najkrajšie plavky aké som videla :)

    OdpovědětVymazat
  2. V tyrkysové musely být krásné. Tyrkysová je moje nej barva. Vedle černých visely ještě křiklavě růžové, ale na ty bych odvahu neměla:)

    OdpovědětVymazat
  3. Presne tu deku mame aj my :) Bola s nami uz pri mori, na piknikoch, vsade ..:)
    Ja by som chcela plavky s takymi sortkovym spodnym dielom, aby zakryli mi trosku skorigovali hruskovu postavu :D Ale tiez som ich tuto sezonu nikde nevidela..;(
    Niekto nejake tipy..?
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  4. ty plavky vypadají moc pěkně,akorát já objem nahoře nepotřebuju přidávat, spíš potlačovat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné úlovky :) Moc se mi líbí plavky a klobouček! Ty bílé šaty vypadají skvěle, podobné bych si taky přála, ale taky je mám zatím jen na obrázku ;) Btw lesní víla, která se neumí brzdit v jídle, mě moc pobavila :D

    OdpovědětVymazat
  6. Plavky jsou bombastické :) A co se týče opalováků, minule jsem poslouchala v rádie nějakého odborníka, co se dušoval, že ochraný faktor více jak 50 je na nic a spíše nám uškodí, jelikož ze Slunce jako jediného vstřebáváme vitamín D a tyhle vysoké faktory tomu zabraňují, což je špatné hlavně u dětí. Tak si myslím, že na tom něco bude :)

    OdpovědětVymazat
  7. Klobouček vypadá suprově. Já to mám naopak. Nosím látkový a chtěla bych slaměný. Ten co mám už je ošoupaný. Deku jsem si také pořídila, akorát v Tchibo a moc spokojená nejsem. Chtěla jsem jí i k vodě a to se použít nedá. Je moc teplá. Když se navlhčí, tak vrchní vrstva nic nevsákne a spodní vrstva omezuje schnutí. Je opravdu jen na piknik a spíše na jaro nebo léto.
    Plavky super. Já teď během kojení v bikinách také vypadám dobře. Pod prsama už je to horší.

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasné plavečky:))) Obdivuji lidi co jim sluší klouboky!:D
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...