úterý 21. dubna 2015

Balím to a jedu na prodloužený víkend!

Péče o mou rozpínavou rodinu nebere konce, už začínám trochu skomírat a tedy nastal čas, nechat se taky trochu hýčkat a pořádně vypnout. Balím saky paky, mimino a jedu na wellness víkend do Teplic nad Bečvou.

Jestli dobře počítám, tak toto bude už čtvrtý ročník našeho víkendu v sestavě já, ségra, naše mamka a nějaké půlroční děťátko. Pod slovem "nějaké" si nepředstavujte jakékoli náhodné dítě sebrané na ulici, ale dítě buď moje nebo ségry. Ségra předem nenápadně naznačila, že má svého malého raubíře dost a chce mít klid, takže nehlídá. Moje mamka by hlídala ráda, ale měla by si taky odpočinout. Takže tam budeme já a malá nerozlučný sehraný tým, na což se vlastně moc těším, že si sebe užijeme. Mít více dětí má ten efekt, že když vám pak na starost zůstane jen jedno, je to jako nic.



Prodloužený víkend začíná ve čtvrtek odpoledne, ale chystám se na něj už dva týdny předem. Průběžně balím, abych nic nezapoměla. Hlavně pro malou. Bude mít dvakrát více věcí než já. Je to dáma a má styl, ale občas se neudrží a poblije se, a proto potřebuje dostatek oblečků k převlíkání. Často zasáhne i mě, takže i já se musím převlíknout. Kosmetiky budu mít s sebou hromadu, ale nezabere moc místa, protože na cesty vždy volím malá balení. Úplně vlevo je dětský olejový krém od Mádary. Voní po senu, ale konzistence je skvělá, brala bych takový i pro sebe. Na obličej si budu plácat osvědčený arganový olej, na tělo malé balení mandlového balzámu L´Occitane a suchý olej Nuxe (Ať s ním popojedu. Recenze se ještě dočkáte). Elenčino macaté osmikilové tělíčko budu natírat olejíčkem od Love Boo. Malá hnědá lahvička je karamelově vonící sprchový gel z jednoho polského hotelu (takové dary mi manžel vozí ze služebek:-). Pak taky vyzkouším krém na ruce a vzorky vlasovky od L´Occitane. Dekorativky moc nepotřebuju, protože být krásnější, tak už by se to se mnou nedalo vydržet a taky mě líčení teď moc nebaví, takže si vystačím se základem - bb krém, černá tužka, řasenka a balzám na rty.


Mimo kosmetiky, haldy oblečení a miminkovských nezbytností beru i něco dobrého na zub, hračky, knížky pro mě i pro malou ... no snad bude jeden velký kufr stačit. Z pohledu balení je současné počasí dost nešťastné, protože nevím, jestli si mám vzít teplou bundu nebo jen lehčí kabátek. Třeba dnes ráno byla pěkná zima a odpoledne už se dalo být jen v triku.

Asi nebudu o našem víkendu na blogu psát, protože o minulém ročníku jsem psala tady a články by se mohly podobat. Ale možná se tam seběhne něco zajímavého, v hotelu bude ubytovaný třeba Brad Pitt a to bych pak napsala, to jo.

Taky si občas dopřáváte víkendový relax? Kam jezdíte? Doporučte.


4 komentáře:

  1. Hezky si to holky užijte a pořádně se zrelaxujte. Já jedu na relax víkend za dva měsíce. Bude úplně bez dětí, jen já a chlap. První po skoro 4 letech. Tipuju, že si užiju první večer a zbytek pobytu budu trnout, co se u tchánovců děje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:-) To se máte, ale hádám, že s tím trnutím máš pravdu, já jsem taky vždy nervózní, když jsou děti na hlídání více dní.

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...