neděle 25. srpna 2013

Srpnový narozeninový Ladybox s dárkem za předplatné

V pátek dorazil očekávaný narozeninový Ladybox. Nechtělo se mi o něm hned psát a z obsahu jsem byla trochu zmatená. Po pár dnech jsem si ale názor na tuto edici konečně vytvořila.

Ladybox oslavil první rok existence na trhu krásy. Za tu dobu se stačil spojit se Senzaboxem, nasbírat plno zákaznic a dostat se do širokého povědomí ženské části naší populace. Narozeniny oslavil dárkem navíc v každé krabičce. Pro mě je tato edice první z tříměsíčního předplatného, takže další dárek navíc. A aby toho nebylo málo, tak mi před pár dny přišel od Ladyboxu email, že jsem vyhrála v soutěži, do které se zapojil každý, kdo vyplnil dotazník. Mám se tedy těšit na nějaký dáreček.


Krabička byla tento měsíc opět velmi originální - růžovo šedá s krajkovými aplikacemi. Jen ta stužka mi připadá mírně pohřební. Celkově bych uvítala spíš jednodušší design bez nápisů, aby se pak dala krabička použít pro zabalení dárků.

Po otevření jsem měla dojem, že je toho v krabičce nějak málo. Asi proto, že tam nebyl žádný velký sprcháč. Ale při bližším ohledání jsem zjistila, že je věcí celkem dost a dala jsem se do studování přiloženého dopisu, abych zjistila, co je co. Chvíli mi trvalo, než jsem rozluštila, co je obsah Ladyboxu, co je narozeninový dárek a co dárek za předplatné, ale nakonec voalá, přišla jsem na to.

Tady můžete vidět přehledně všechny výrobky. Ladybox obsahuje celkem sedm výrobků plus dva dárky. Z toho dvě plná balení, tři cestovní, dva malé vzorečky, jeden dárek v cestovním balení a jeden dárek v plném balení. A teď mám dojem, že už to zase zamotávám a že se v tom nevyznáte. Takže se orientujte raději podle fotek.

Další záludností v tomto vydání, která způsobila vášnivé debaty na Facebooku, je to, že bylo více variant krabiček. Jednoduše řečeno - někdo dostal balzám na rty Korres a někdo lesk na rty Korres; někdo stíny Inglot a někdo lak na nehty Beauty UK. Proto ty křížky - chápete dobře, tyto produkty v mé krabičce nebyly. A ještě jedna poznámka k popisu výrobků - nevím, jestli už na mě leze stáří a začínám špatně vidět, ale ten malý bílý text na růžovém podkladě skoro nemůžu přečíst.

Tříměsíční předplatné Ladyboxu, začínající touto krabičkou, máme napůl se ségrou. Řekly jsme si, že se budeme muset nějak spravedlivě o obsah krabičky podělit. Zatím tedy nevím jak. Snad se nepobijem. A teď už se podívejme na každý výrobek zvlášť.


Značka Korres je pro mě úplnou novinkou. Lesk na rty Korres má sice příjemnou chuť i vůni, obsahuje vitamíny a barva (odstín 12) je přirozená. Ale mám doma lesk na rty v podobné barvě od Mary Kay a lesky až tak moc často nepoužívám. Zato po balzámu na rty šáhnu několikrát denně, takže bych uvítala dostat raději balzám v kelímku, ale co se dá dělat.


Ryor je sice drogérková značka, ale mátový gel ještě neznám. Já můžu vše, co je mátové, peprmintové a mentolové. Takže možnost vyzkoušení tohoto gelu určitě vítám a pokud se mi osvědčí, pořídím si plné balení. Voní krásně, jako mentolové čokoládky After eight, mňam.


Šampón a kondicionér z kokosového mléka od Pure Fiji v cestovním balení určitě ráda vyzkouším a očekávám, že budu spokojena. Kosmetiku Pure Fiji trochu znám, měla jsem maličké balení tělového másla. Produkty jsou dost drahé, takže je určitě skvělé mít možnost si účinky nejdřívě ověřit.



























