úterý 17. června 2014

SOUTĚŽ a recenze: Depilační cukrová pasta BioEpil

Pokud vás nejen v létě trápí rychlé dorůstání chloupků, snad vás potěší tato soutěž.  Dvě z vás můžou vyhrát depilační pastu, která mě osobně velmi mile překvapila a depiluju, co se dá:-) 

Hladké nohy jsou v teplých dnech nutností. Holení strojkem je celkem rychlovka, ale za den dva už začnou být nožky drsné a cítit to jde hlavně ve vodě, třeba v bazénu, a to mě teda dost prudí. Zbývá jedině trhat i s kořínky! S depilačními přípravky nemám moc dobré zkušenosti, proto jsem byla natěšená na vyzkoušení depilační pasty BioEpil od Purity Vision. Přiznávám, že jsem moc složení - cukr, růžová voda, voda z Himalájí, kyselina citrónová, čajovníkový olej a heřmánkový olej nevěřila. Zní to sice chutně, ale poradí si to s chloupky? Teď už vím, že ano a to parádně.

Veškeré informace se o cukrové pastě dočtete na stránkách www.bioepil.cz, takže je zbytečné je tady přepisovat. Vypíchnu jen to základní - jde o 100% přírodní výrobek bez umělé parfemace, ropných derevátů, silikonů a dalších syntetických látek. BioEpil není testován na zvířatech a nosí certifikát BDIH. 


Jak na to?

Práce s pastou je snadná. Je potřeba si dobře prostudovat návod na použití. Ve zkratce ho najdete přímo na kelímku, ale lepší je pročíst si instrukce přímo zde na stránkách BioEpil. Před depilací musí být kůže čistá, nemastná a suchá, aby pasta dobře přilnula k pokožce. Dále je potřeba nahřát celé balení na teplotu těla. Jde to ve vodní lázni, já jsem zvolila mikrovlnkovou variantu. Po doporučovaných osmi sekundách se mi zdála pasta pořád moc tuhá, tak jsem ji dala ještě na chvíli ohřívat. Původně pevná hmota začala tát jako med a to nejvíce od středu, kde byla až moc horká (takže pozor na popálení). Trochu jsem celý obsah promíchala, aby byla konzistence tak akorát. A co dá. Na stránkách je video, jak s pastou pracovat, ale já jsem si vybrala jiný způsob. Tenkou vrstvu pasty jsem nanesla pomocí příborového nože, přiložila látkový kapesník, krouživými pohyby přitlačila ke kůži a po několika sekundách prudce strhla po směru růstu chloupků. Opravdu jednoduché a velmi účinné. Po mých nedobrých zkušenostech s různými depilačními pásky, kdy jsem byla ulepená až za ušima, se mi líbilo, že na pokožce nezůstávaly kusy pasty, nic nelepilo a z nože a kapesníku šla pasta lehce vymýt teplou vodou. Bála jsem se bolesti, abych snad z toho předčasně neporodila, ale vlastně to ani nebolelo. Po stržení došlo k mírnému začervenání, které jsem podle doporučení postříkala Růžovou vodou Purity Vision. O Růžové vodě se dočtete více později, ale i v tomto případě zafungovala moc dobře.

Původně jsem měla v úmyslu postup nafotit, přišlo mi to ale trochu nevkusné, vystavovat tady svoje chlupy. Věřím ale, že to s pastou zvládnete i tak.

Bodové hodnocení: 7/7

Soutěžíme!

Dvě z vás můžou vyhrát kelímek této depilační cukrové pasty. Pravidla soutěže:

1. Sledovat můj blog přes GFC, Bloglovin nebo Facebook.
2. Napsat do komentáře svůj email a jak a pod jakým jménem sledujete.
3. Napsat do komentáře, jestli jste se s cukrovou pastou už setkaly nebo ji vyzkoušely. Pokud ne, napište třeba své plány na léto.

