úterý 25. října 2016

TianDe - kosmetika, která umí překvapit

Znáte ten typ výrobků, které na první pohled nezaujmou, neznáte je, nic od nich nečekáte, ale po prvním vyzkoušení z vás vypadne "Ty jo, dobrý!" Něco takového se mi stalo s TianDe.


Tuto kosmetiku jsem dostala od kamarádky. Nikdy před tím jsem o ní neslyšela. Pokud navštěvujete kosmetické salóny, možná ji znáte, protože je oblíbená právě u kosmetiček. A nedivím se. V takovém zkrášlovacím salónu je potřeba, aby bylo vidět, že kosmetika skutečně něco umí.

TianDe má v portfóliu kosmetiku pro péči o obličej i tělo, dekorativku, parfémy i hygienické potřeby. Označuje se jako přírodní kosmetika. Řekla bych, že je to spíš kosmetika založena na přírodních složkách. Používá i trochu chemie, což by u čistě přírodní kosmetiky být nemělo.

Z výrobků, které jsem vyzkoušela, mě nejvíc zaujal univerzální granátový peeling. Nanáším ho na čistou pleť a krouživými pohyby pleť masíruji. Po chvilce se začnou vytvářet drobné žmolky z odumřelých pleťových buněk. Pak pleť opláchnu a použiji krém. Peeling má gelovou konzistenci a neobsahuje žádné abrazivní částečky, působí pomocí ovocných kyselin. Pleť je pak dokonale hladká a omlazená. Peeling používám i na ruce, které opravdu vyhladí.

120 g je za 191 Kč. K dostání zde.

Bodové hodnocení: 7/7

Složení granátového peelingu

Hodně povedená je i tělová sůl růže, která odstraňuje odumřelé buňky. Působí velmi jemně, ne jako klasické peelingy s pevnými častečkami. Obsahuje regenerační extrakt z růže a po růži i pěkně voní. Používá se přímo ve sprše na vlhkou kůži.


380 ml stojí 288 Kč. Koupíte ji zde.

Bodové hodnocení: 7/7

Složení tělové soli
Do třetice jsem otestovala omlazující krém na ruce s extraktem z Ling Zhi, který má na rukou okamžitý efekt. Krém moc příjemně voní a ruce jsou po něm hned sametové. Rychle se vstřebává a ruce nejsou mastné. Krém má vyhlazovat vrásky, zesvětlovat pigmentové skvrny a regenerovat pokožku. Jen mi u něj vadí složení, a to konkrétně parabeny, kterým se snažím vyhýbat.

80 ml krému koupíte za 143 Kč zde.


Bodové hodnocení: 5/7

Složení krému na ruce
Nakonec vám prozradím tip na neuvěřitelně dokonalé zjemnění rukou. Pozor, po této proceduře budete mít pocit, že ruce nejsou vaše :-) Na suché ruce naneseme granátový peeling a masírujeme, až uvidíme kusky slupující se odumřelé kůže. Peeling smyjeme a na mokré ruce natřeme tělovou sůl. Necháme působit 20 minut. Maximálního efektu dosáhneme, když na ruce navlékneme gumové rukavice nebo sáček. Poté ruce omyjeme a usušíme. Po tomto působení jsou póry hezky otevřené a připravené na třetí fázi a to aplikaci krému.

Určitě stojí za to se po této kosmetice poohlédnout. Poměr cena výkon, jak říká můj muž, je hodně dobrý :-)

A jak se vám líbí obaly? Musím uznat, že na mě moc lákavě nepůsobí. A obaly přece prodávají, je to tak? Celou nabídku najdete na webu www.eshoptiande.cz.

Pokud vás kosmetika TianDe zaujala a třeba byste to s ní chtěli zkusit i ve velkém, zaregistrujte se na těchto stránkách a nákup máte s 35% SLEVOU!

Už jste o kosmetice TianDe slyšeli? Máte s ní nějaké zkušenosti?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...