Oční stín Inglot v plném balení mě vůbec nepotěšil. Je to vlastně náplň do paletky, kterou nemám, takže když průhledný obal otevřu, co pak s ním. Barva je taková růžovo oranžová (odstín 470). Mě navíc na stínování až tak neužije, takže opravdu nic pro mě. Jak znám ségru, tak ho taky chtít nebude, takže se tímto stín Inglot stává černým Petrem krabičky.

Vzoreček vlasového oleje Pandora oil TMT mě nijak nenadchnul. Výrobek má obsahovat speciální olej Inca, ale podle složení je to velká silikonová bomba, po které bych měla nejspíš jen splihlé vlasy. V druhém pytlíčku je vlasové mléko Cristall Liquidi Latte TMT, které má mít zvláčňující účinky a obsahuje výtažek z lněného semínka. Ve složení jsou ale opět silikony, takže mě to taky moc nebere.

Narozeninový dárek dostal každý a dárky byly různé, třeba cestovní balení pasty na zuby Marvis, kterou bych uvítala víc, než tento suchý šampón Lee Stafford. Má zatočit s mastnými vlasy a oddálit tak nutnost je umýt. Uznávám, že pěkně voní. Ale když moje vlasy potřebujou umýt, tak je umyju. Nechci na ně stříkat sprej.



















A poslední věcí v krabičce a dárkem za předplatné jsou tekuté oční stíny značky Lambre (odstín 06). O této kosmetice jsem už slyšela a docela mě zaujala. Dívala jsem se na stránky www.lambreshop.cz a podivuji se, proč se kosmetika nazývá přírodní, když ve složení stínů je plno parabenů. Nestuduju složení každého kosmetického výrobku, který mi padne do ruky. Ale pokud někde čtu "přírodní" nebo "bio", tak mi to nedá a hned se dívám, jestli tomu tak opravdu je. Barva těchto stínů je perleťová s lehkým růžovým nádechem. Po prvním vyzkoušení se mi zdá, že na očích se moc dlouho neohřejí, ale ještě jim dám šanci. Tekuté oční stíny jsem ještě žádné neměla, tak musím zjistit, jak přesně fungují.

Celkově tedy z tohoto Ladyboxu radostí nevýskám. Mám možnost vyzkoušet a poznat nové značky a výrobky, takže účel byl splněn. Ale nedostala jsem nic, z čeho bych měla velkou radost. Spíš se mi ještě rozšíří zásoba zbytečné dekorativní kosmetiky. Jsem ráda za Pure Fiji a Ryor, ale není to za ty peníze trochu málo?

Příští Ladybox si můžete objednat na www.ladybox.cz.

Jak se vám líbí toto vydání? Máte? Nemáte?

5 komentářů:

  1. Já jsem z toho olejíčku nadšená (viz u mě na blogu) :)

    Jinak já jsem v minulém Ladyboxu k předplatnému dostala taky tyto stíny a k tomu ještě balzám na rty přímo výroby Ladyboxu :)

    Suchý šampon mě nepotěšil,protože už jeden mám z nějakého jiného beautyboxu :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, krabičky nemám a ani mě to neláká. Je tam pro mě dost zbytečných věcí a jen by se mi to hromadilo. Raději si koupím něco konkrétního, třeba sprcháč Korres, ten je super. Ale ráda si o těch výrobcích přečtu pro inspiraci, to jo. V tomto balení je nejlepší ten Pure Fiji, jinak mě tam nic neohromilo. Monika Rožnov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No...děláš dobře:-) Na Pure Fiji jsem zvědavá.

      Vymazat
  3. často si říkám, že krabičku objednám, ale buď na to zapomenu nebo mi nevyjdou peníze a pak si i řeknu, že jsem ráda, že jsem si ji neobjednala, protože většina by mi jen ležela někde v pokoji bez povšimnutí, což by to pro mě byly jen zbytečně vyhozené peníze

    OdpovědětVymazat
  4. S rezenzí souhlasím. Taky by mě obsah krabičky nezaujal. Hlavně z dárků bych byla zklamaná :/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...