úterý 24. září 2013

Imperial make-up + můj super výhodný první nákup v eshopu Dermacol

Když polevily horka, mohla jsem se pustit do testování make-upu Imperial od Dermacolu, který mne hned zaujal svým obalem. Četla jsem na něj už dost pozitivních recenzí a já se k nim přidám taky. Nebudu napínat, jsem s ním spokojená.

Co o něm říká výrobce? Jedná se o hydratační make-up s výtažky z orchideje, který má pleť sjednotit, projasnit a dodat hladší vzhled. Krycí schopnost má být nízká a střední. V eshopu Dermacol se na něj můžete podívat zde. 30 ml stojí příznivých 169 Kč.



























Make-up na tváři vypadá velmi přirozeně. Pleť je po něm sametová a vypadá trochu jako napudrovaná. Kryje středně dobře a opravdu barvu pleti sjednotí. Vydrž není nějak dlouhá, takový průměr. Hydratační vlastnosti se mi posoudit nepodařilo, ale pleť po něm vysušenou nemám. Určitě vám můžu tento make-up doporučit, pokud nemáte příliš problematickou pleť a nepotřebujete silné krytí.

Mám tady ruku jak stařenka - špatná fotka:-)
Konzistence není ani hustá ani řídká. Roztírá se velmi dobře, nezanechává žádné šmouhy, ani nevytváří mapy a znatelné přechody. Mám odstín č. 2 a skvěle mi vyhovuje.



























Já jsem teď doma s dětmi a netrávím celý den v práci. Takže mi stačí použít jen make-up, když jdu třeba na nákupy a chci vypadat líp. Pokud potřebujete, aby vám make-up vydržel co nejdéle, vyzkoušejte postup o čtyřech krocích. Já plánuju vyzkoušet fixační pudr.


Můj první nákup v eshopu Dermacol s uvítacím bonusem 200 Kč - jen do 15. 10.!

Ve druhé části článku vám musím napsat, jak jsem výhodně nakoupila v eshopu Dermacol. Potřebovala jsem novou řasenku. Četla jsem na několika blozích chválu na řasenku Imperial. Takže jsem si řekla, že když jsem spokojená s make-upem Imperial, tak řasenka bude dobrá taky. Rozhodla jsem se vyzkoušet nákup v eshopu, protože jsem opět někde četla, že k nákupu dávají dárky, vzorky a na první uvítací bonus. A fakt to tak bylo. Můžete se podívat, jak vypadala moje objednávka. Bonus 200 Kč jsem mohla hned použít. K řasence jsem vzala ještě metalickou tužku na oči Black sensation, na kterou jsem měla zálusk delší dobu. Jako dárek k nákupu jsem dostala tělovou emulsi s tea tree olejem Acneclear. Platila jsem předem kartou online.

Zásilka dorazila za dva dny. Vše bylo zabaleno v krásné pevné růžové krabici, která je o něco větší, než ta Ladyboxí, jestli znáte. Vzorečky jsem dostala čtyři - BB krém, dva pleťové krémy a jeden oční krém, který jsem už vyzkoušela a uvažuju o koupi.


S nákupem jsem maximálně spokojena. A spokojená bych byla i bez bonusu 200 Kč, který je tedy parádní. Takže pokud právě něco z Dermacolu potřebujete nebo už nakupujete na Vánoce, neváhejte navštívit eshop a bonus využít. Pozor, bonus bude platný tři dny po vaší registraci v eshopu.

Znáte make-up a řasenku Imperial? Už jste využily bonus 200 Kč při prvním nákupu v eshopu Dermacol nebo se chystáte?


17 komentářů:

  1. Na bonusy u Dermacolu jsem koukala už po tvém článku Rozhovor-prace pro Dermacol me bavi. Taky se mi líbí. Zatím jsem jich ale nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  2. Já sem objednávala v neděli, tak doufám, že mi to dorazí co nejdřív :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už dlouho uvažuji o jejich bázi pod make-up, ale s mou citlivou pletí nevím nevím.. ale nějaká tužka na oči by se mi líbila, tak jdu mrknout na eshop :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle make-up mám, a už žádný jiný! :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja tento make up doma mam tiez,je fajn,len mi prekaza ta vona :/ dlhodobo by som ho pouzivat nemohla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, vůni jsem úplně zapoměla zmínit. Mě je příjemná, jemná.

      Vymazat
  6. Ještě přemýšlím jestli využít akce nebo ne:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento make-up bych do budoucna ráda vyzkoušela, vypadá výborně. :) Akci už jsem bohužel využila asi před čtvrt rokem, ale přesto mám nyní na kontě poukázku na 100 Kč od minulého nákupu. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  8. K té ruce jak stařenka: já myslím, že to nebude fotkou. Mně Blogger udělal s fotkou něco podobného. Viz tady fotka swatchů dekorativky z Ladyboxu a její popiska:
    http://brunwen.blogspot.cz/2013/09/recenze-ladybox-srpen-2013-narozeninova.html

    Celkem mě to štve.

    OdpovědětVymazat
  9. Já tuhle akci využila, když byla na jaře. K půlce věcí jsem se ještě ani nedostala :D Ale jejich micelárku Perfect cleanser 2in1 miluju, už jen kvůli ní jsem za tuhle akci ráda :-)
    Beauty District

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě make-up vyzkouším a ten lak na nehty, co máš na fotce je prostě dokonalý :) Opravdu krásná barvička!!!! A hned se jdu mrknout na eshop Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lak na nehty je od Yves Rocher. Taky se mi hodně líbí, tyrkysová je moje oblíbená barva:-)

      Vymazat
  11. Řasenku Imperial doporučuji, používám ji teď také. Dělá hezké řasy hned po prvním nanesení. Vydrží od rána do večera bez žmolků. Někomu možná chvilku potrvá, než se naučí s větším kartáčkem, ale stojí to za to ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Jeee tiež som o tom pred časom písala a dokonca som si tiež vybrala Imperial make up :)) a ze nekecam, tu je odkaz: http://peackapples.blogspot.cz/2013/09/dermacol-vyhody-registracie.html
    :))

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  13. Make-up som mala možnosť vyskúšať, dostala som vzorku mimochodom tiež za nákup v Dermacol. Krytie je celkom slušné, na pleti pôsobí veľmi prirodzene, odtiene sú pekné doružova, žiadne oranžové podtóny, čo mi vyhovuje. Akurát ja mám mastnú pleť, takže make-up sa mi zdal mastný, ale púder by tento problém určite vedel vyriešiť.

    OdpovědětVymazat
  14. Také jsem využila této nabídky a jsem moc spokojená, tento make-up mám moc ráda, jen myslím, že pro starší ženy nebude, přijde mi, že moc nekryje. Ale všem mladým holkám můžu jenom doporučit, také jsem sesmolila recenzi kdyby se chtěl někdo mrknout, pokud ještě váhá. Jinak tu řasenku bych také ráda vyzkoušela, udělala jsem chybu a objednala lesk, který je naprd, tak alespoň vím, co příště vynechat :) http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/orchidejovy-make-up-od-dermacolu.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...