Za sdílení soutěže na vašem blogu nebo třeba Facebooku můžete přidat další komentář. Soutěž platí jen pro ČR a potrvá do 26. 6. Pak vylosuju dva výherní komentáře a dám vědět na email.

 Přeju hodně štěstí!

...............................................................
EDIT: Depilační pastu vyhrává komentář č. 22 - Peprmintka a 48 - U sedmikrásky. Gratuluji!!



63 komentářů:

  1. Ja obcas sahnu po depilatoru, akorat mi prijde, ze chloupky pak zarustaji a nevypada to hezky. Ted resim, zda vzit trisla nebo ne, blizi se dovca a mam dilema, zda to nebude jeste horsi :D S pastou zkusenosti nemam zadne.
    Sleduji jako Charmedka pres GFC
    Charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji :) mail - mischa.b@seznam.cz. Jinak já chodím do jednoho depil. studia právě na cukrovou pastu, doma jsem to zatím nezkoušela, bála jsem se, že by mi to tak nešlo...Tak třeba teď? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nad depilační pastou dost silně uvažuju. Neustálé holení žiletkou je kort teď v létě docela opruz, takže by se něco déle trvajícího hodilo :)
    Sleduju přes GFC jako Tereza Kratochvílová (Tery)
    gizy(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Na cukrovou pastu se dívám už dlouho a odhodlávám se ke koupi protože na ně čtu samé dobré recenze, pořád mě to láká ji vyzkoušet, hlavně jsem četla že je dobrá na citlivější místa. Většinou teda používám buď klasiky žiletku nebo voskové pásky a jednou za čas si skočím i na IPL. Chloupky jsou prostě nepřítel! :D
    Letos mě sice nečeká žádná dovolená u moře, ale za to mě čeká hledání společného bydlení s přítelem a na to se těším mnohem více než na moře :)
    Sleduji tě jako Martina Janečková (aklly)
    janeckova.mart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj o tomdle slyším po prvé ale vypadá to docela zajímavě:)
    Lucyysek12@centrum.cz
    Fb Lucie Svobodová

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, sleduju přes GFC - Anetátor Anetátorový, mail mám sherbatsky@seznam.cz
    Cukrovou pastu jsem zatím nezkoušela, holím zatím pořád jen žiletkou, ale nevyhovuje mi to :(

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji na GFC pod jménem Lucie Kroužková, email: lucie.krouzkova@gmail.com
    S cukrovou pastou zkušenosti zatím nemám, ale ráda bych ji vyzkoušela. Ušetřila by mi určitě dost práce :) A plány na léto.... na začátku července letím do Španělska a pak si hodlám užívat zasloužené volno nejspíš doma u bazénku nebo s kamarády :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji, email: clefairy22@gmail.com
    Popsala si to hezky, vypadá to lákavě - hlavně to složení, musíš pak ještě napsat, jak dlouho to vydrželo. Zatím jsem nic takového nezkoušela, všechno jistí žiletka a stejně, jako single praktikuju - If I don't shave, I must behave! :D

    OdpovědětVymazat
  11. gfc radoslava
    pastu bych chtěla vyzkoušet zkoušela jsem voskové pásky
    a taky jsem byla celá ulepná:)
    radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji přes GFC jako zuzana.neuvirhova a FB jako Zuzka Neuvirthová. :)
    Cukrovou pastu jsem ještě nezkoušela, i když jsem přesně na tuhle měla zálusk. Na začátku prázdnin mám brigádu a pak budeme s přítelem různě cestovat a určitě se odebereme i na chatu. :)

