čtvrtek 3. listopadu 2016

Není na co čekat, píšu Ježíškovi!

Přišlo to nečekaně rychle. Vánoce o sobě začínají dávat vědět na každém rohu. A to je teprve začátek listopadu. Nebo spíš UŽ je začátek listopadu?

Rozhodla jsem se jít na to taky s předstihem. Píšu dopis Ježíškovi a dělám Ježíška. Už mám ve skříni pěknou hromádku schovaných dárků.



A co si tento rok přeji najít pod stromečkem? Už mě opustil názor, že nechci nic než trochu klidu a samoty alespoň na záchodě. Na rozruch jsem si zvykla a chci dárky!

Po čem tento rok moje srdce touží?

1. Měla jsem vzorek a chci celou! Vůně Aqua Allegoria Limon Verde od Guerlain. Kosmetiku jsem zúžila na minimum, ale parfémů se nevzdám.

2. Kartáč z kančích štětin Redecker. Jen dřevo a štětiny, ani kousek elektrizujícího plastu. Nevím, proč je tento typ označován jako pánský, ale má pročesat husté nepoddajné vlasy, což moje určitě jsou. Nějaký jemný kartáček by mi byl k ničemu. Moje vlasy toho za poslední dobu zkusily opravdu hodně, takže si zaslouží trochu péče.

3. Pletený "bobek" vypadá parádně. Trochu mi připomíná kaktus. Každopádně je to zajímavý kousek do obýváku.

4. Znáte ten typ filmů, na které se můžete dívat pořád znovu a znovu? U mě to jsou Bondovky. Pustit si večer film s Bondem, to je jako jít na dokonalé rande, které nikdy nezklame. Jaké filmy právě vychází můžete sledovat na www.bontonfilm.cz.

5. Dominik Landsman mě zaručeně dostane, většinou až k slzám. Slzám smíchu. Jeho styl humoru a psaní prostě miluju. Chci Deníček moderního páru.

Jak se vám líbí můj seznam? Máte někdo stejná nebo podobná přání?



9 komentářů:

  1. Krásný seznam, s těma Bondovkama naprosto souhlasím! Na Vánoce se sice těším a taky už mám pár dárků v šuplíku, ale připadá mi, že ten letošní nádherný podzim utekl neskutečně rychle.


    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  2. Jéj, to je aký roztomilý wishlist a ani nič také náročné. Veľmi ma oslovil ten pletený bobek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já moc náročná nejsem, nový mobil každý rok nepotřebuju :-)

      Vymazat
  3. Pěkný seznam! :) Pletený bobek doma mám a je každodenně využívaný a navíc dobře vypadá. Taky mám na seznamu kartáč z kančích štětin, tak doufám, že nám ho Ježíšek přinese :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já si napsala o diář, knihy a nějaké kusy oblečení :)

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovědětVymazat
  5. Super! :) Já taky nepotřebuju mobily a jiné moderní vymoženosti - asi by mi taky stačil ten "bobek" :D Resp. já o něm sním už asi půl roka ale neodvážila jsem se to doma říct :D Úplně se vidím, jak si na něm sedím. Jak jsem akorát v úrovni stolu, kde si Sandra postojačky čárá na papír...jo, to by bylo fajn :) Zatím jsem nenašla vhodnou a levnou alternativu :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...