čtvrtek 1. září 2016

Hotel Vista Dolní Morava - ráj (i peklo) pro rodiny s dětmi

Blog se vrací z dovolené. A jak se dalo čekat, k moři se nedostal. Jen se povaloval ve virtuálním meziprostoru. Zato já jsem dovolenku zvládla. Tady je fotoreportáž.


Předně musím napsat, že to nebyla dovolená, spíš takový dětský tábor. Já, ségra, naše mamka a pět dětí. Ale i tak jsem si pobyt skvěle užila. Třeba večery ve wellness byly perfektní. A to jídlo. U večeře jsem si přidala i třikrát. Prostě gastronomická báseň!

Abych vám vše náležitě zhodnotila a přitom byla stručná, budu přidělovat známky jako ve škole, když už je dnes to 1. září :-)

Pokoje s balkónem - 1 (Ne příliš velké, ale hezké a moderní.)

Vybavení hotelu - 1 (V hotelu najdete všechno, co potřebuje člověk ke štěstí - bar, bazén, wellness a spa, hernu pro větší děti, hernu pro mimina, venkovní hřiště, tenisové kurty, bowling, kulečník i kongresový sál ... určitě jsem na něco zapomněla.)

Jídlo - 1** (Jak už jsem psala, jídlo hodnotím hodně vysoko, a to co do kvantity i kvality.)

Prostor v jídelně - 4 (Celkový dobrý dojem z jídla nám kazila přelidněná jídelna. Mezi natěsnanými stoly byl problém projít. K tomu podivná akustika, všude pobíhající děti, no zkuste si to představit.)

Personál hotelu - 1 (Všichni zaměstnanci hotelu byli velmi profesionální a přátelští.)

Bazén, vířivka a brouzdaliště - 1 (V bazénu jsme strávili opravdu hodně času, děti koupání milují. Já jsem byla nejčastěji naložená v teplé vířivce)

Wellness - 1 (Wellness je spíš komornější, s intimní atmosférou. Využila jsem finskou saunu, parní saunu a kneippův chodníček. V parní sauně jsem si několikrát dopřála peeling z mleté kávy, palmového cukru a sezamového oleje. Vynechala jsem ochlazovací bazének a vědro s ledovou vodou, studená voda není nic pro mě, ani po sauně. Nejlepší byl pro mě odpočinek na lehátku venku na terase.)

Dětská herna - 1

Animační programy - 3 (Program byl určen většinou pro starší děti, takže se naši prcci moc nezapojili. Uvítala bych raději hlídání dětí, s jakým jsem se setkala například v Bešeňové, kde měli něco jako školku. Dítě se přivedlo, animátorky si ho převzaly, dítě si hrálo s hračkami nebo něco tvořilo. Prostor byl uzavřený a nemohlo se stát, že by dítě samo odešlo. Paráda.)

Lanovka (v ceně hotelu) - 1

Stezka v oblacích - 1* (Velký zážitek. Stojí za to zapomenout na závrať a vyrazit do oblak.)

Mamutíkův vodní a lesní park (v ceně hotelu) - 1 (Místo, které dětem zajistí zábavu minimálně na půl dne. Prolézačky, domečky, klouzačky, bludiště a vodní hrátky.)

Tady vidíte, že je hotel Vista a jeho okolí skutečným rájem pro děti. Pokud byste však potřebovali od svých dětí spíš oddech a mírně řečeno vám už lezou na nervy, v hotelu Vista se k nim přidají ještě desítky dalších cizích dětí. A to hlavně o víkendech, kdy bývá návštěvnost hotelu nejvyšší. Největší koncentrace dětské síly se projeví právě v jídelně, kde před dětmi není úniku. Já samozřejmě do této skupiny rodičů nepatřím, moje děti mi nelezou na nervy nikdy, takže jsem si to celé neskutečně užívala. Opravdu :-) Já jsem totiž na dětskou sílu zvyklá, mě už jen tak něco nezaskočí. Většinou. :-)

Stránky hotelu - www.hotel-dolnimorava.cz
Mrkněte na fotky.

Vstup do hotelu Vista
Hřiště za hotelem

Vnitřní herna


Jídelna a božská večeře. I snídaně byly božské.
Labyrint v Mamutíkově parku.

Orientační tabule. Hotel Vista je hned pod lanovkou.

Stezka do nebe. Chodník má, pokud se nepletu, připomínat let noční můry.
Pohled ze stezky dolů na hotel.


Impozantní konstrukce.

Nejvyšší bod, tzv. kapka pokrytá sítí a pod ní 55 metrů vzduchu :-) Já jsem na síť nevstoupila.


Sjezdovka s lanovkou a stezkou v oblacích na vrcholu.





















































Znáte Dolní Moravu? Jak se vám zamlouvá hotel Vista?

2 komentáře:

  1. Na Dolní moravu jsme se taky chtěli jet podívat, ale už nám to bohužel časově nevyšlo, tak snad jindy:)
    jinak krásné fotky!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vista a Dolní Morava je super. Jezdíme tam pravidelně nahory. Jen se nám tam jednou stalo, že nám vybrali auto. Od té doby jsme do auta pořídili kvalitní alarm a zabezpečení. Nutno dodat, že veškerý personál i přivolaná policie byla naprosto profesionální. Lupiče se ale bohužel chytit nepodařilo a my jsme přišli o věci, které nám ale ve Vistě zdarma půjčili. ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...