středa 21. ledna 2015

Jak se v lednu zahřát a zlepšit si náladu

Víte, že tato doba patří obecně k těm nejdepresivějším v roce? Možná to taky cítíte. Vánoce pryč, jaro daleko, venku škaredě. Mám pro vás pár tipů, jak to překonat.



























Třeba vám zvedne náladu to, že teď v mnoha obchodech probíhají slevy. Dají se sehnat zajímavé kousky za dobré ceny. Třeba jako tento světelný řetěz Cable & Cotton Marshmallow. Venku je světla málo, tak si ho musíme dopřát doma. Svíčky Yankee Candle teď mají taky výprodej. Co třeba malá vzpomínka na Vánoce v podobě svíčky Candy cane lane? Teplá deka nesmí chybět, to je bez diskuse. Zázvor. Zázvor má prohřívací účinky a můžete si z něj udělat čaj nebo ho nastrouhaný přidat do jídla nebo do cukroví. Vůně mají tu úžasnou schopnost měnit naši náladu. Měla jsem vzorek novinky od Gorgio Armani Sí a voní krásně sladce, ale ne přeslazeně. Na zimu je dokonalá. Nebo se můžete zahřát venku běháním. Nejen, že se vám rozproudí krev, ale taky vyplaví endorfiny, které vám zaručeně zvednou náladu. Osvědčený způsob, jak se prohřát je koupel. A proč se rovnou nepřenést do francouzské Provance pomocí Sady sprchového gelu a koupelové soli OJJU Levandule. A pokud máte pořád chmurné myšlenky, kniha Čtyři dohody je určitě vyžene. Mám to vyzkoušeno.

Takže nejlépe takto. Jděte si zaběhat. Pak se doma naložte na půlhoďku do vany, navoňejte se skvělou vůní, uvařte si teplý čaj, zapalte svíčku, zapněte světýlka a hupsněte s knížkou pod deku. Myslím, že je to skvělý způsob, jak čekat na jaro:-)

Jak se cítíte v tento čas? Chybí vám pořádná zima se sněhem? Už se těšíte na jaro?


5 komentářů:

  1. Čtyři dohody taky můžu doporučit :) Jinak za mě už zimu nee, Vánoce stačily a teď už šup šup jaro! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si ke knížce ještě vzala něco dobrého na zub ;)

    OdpovědětVymazat
  3. No, docela tématické, vylezla jsem právě z vany s koupelovou solí, udělala si zázvorový čaj a zapálila svíčku :-)) Hezký víkend :)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. Sníh mi ani nijak zvlášť nechybí, já ho ve městě prostě nemám ráda.. Svíčky pálím o stošest, je to na ně ideální období ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, odkaz na světelný řetěz nefunguje.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...