úterý 31. prosince 2013

Jaký bude rok 2014 aneb malý kurz numerologie

Rok 2013 byl pro mě docela pohodový, klidný a bez velkých změn. Podle toho, jaké mám plány, by měl být rok 2014 pořádný fičák.

Pokud vše půjde jak má, čeká nás stěhování do jiného města, hledání nové práce, začátek budování rodinného sídla, možná jedna další věc, která hodně zamíchá kartami a milión dalších událostí, které s tím vším souvisí. Nejdřív jsme měli obavy a zkoušeli jsme všechno promyslet a do detailu naplánovat, ale ta rovnice má tolik neznámých, že jde o nadlidský úkol. Budeme tedy improvizovat a dělat za každé situace to nejlepší.


Ale i přes to, jaké změny, komplikace, výzvy a problémy mě a mou rodinu čekají, nadcházející rok s číslem 2014 je mi sympatický. Asi proto, že datum mého narození je 14. 2., což k číslu 2014 pěkně ladí.

A když jsem už nakousla ty čísla, ukážu vám, co mi říká numerologie, nejen pro můj rok 2014. Abyste do dobře pochopili - numerologie je pro mě zábava, rozumím ji jen okrajově a počítám si málo, jednou za několik let. Ne že bych tomu nevěřila, přece jen se ji zabývali Mayové, Nostradamus a další mistři předpovědí tisíce let nazpátek. Ale je to věda tak složitá, že dobrat se k nějakým spolehlivým a komplexním výsledkům není žádná sranda. Vypočítat si můžete všechno, od šťastných dní až po vhodný název vaší firmy. Tak jdeme rovnou na to. Jo a postupuju podle knížky Numerologie - magie a mystika čísel od Julese Silvera, která vychází se staré tradiční kabalistické magie čísel. Propojuje ji s poznatky moderní numerologie a na příkladu slavných osobností ukazuje jednotlivé výpočty.

"Číslo je podstatou všech věcí." Pythagoras

Nejvíc mě zajímalo, jaký pro mě bude rok 2014. Jak říká kniha, v numerologii se čas pohybuje v nekonečné smyčce mezi čísly 1 a 9. Pro každý rok můžeme vypočítat jeho osudové číslo, které získáme součtem data narození a příslušného letopočtu. Můj výpočet: 14. 2. 2014 = 14 + 2 + 2 + 0 + 1 + 4 = 23 = 2 + 3 = 5. (Pokud by byl měsíc narození například 11, tak se započítává v celku stejně jako den narození.) Osudové číslo pro můj rok 2014 je 5. Každý další rok se osudové číslo zvyšuje o jedno až do devítky a pak opět znovu od jedničky.

Význam jednotlivých osudových čísel:
1 - ukazuje bojovné o dobyvačné síly ve světe. Roky pod vlivem jedničky přinášejí povstání a revoluce, přičemž často vznikají nové země. Je to číslo nového začátku.
2 - přináší po vzrušující době jedničky dobu, která vše trpně snáší. Vládne pasivita, přístupnost a slabost. Přesto je tu ochota k usmíření sama se sebou i se světem.
3 - má hodně skvělých aspektů. Uzavírají se nová přátelství. Také finanční stránka nedává žádný podnět ke starostem a každá umělecká činnost vede k úspěchu.
4 - má méně příznivé aspekty, zejména v ekonomické oblasti, neboť čtyřka je číslo temna a porážky. Přesto se neštěstí dá zabránit, když je člověk včas varován a jedná opatrně.
5 - přináší určitá vzrušení, dobrodružné podniky a rizika. Podnikají se namáhavé cesty. Roky stojící pod vlivem pětky jsou většinou nestabilní a stojí hodně nervů. Mnohé nové známosti a četná rozptýlení nemění nic na skutečnosti, že člověk pociťuje bytí jako náročné.
6 - vede opět k vyrovnanému a poklidnému způsobu života. Štěstí je nalézáno ve vlastním domově, neboť šestka je číslem harmonie.
7 - neprojevuje se příliš příznivě, neboť v těchto letech se člověk cítí osamělý, izolovaný a opuštěný. Protože sedmička je číslem tajemství, mohou se v takto ovlivněných letech navazovat i tajné milostné vztahy. Doba je příznivá k tomu, aby se člověk věnoval duchovnu, vážným studiím a klidnému pozorování.
8 - projevuje se dvojznačně, neboť úspěch a neúspěch leží blízko sebe. Pozor tedy ve všech finančních záležitostech. Ale i tady mohou logické úvahy a praktické myšlení vést k úspěchu.
9 - poukazuje na dosažení vysokého cíle. Věci které se teď začnou, mají dobrý předpoklad být dotaženy úspěšně do konce. Člověk dosahuje úspěchu a uznání. Pozor na vliv ostatních, člověk by se měl ve svých rozhodnutích řídit podle vlastní intuice.