    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji přes Bloglovin (DomisTlapis).¨
    jinak cukrovou pastu jsem nikdy nezkusila, ale rozhodně bych chtěla :-) Nebaví mě to neustálé holení :/
    DomisTlapis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. sledujem cez GFC ako Peťuška
    nemám vôbec skúsenosť s cukrovou pastou... holím sa len žiletkami, takže by to bola určite príjemná zmena... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduju přes GFC jako Lucie Jiroutová.
    Cukrovou pastu používám přesně tuto a taky si ji nemohu vynachválit. Mám i epilátor, ale po něm mám vždycky nohy jak kdybych prošla kopřivami..:-)

    l.ulicna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. ! Ty jsi vyvinula zpusob, ktery by opravdu mohl fungovat. Presne tuto pastu jsem mela a proste mi to neslo, v rukou se to ohrivalo na vic stupnu, nez by asi melo, lepilo se to na vsechno, hlavne na nehty, a vytrhalo to asi 10 % chlupu. Uz po prvni zkousce jsem to poslala dal. Takze bych ted moc rada zkusila tento jiny zpusob, protoze me holeni nebere :) Na bloglovin sleduju jako Michaela R. m.radkovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Sleduji pod Claire:)
    Teda jestli kecáš, že to skoro nebolí, a bude to bolet, tak uvidíš :D Právě nedávno jsem po pastě pokukovala, protože mučítko ve formě epi/depilátoru mám, ale mám z něj strach, ta mrcha mě vždycky naprosto zaručeně odzbrojí. (crazygingersdiary(at)gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  19. já jsem kdysi byla na tomhle přímo v salónu a teda nevzalo to absolutně nic, jen jsem byla totálně osypaná, a četla jsem články, kde naopak spokojenost nebyla... tak nevím, budu si držet palce, abych si udělala vlastní úsudek :)
    sleduji přes GFC pod tímhle jménem
    littlegem seznam cz

    OdpovědětVymazat
  20. a sdílím na svém blogo-facebooku: https://www.facebook.com/littlegemblog

    OdpovědětVymazat
  21. A zrovna dnes jsem na ní koukala v DM : ) V případě nevýhry chci rozhodně vyzkoušet, ptz kolem cukrové pasty kroužím už dlouho. Elektrické strojky jsem zatím nezkoušela, vosky se mi podařilo už v 25 zadělat na křečové žíly a holítka sice rychlé, ale u mě na nic. Musím bohužel nohy holit každý den : (
    Jinak sleduji přes FB jako Lenka Mokrá. E-mail - l.mokra@email.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Nic podobnýho jsem nikdy nezkoušela, ale celkem by mě to lákalo :) V létě plánuju hlavně oslavit plnoletost, užít si karlovarský festival a udělat si s kamarádkou takovou menší dovolenou na Moravě :)
    Sleduju přes GFC - Petra Hozová (aspoň teda doufám, občas se mi to samo odhlásí a netušim proč) :)
    PetraJ.Hozova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. sleduji jako caty
    no zkoušela jsem ale nějak to nedopadlo,tak bych jí ráda dala druhou šanci!:D
    v létě jedu do Anglie a pak něco s kámoškama a příbuznejma chci podniknout:)
    lindik1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. plus sdílím na twitteru

    https://twitter.com/kol_linda

    lindik1@gmail.com - Caty

    OdpovědětVymazat
  25. Super dáreček, moc ráda bych vyzkoušela, zkušenost zatím nemám, ale četla jsem na tenhle postup hodně chvály. :) V létě se chystáme s bandou na Krétu, tak by bylo záhodno vypadat k světu. Přeji krásné letní dny plné sluníčka! ;)
    Sleduji GFC a FB - Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduju přes GFC (Alena Lusková)
    luskova.alena@gmail.com
    A nějakou takovou pastu jsem si pokoušela vyrobit doma, no vzniklo z toho krásné "curkové sklo" :D Takže dále jsem už to nezkoušela. A bylo by fajn, vyzkoušet nějakou použitelnou :)

