úterý 17. září 2013

Bio kokosová péče Saloos - léto a káva v kelímku

Opět jsem narazila na výrobky, které mi maximálně vyhovují a nemůžu se jich nabažit. Bio kokosová péče se Saloosu opravdu povedla. Mám Tropic a Caffe Latte - jedno lepší než druhé.

V těchto kalíšcích najdete jen samá pozitiva a kosmetické jistoty. Překrásná vůně se snoubí s čistě přírodním kokosovým olejem, který bude donekonečna pečovat o vaši pokožku. Věřím, že o blahodárných účincích kokosáku jste už slyšeli. Je vhodný i pro nejcitlivější pokožku, kterou hydratuje a spomaluje stárnutí. Čistý olej je výborný i v péči o vlasy (pro vlasové zábaly) a může se použít i při vaření. Při redukční dietě prý stačí sníst lžičku oleje a hlad zaženete na dvě hodiny.

Pokud máte rádi vůni ovoce, která vám při každém odklopení víčka připomene léto, doporučuji Tropic. Voní NÁDHERNĚ. Milovníci kávy určitě ocení Caffe latte. Voní NÁDHERNĚ. Já vím, už se opakuju, ale prostě je to tak.

Kokosový olej má při teplotě nižší než 25 °C tuhou konzistenci. Ale při doteku prstů taje, takže se nanáší velmi dobře. Pokožku zanechává vláčnou, ale vůbec ne mastnou. Když teplota stoupne nad 25 °C, olej úplně zkapalní. Pozor, abyste si ho nechtěně nevylili.

 Tady je zadní strana bio kokosové péče Tropic...

 ... a tady Caffe Latte.

Určitě plánuju vyzkoušet i Čokoládu a Orange. Exituje i vůně Vanilka, ale ta mě tolik neláká.

Tropic jsem dostala na vyzkoušení, za což firmě Saloos děkuji. Caffe Latte jsem náhodou ulovila v DM mezi zlevněnými výrobky před koncem doby expirace za 47 Kč. Běžnou cenu v DM teď nevím jistě, snad 189 Kč? (když tak mě opravte). V eshopech se ceny kelímků pohybují kolem 130 Kč.
Konečný verdikt? - Kupte si to! Nebudete litovat.

Máte zkušenosti s bio kokosovou péčí od Saloos? 


6 komentářů:

  1. Mám Tropic a myslím, že bych bez něj toto léto nepřežila, používala jsem ho denně..

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny varianty zní super! :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Slyšela jsem o tom super chválu!

    OdpovědětVymazat
  4. Používat něco z kosmetiky i v kuchyni a nebo to dokonce jíst by mě tedy nenapadlo. Sice to nepatří úplně k tématu, ale napíšu pro odlehčení. Dnes jsem svého syna objevila po odpoledním spánku zanořeného skoro po lokty v mém krému, co mám na nočním stolku. Krém byl na nočním stolku, na lampičce, na bodyčku... Něco jsem setřela zpšt do kelímku, ale krém je teď spíše na vnější straně kelímku a min. třetinu jsem utřela synovi do bodyčka. Ještě že nebyl moc drahý.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja nemam od Saloos nic ale laka ma vsetko :)

    Pozyvam na MEGA BIELENDA GIVEAWAY:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já tyto péče miluju! Mám čtyři kousky - ty, které máš i ty a potom ty, po kterých toužíš :)) Vanilka mě taky moc nebere. Hrozně doporučuju hlavně pomeranč, určitě vyzkoušej!

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...