pátek 14. srpna 2015

Vodu prosím! Tentokrát termální vodu ve spreji Uriage

Řeky vysychají, tráva je spálená, země vyprahlá, letošní sucho je šílené. Abych na tom nebyla podobně, zavlažuju se, jak se dá. Zevnitř i zvenčí.



Piju vodu kohoutkovou, ale v průběhu dne se nejraději osvěžím termální vodou ve spreji. V lékárně Dr. Max jsem si koupila termální vodu Uriage. Pramení ve francouzských Alpách nedaleko města Grenoble. Je bakteriologicky čistá a přirozeně bohatá na minerální látky a stopové prvky. Někdo by mohl namítnout, že by stačilo použít obyčejnou vodu, ale já mám pocit, že dodat pleti nějaké ty minerály navíc určitě nezaškodí. Rozprašovač vytváří úžasně jemnou spršku a vodu rozstříkne rovnoměrně po celém obličeji. Chutná trochu slaně. Snadno se vejde do kabelky. Je to taková přenosná sprcha. Vodou kropím i děti a moc se jim to líbí. No aby ne, v tom horku. Je to okamžité osvěžení. 150 ml stojí 159 Kč.

Bodové hodnocení: 7/7


Značka Uriage nabízí nejen termální vodu, ale i přípravky pro péči o pleť. V lékárně jsem dostala několik vzorků a i podle totoho malého množství je znát, že mé pleti sedí dobře. Určitě stojí za to do lékárny zajít a vzorky si vyžádat.

Nebo mrkněte na www.labo-uriage.cz.

Už jste se také setkali se značkou Uriage? Používáte termální vodu ve spreji?


2 komentáře:

  1. Ahoj, bylo by mozne napsat slozeni termalni vody uriage?:) pouzivam od Lrp a zajima me rozdil mezi nimi :) dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, lahvičku už bohužel nemám, ale ani nevím, jestli tam složení bylo. Jestli myslíš přesný rozpis minerálů. Fakt nevím, zkus mrknout v lékárně.

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...