    OdpovědětVymazat
  27. Skúsenosť zatial nemám, ale hrozne by som chcela vyskúšať :)
    GFC - Slečna Gia
    Facebook - Klejmentína Perníčkovič
    Mail - zuzanabarancikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Jé, 26.6. mám zrovna svátek :D sleduji jako aprincesna, aprincesna@gmail.com Myslím, že jsem tuhle pasta viděla v dm, ale možná se platu, nicméně mám od purity vision kokosák a ten je super, prostě přírodní věci, to já můžu :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak moje zkušenost je úplně jiná...přidávám nesoutěžní komentář :-)
    Přišla mi ta věc jako hodně tragická, techniku zvládám dobře (používat to jako vosk - sundavat látkou- mi přijde k ničemu, pak nevidím výhodu ani onu ekologičnost), ale konzistence pasty se rychle mění a člověk to má pak všude, jak to lepí...
    No vlastně víc tady: http://cosmetic-jam.blogspot.cz/2013/12/adventura-s-cukrovou-depilacni-pastou.html
    Asi zkusím nakonec zbytek té pasty dodělat jako klasický vosk, ať najde aspoň nějaké využití.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, cukrovou pastu jsem poprvé zkoušela před 3 lety a byla to katastrofa. Podezírám prodejce, že mi prodal včelí med :-D Teď epiluju voskem, ale trápí mě zarůstání, tak bych chtěla vyzkoušet cukrovou pastu, prý u ní nic takového nehrozí a navíc člověk netráví polovinu života holením. Sleduji přes Fb jako Karolína Švandová - karolina.svandova@seznam.cz Krásný den :-) Karolína

    OdpovědětVymazat
  31. Sleduji přes GFC jako Kriss
    kiss.iii@seznam.cz
    Cukrovou pastu chci vyzkouset uz dlouho, ale podle toho co jsem četla na internetu tak píšou že se nanáší proti růstu chloupků a strhává po směru....?

    OdpovědětVymazat
  32. sleduju přes GFC jako Tereza Nováková, glazurka@email.cz
    O této pastě jsem slyšela tolik chval! Strašně jsem ji chtěla vyzkoušet, ale vždycky mě od nákupu něco zdrželo :D prostě jsem se neodhodlala to risknout.

    OdpovědětVymazat
  33. Sleduji přes GFC pod stejným jménem. :)
    Zkušenost s tím také nemam, ale vypadá to velmi lákavě! A co dělám o prázdninách.. noo, pojedu s rodiči do Tater - mooc se těším, příroda mě vždycky neskutečně nabije :) Možná vyjde i jedna brigáda, a pak si snad užiji prázdniny i se svým přítelem :)
    whitedog1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Sleduji přes GFC jako Michaela Zemanová.
    misazemanka@seznam.cz
    Vypadá fakt zajímavě.Já ještě nemám s takovými věcmi moc zkušenosti,ale chtěla bych to někdy zkusit.Jinak na prázdniny asi nikam nepojedu,ale chtěla bych si sehnat brigádu,tak snad to vyjde :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Sleduji tě přes GFC jako Klára Nováčková. email 4kery@seznam.cz
    Bohužel, pastu jsem ještě nikdy nevyzkoušela, jsem klasická "žiletkářka", ale vyzkoušela bych ji moc ráda :) Jinak prázdniny plánuju pracovně, a to v zahraničí :)

    OdpovědětVymazat
  36. Sleduji přes fb jako Lenka tichá, email: leniku@gmail.com Cukrovou pastu jsem nikdy nezkoušela, dokonce jsem o ní nikdy ani neslyšela. :-O Moc ráda bych vyzkoušela, ať mám na prázdniny krásné nožky bez chloupků!! Chystáme se s rodinkou do Jižních Čech k Lipnu a potom snad i někde k blízkému moři, asi Chorvatsko.

