pondělí 6. června 2016

To pravé letní osvěžení - sprchový krém citrus od Weledy

Hledáte ten nejlepší sprcháč na léto? Tak to byste měli vyzkoušet citrusový od Weledy. Není to jen tak obyčejný sprcháč, ale sprchový krém, který vás nejen krásně osvěží, ale i pohladí.


Ani nevím, co bych o něm více napsala. Prostě a jednoduše určitě stojí za vyzkoušení. Já jsem z něj nadšená. Sprchování s ním, to není jen tak obyčejná sprcha. Je to ten typ sprchy, kdy si připadám, jako když jsem na pláži, omývána mořskými vlnami, u toho piju mojito, na sobě vůni Light blue od Dolce & Gabbana, pofukuje jemný větřík a na terase mě čeká citrónový cheescake. Asi tak nějak :-)

Pokožka je díky tomuto sprchovému krému jemná a provoněná. K umytí celého těla stačí malé množství, takže ubývá pomalu, což je fajn.
 
Složení je přírodní - voda, sezamový olej, cukerný tenzid, alkohol, jemný anionický tensid, rostlinný glycerin, karagen, parfém (přírodní éterické oleje), xantan (přírodní látka s bobtnavými účinky), kyselina mléčná, éterický olej z oplodí citrónu, limonen*, linalool*, citral*.    
* součást přírodních éterických olejů


Koupit ho můžete na mnoha místech. Já ho mám z eshopu proděti.cz. Stojí tam 209 Kč (za 200 ml).

Bodové hodnocení: 7/7

Znáte tento sprcháč? Máte rádi sprcháče s citrusovou vůní?

11 komentářů:

  1. Citrusový jsem zatím nezkoušela, ale rakytník je taky bomba! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Názov článku to presne vystihuje. Nie je nič lepšie ako sa v lete v sprche osviežiť niečim s citrusovou vonou! Tento konkretne som ešte nemala, ale mala som iné sprcháče od Weledy a boli úžasne.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. Naozaj úžasná fotka :) Veľmi sa mi páči. Mimochodom, čo sa týka spchového krému, presne tento som mala pred rokom a bo fakt úžasný :) zbožňujem citrusovú vôňu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se jen nelíbí ta cena, balení sprcháče mi většinou vydrží tak na 14 dní až tři týdny (chodím plavat, jsem přes den dost aktivní, takže si někdy dám třeba i dvě sprchy denně, občas se s mým sprcháčem umyje přítel, ...), a dvě kila na na 200 ml mi přijde prostě hodně. Jako časem nějakou Weledu určitě vyzkouším, tvoje recenze mě hodně nalákala, ale chtělo by to nějakých -25 % :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ho taky a je úplně skvělý, hlavně teď s nadcházejícím létem :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  6. Sice nemám Weledu, ale citrusové vůně mám obecně moc ráda - je to skvělé osvěžení, hlavně po běhání, cítím se pak jako znovuzrozená :)
    http://www.adinajustina.blogspot.ch

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno, co je spojené s létem a citrusy můžu!
    Beauty by K. - zapoj se do soutěže.

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem tento sprchový krém měla a byla jsem s ním moc spokojená!

    Kosmetické radosti

    OdpovědětVymazat
  9. vypadá skvěle :) a věřím, že Weleda je dobrá značka:), kdyby stál méně určitě bych ho zkusila:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Loni jsem mela od Nivea a bylo to zvlastni.jak zanechaval na pokozce ten kremovy film...zajimalo by me.co na to rikaji odpadni vody :D

    OdpovědětVymazat
  11. Sprchové krémy miluju :) Od Weledy mám nejradši levandulový a mandlový,

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...