pátek 25. října 2013

Odhalila jsem mytické tajemství říjnového Ladyboxu

Říjnová edice lákala na mýtické tajemství. Já jsem tak trochu tušila, co bude obsahovat. A trefila jsem se docela dobře. Taky jsem tušila, že to bude moje poslední krabička. Řeknu vám proč, ale nejdříve se podívejte, co v boxu bylo. 

Já už jsem za ten rok, co si kupuju krabičky krásy (i když jsem všechny neměla, to ne), nějaká přeboxovaná a už se mi o nich ani moc nechce psát. Takže dnes do bude stručnější.

Krabice je opět pevná, víko je černé s potiskem, který vidíte na fotce. Spodní část krabice má zlatavou barvu s ornamenty.

 Jako vždy průvodní dopis s přehledem výrobků v boxu. Pět plných balení, jeden vzorek.

Krabička tentokrát určitě nezeje prázdnotou.


Tady vše vidíte v plné sestavě. 


A co že tedy bylo to mytické tajemství, které jsme měly objevit? 

Šampón a kondiš L´Oreal Professionnel Oil Souffle d´Or. Oba obsahují arganový saflorový olej a zlaté částečky. Neobsahují silikony, což je fajn. Podle složení je arganový olej až někde vzadu, takže ho tam moc nebude. Pokud chcete čistý arganový olej, tak si kupte lahvičku třeba od Saloosu. Dnes jsem měla v plánu si umýt vlasy, takže jsem oba zázraky hned vyzkoušela. Pěkně voní, i když na mě je to prostě chemická vůně. Pění tak akorát, není to žádný jar na nádobí, ale obsahuje sulfáty, to jo. Konzistence je gelová a olejová. Šampón myje dobře. Kondiš působí velmi dobře. Vlasy už mi skoro uschly. Žádná třpytivá záře z nich nejde, ale jsou ve velmi dobrém a pěkném stavu. Takže myslím, že se L´Oreal za tyto výrobky určitě stydět nemusí, ba naopak. Jen v mém případě jde o to, že já dávám přednost poslední roky přírodním vlasový přípravkům. Takže bych si tyto dvě zlaté lahvičky normálně nikdy nekoupila. Cena šampónu je 249 Kč a kondicionéru 319 Kč.

Z dekorativky byla v boxu černá řasenka Better Than False Lashes od Catrice (114 Kč) a gelová rtěnka Ultimate Shine (104 Kč) od stejné značky. Řasenku jsem zkusila, zdá se dobrá a bude se hodit. U rtěnky jsem se polekala té barbínovky růžové, ale na rtech je velmi světlá. Spíš bych ji přirovnala k barevnému blazámu. Rty dobře hydratuje. Od Catrice doma zatím nic nemám. V boxu nebyl žádný personalizovaný produkt, takže myslím, že jiné barvy, než je tato růžová, v krabičkách nebyly.

Plátýnková maska Skin79 mě nechává úplně chladnou. Tyto masky nemám ráda. Tělové máslo Palmer´s je fajn, ale mohlo by být ve větším balení.

Tato krabička se finančně určitě vyplatila a obsahuje produkty, které myslím upotřebí každý.

A proč by měl být tento box můj poslední?

Tohle vydání bylo poslední z tříměsíčního předplatného, které jsme si zaplatily společně se sestrou (budeme se muset o výrobky opět rozdělit, to bude ještě zajímavé). A protože jsem za ten rok měla krabiček docela hodně, už si připadám maximálně seznámená s novými značkami a výrobky, jsem zásobená růžovými rtěnkami na další rok dopředu a s cestovními baleníčky bych mohla objet zeměkouli. Už necítím očekávání a netěším se, když má box dorazit. Takže je čas s tím zkončit. Nikdy neříkej nikdy, ale teď si dám od Ladyboxu pauzu a budu si kupovat jen to, co si sama vyberu.


Co říkáte na říjnové vydání Ladyboxu? Pořád vás boxy baví nebo vás v tomto směru postihl syndrom vyhoření, stejně jako mě?


9 komentářů:

  1. Teďka trošku lituju, že jsem si ho nepořídila :) protože ty výrobky na vlasy by se mi teda extra hodili :))
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Taky dorazil :) naopak mě ta plátýnková maska docela zajímá :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  3. Box je skvělý, přesto myslím, že už byly i lepší :)
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Na boxy moc nejsem, ale tu samou rtěnku mám a nemůžu si ji vynachválit :) Je na rtech opravdu příjemná :) www.jankafj.cz

    OdpovědětVymazat
  5. S tím syndromem vyhoření to máme podobně. Myslela jsem, že budu mít z boxu větší radost, ale značky se tak nějak opakují... a mě roste seznam kosmetiky, co bych fakt chtěla. Asi si radši ušetřím na příští krabičce a koupím si nějakou tu kosmetiku pro geeky, o které jsem psala na blogu. Brousím si zuby na hobití kolekci očních stínů, která ale stojí asi tisícovku...

    OdpovědětVymazat
  6. Mě boxy nebaví už od začátku, nějak mi to přijde jako drahá sranda kupovat si věci, které nechci a doufat, že se tam objeví třeba něco dobrého. Vždycky čtu, jak to holkám nevyhovuje, jak to teda vyzkouší, třeba na cesty... ne, já si radši koupím jednu věc, o kterou stojím. Samozřejmě, nic proti tomu, jen prostě mě to nebere a ani mě moc nebaví, jak se vždycky ve stejnou dobu vyrojí X stejných článků.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobře děláš, já krabku nemám ani jednu a vůbec mi nechybí:)

    OdpovědětVymazat
  8. Chápu, že ses už nabažila, mám to podobně. Prostě stačilo.

    OdpovědětVymazat
  9. Mě boxy ještě pořád baví, ale je pravda, že občas si u některého produktu řeknu "už zase?".. stejně jako u tohodle boxu vzoreček od palmer´s, mám takový pocit, že Ladybox má až moc velkou zásobu.. :)

    Jinak potěšila jsi mě s tou rtěnkou, ještě jsem ji nezkoušela a taky jsem se lekla toho odstínu.. ;)

    A.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...