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduji přes GFC jako Runa Ars. Přes FB jako Michaela Rybenská.
    S cukrovou pastou zkušenost nemám, ale láká mě to. :) O prázdninách mě čeká stěhování, rekonstrukce bytu a hledání nového zaměstnání, což je svým způsobem taky "dovča". :)

    Hezký den
    Runa

    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, sleduji přes GFC jako Denisa Svobodová a stejně tak i na FB stránce :)
    \s cukrovou pastou zkušenosti mám, ale pouze s domácí variantou :) je to výborná věc, a jsem s ní moc spokojená, proto bych i chtěla vyzkoušet cukrovou pastu z obchodu :)

    grifuel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Nikdy jsem to nezkoušela, ale vím o tom. Viděla jsem video, jak si s ní někdo depiloval ruce :D
    Jinak GFC Mestie l.
    samcaslim@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. GFC: Lucia Kvaššayová
    micka185@azet.sk a like a fb som dala ako Lucia Kvaššayová
    Zatiaľ som sa s tým ešte nestretla , zatiaľ iba žiletka ale pozerala som si to na internete asi tak pred 22 mesiacmi a rozmýšľala som nad tým že si to kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  41. sleduji na fb-Jana Svobodová
    Cukrovou pastu jsem ještě nikdy nezkoušela,ale už jsem po ní koukala a docela mě tento způsob odstranění chloupků zaujal a chtěla bych jej někdy vyzkoušet.:) Jinak plány na léto ještě něják nemám :)
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, to je parádní soutěž. :) Cukrová pasta mě hodně zaujala, proto jsem se ji zkusila podomácku vyrobit. No, samozřejmě, že se mi to vůbec nepovedlo. Znovu už jsem to nezkoušela, ale jsem ráda, že jsem narazila na tuhle GA, třeba budu mít štěstí.. :)
    Sleduji přes GFC jako Patricie Houžvová
    patricie@houzva.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Zkoušela jsem cukrovou pastu domácí výroby a dopadlo to katastrofálně :D
    Tak by mě dost zajímala kupovaná varianta, abych zjistila, kde byla chyba.
    deeczko@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Sleduji :)
    FB:Aneta Pavlačkovoá
    GFC:Anett
    S cukrovou pastou zkušenost nemám,ale ráda bych to vyzkoušela! :)
    O prázdninách se jedu léčit do lázní :)

    OdpovědětVymazat
  45. Jé, tuhle pastu bych moc chtěla vyzkoušet! :-) Hodně mě láká. Zatím s ní nemám žádnou zkušenost, na odstraňování chloupků používám klasická holítka, jen jednou jsem si nechala nohy depilovat voskem a bylo to docela v pohodě, žádná krutá bolest :-) O prázdninách se nikam nechystám, protože si budu pravděpodobně brát dovolenou až koncem září.
    Sleduji jako Sedmikráska a likuji na FB. USedmikrasky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Přidávám 2. koment - soutěž sdílím na FB stránkách svého blogu: www.facebook.com/BlogUSedmikrasky.

    OdpovědětVymazat
  47. GFC Saki, FB Tereza Saki, mail terezasaki zavináč seznam.cz

    S cukrovou pastou zkušenosti nemám, obecně jsem zatím z vytrhávání měla docela strach... A v létě se chystám leda tak do práce. :D

    OdpovědětVymazat
  48. Sledujem n fb pod menom Katarína Kačuriková
    email: katarina.kacurikova@gmail.com
    Ja som cukrovú pastu ešte nevyskúšala, ale čítala som už na internete návod na jej výrobu a veľmi ma to zaujalo no nevyskúšala som to, pretože ma odradil článok, ktorý som čítala- bolo v ňom, že 2 holky si takú pastu doma vyrobili a pri jej použití sa im vznietili nohy :/ čiže ma to odradilo od výroby :)

    OdpovědětVymazat
  49. GFC a FB: Alexandra Fekete
    falexa.alex@gmail.com

    Nikdy jsem tohle nezkoušela, ale ráda bych :)
    O prázdninách mě čeká brigáda, jinak žádný program zatím nemám :D

    OdpovědětVymazat
  50. 1. j.mandragor@gmail.com, sleduji přes FB jako Blog JM
    2. Zrovna nedávno jsem ji objednala a přemýšlela jsem, že si ji objednám. Nakonec mě ještě napadlo, že si ji vyrobím sama, ale ještě jsem se neodhodlala.

