středa 17. dubna 2013

Pro co skočit do TALLY WEIJL

Ještě do nedávna jsem značku Tally Weijl přehlížela, ale poslední dobou se zařadila k mým oblíbeným obchodům. Dají se tam sehnat opravdu zajímavé kousky. Úžasné šatičky, halenky, denimové kousky, vše v krásných barvách a za slušné ceny.

Při poslední návštěvě jsem si odnesla tento růžově neónový top, který jsem měla původně v plánu nosit jen při cvičení. Ale nakonec ho využiju mnohem více. Je mírně vystužený, takže se dá vzít místo podprsenky. Vypadá skvěle třeba pod černým trikem, tak aby koukal ven, aby byla vidět ta růžová. A nosí se vážně moc příjemně. V TW mají tyhle topy i v jiných barvách, myslím neonově žluté nebo zelené. A i jiné neónové věcičky. Top mě vyšel na 219 Kč.

A druhým úlovkem byly tyto super úzké kalhoty. Paradoxně nemám ráda, když mám na sobě kalhoty upnuté tak, že vypadají skoro jako legíny, takže jsem je vzala ve velikosti 42, s tím, že na nich musím mít pásek. Jsou teď moje nejoblíbenější, protože myslím, že vypadají dobře a taky se v nich dobře cítím, materiál je skvělý. Mají je tam ještě v mnoha dalších barvách, tak mám nutkání si ještě jedny pořídit. Stály 499 Kč.


Stalo se vám někdy, že jste se v kabince nasoukaly do úzkých šatů, ze kterých jste se pak nemohly dostat ven? Já jsem to zažila právě v Tally. Oblíknout si je šlo dobře, ale musely se na mě nějak zázračně srazit, protože jsem je ze sebe nemohla dostat. Zůstala jsem s rukama nad hlavou a snažila jsem se je, pohyby napodobující housenku, svléknout. Bála jsem se, že je roztrhnu. Už jsem chtěla volat o pomoc, ale nakonec se mi podařilo dostat se z jejich spárů. Tak zničená jsem už dlouho nebyla. Nákupy oblečení jsou někdy fakt nároční aktivita:-)


5 komentářů:

  1. Tak o oblečení ,které jde v pohodě obléknout,ale pak jakoby se srazilo mi povídej:)))))

    OdpovědětVymazat
  2. OOO a já v Brně tak Tally přehlížela :(. Mám z tama ale hodně špatné zkušenosti (zničený kabát, díry v tričkách, sražené kalhoty..) mají to nekvalitní a drahé :(

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kalhoty se mi hrozně líbí!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...