Myslím, že pětka by mohla můj nadcházející rok 2014 docela dobře vystihovat. Byla bych šťastná, pokud se naplní přepověď pro rok 2015, který bude mít osudové číslo 6. Ale to je jen na nás a jak si to všechno zařídíme.

Když už jsem u toho počítání, podívám se na významné osudové roky v mém životě.
První osudový rok: rok narození 1980 + křížový součet čísel tohoto roku 18 (1 + 9 + 8 + 0) = 1998 (nástup na výšku). Pokud přičtu k tomuto roku číslo lásky, kterým je šestka, dostanu další osudový letopočet 2004 (seznámila jsem se s mým mužem). Druhý osudový rok se počítá součtem prvního osudového roku a jeho křížového součtu: 1998 + 27 (1 + 9 + 9 + 8) = 2015. Tento rok mě teprve čeká, ale už vím, že bude ve znamení čísla šest, a proto můžu být v klidu.

Dále jsem si součtem všech číslic mého data narození vypočítala mé životní číslo, kterým je magciká sedmička. Lidé s tímto životním číslem jsou prý tajemní, zajímaví a povznesení nad problémy všedního dne. Díky své bohaté fantazii snadno zabloudí do nebeských dálek a mívají sklony k dennímu snění (a s tím by souhlasil můj můž). Své životní číslo si můžete nechat zdarma spočítat a vyložit například zde (klik).

Mohla bych počítat dál, převést si jméno do čísel, zjistit, jestli se hodím ke svému muži, jaké jsou pro mě vhodné barvy a které dny v týdnu jsou mými šťastnými. Ale jak už jsem psala, je to jen zábava a svůj osud si každý tvoří sám. Tyto výpočty berte s rezervou, nebo možná jako námět k bilancování a zamyšlení.

Přeji vám všem šťastný a radostný rok 2014 a pokud se vám do cesty připlete nějaká překážka, ať ji překonáte bez šrámů na těle i na duši.

Pokud budete zkoušet taky počítat, napište, jak vám to vyšlo.


8 komentářů:

  1. Tak snad tvůj rok nebude až tak náročný, aby sis neužila toho dobrodružství a zábavy. Nejlepší je prostě brát všechno s humorem, pak ani ty starosti nevypadají tak strašně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Využiji každou příležitost, jak si ho zpříjemnit!:-)

      Vymazat
  2. Přeju ti krásný Nový rok 2014!:)

    http://charmed-all.blog.cz/1312/happy-new-year-2014

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, tak ty Valentýnská :)) Krásný rok 2014!

    OdpovědětVymazat
  4. Moje osobni cislo je 5. Zbytek jsem nevedela.jak se pocita.tak jsem si to schvalne podle tebe taky vypocitala. Prvni osudovy rok mi vychazi na rok 2004. To nevim co bylo tak zasadniho. Prictenim sestky mi vysel rok 2010.kdy jsem se vdavala. Druhy osudovy rok se s nim shoduje. Poprve jsem otehotnela. Treti osudovy rok jsem mela 2013. To jsem otejotnela podruhe. Tak ted uvidime.co me ceka v roce 2019...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...