    OdpovědětVymazat
  51. FB: Dominika Soukupová
    GFC: Dominika Soukupová
    Domka.s@seznam.cz
    Jednou jsem se snažila udělat si domácí cukrovou pastu, ale spálila jsem to a zničila hrnec :D. Takže bych jí ráda vyhrála než jí zkoušet dělat znova :D.

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj, sleduji přes GFC: Anežka a FB: Anežka KOROZE:)
    S cukrovou pastou nemám žádnou zkušenost a proto bych ji moc ráda vyzkoušela. Jinak přes prázdniny chci hodně pracovat a připravovat se na státnice:)) Takže výlety budu podnikat jen v okolí Prahy.

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. GFC: Panterka D
    terdysek@gmail.com
    Cukrovou pastu jsem se snažila udělat jednou doma a byla to docela katastrofa :D Takže domácí už nikdy víc, ale tuto originální bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  54. sleduji přes gfc jako Áďa, mail: MikulkovaVendula@seznam.cz
    Cukrovou pastu jsem ještě nezkoušela, zatím používám na stehna voskové pásky a na lýtka buď epilátor nebo žiletku s pěnou na holení, mám to tak nějak rozdělené :-D

    OdpovědětVymazat
  55. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  56. GFC Kateřina S
    katsidova@gmail.com
    Měla jsem doma přesně tuhle cukrovou pastu :) Pasta je mnohem lepší než žiletka, chloupky mi po ní začaly slábnout a řídnout :) Ale je pravda, že to rozhodně není zrovna časově úsporná procedura.. :D

    OdpovědětVymazat
  57. Cukrovou pastu jsem chtěla zkusit tak jako tak, přežila jsem už depilační pásky a s tímto zázrakem je prý bolest ještě menší, takže by snad ani nehrozilo, že bych před paní v salonu řvala jak umpalumpa ... v případě výhry bych aspoň řvala v pohodlí domova :-D
    Můj email je monikahyblova@email.cz a sleduji tě na bloglovinu pod přezdívkou Makoni.

    OdpovědětVymazat
  58. GFC: Nechvatalova9, FB: Lenka Nechvátalová a myslím, že i pod tímhle sleduji bloglovin, ale teď si nejsem jistá..

    Cukrovou pasu jsem nezkoušela, ale ráda bych to chtěla někdy zkusit. A plány na léto? Bohužel žádný, nemůžu plánovat, hledám si zatím neúspěšně práci po tom, co mi nevyšla vejška =(. Mám akorát zamluvenou chatu na Vranovské přehradě, ale není jistý, jeslti se tam dostanu a s kým... =(

    Nechvatalova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj. :) S cukrovou pastou jsem se ještě nesetkala osobně, ale hodně jsem si o ní četla :D Takže bych ji určitě chtěla jednou vyzkoušet. :) Tvůj blog je super, hlavně v něm pokračuj !
    email: terezie.chudickova@email.com
    gfc: Terezie Chudíčková

    OdpovědětVymazat
  60. Moc děkuji, mám obrovskou radost! :-))

    OdpovědětVymazat
  61. Tak jsem dnes pastu poprvé vyzkoušela - nejdřív jsem se spálila, mám na kusu nohy slezlou kůži :-( Pak už to bylo lepší, zvolila jsem tvůj způsob použití pasty a fakt funguje jak má! Akorát teda musím vychytat to ohřívání, nejdřív byla moc tuhá, tak jsem přihřívala, přihřívala a pak to skončilo spáleninou :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se trochu popálila, ale až tak?! To ohřívání je potřeba vychytat, taky jsem s tím předevčírem zase zápasila.

      Vymazat
    2. Jojo, až tak, dnes mám v noze už prohlubeň :-D Celkem to bolí. Bude to běh na dlouhou trať, než se s tím naučím. Včera se mi podařilo odchlupit aspoň část stehna, tak jsem byla šťastná :-D

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...