pondělí 22. dubna 2013

Rudé drápky s Miss Sporty

Musím na sebe prozradit, že si nehty nelakuju. Ale změna je život a já jsem se do toho vrzhla po hlavě a rovnou rudě!

Od lakování mě vždy odrazovala ta krátká výdrž laků. Nehty se začnou loupat, odlakovač třeba hned není po ruce a nevypadá to dobře. Ale viděla jsem tento lak od Miss sporty, který slibuje vydržet na nehtech 7 dní, tak jsem ho musela otestovat. Naposled jsem zkoušela lak od E.l.f. a ten na nehtech nevydřžel v pěkném stavu ani 12 hodin.


Zkrátila jsem si nehty na co pro mě nejkratší možnou délku, protože to se mi právě líbí, tmavý lak na krátkých nehtech. Musela jsem nanést tři vrstvy, aby vznikl opravdu hezký jednolitý povrch. Lak se na nehtech krásně leskne a myslím, že vypadá moc dobře.



A jak to tedy dopadlo s tou slibovanou výdrží? V přijatelném stavu lak vydržel tři dny, což si myslím, že je dobrý výsledek. Pak se začaly špičky nehtů šoupat, ale lak se neloupal a nepraskal, tak jak to znám u jiných výrobků. Takže podle mě je tento lak opravdu dobrý a uvažuji o pořízení dalšího odstínu.

Odstín má číslo 151 a ve skutečnosti je trochu tmavší. Lak stál kolem 40 Kč, což je skvělá cena.

Líbí se vám výrazné barvy laků? Jakým dáváte přednost?


6 komentářů:

  1. Mě naposledy lak na nehtech taky vydržela asi půl dne. Od té doby raději neexperimentuji, protože než jsem se pak dostala k odlakování, chodila jsem X dní jak křupan...
    Kreativně s Ladybird

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že já jsem kdysi vyzkoušela také Miss sporty a lak držel dobře a dokonce mi nehty pochválil i můj šéf, že co to prý je za lak, že by pořídil manželce. Takže neplatí, že drahý musí být nejlepší, protože tady je cena fakt super. A za tu cenu může mít člověk i několik různých odstínů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to je pravda, i levný lak může být dobrý:)

      Vymazat
  3. Ta barva je krásná ale já mám takové barvy dvě..:D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká barvička a myslím, že na léto jsou odvážnější barvy moc fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V létě nosím ráda výrazně namalované nehty i na nohou. V otevřených botech to vypadá moc dobře.

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...