pondělí 20. června 2016

Letní nákupní tipy

Léto je za dveřmi. Už tento týden by k nám měly dorazit teploty nad třicet. Mám pro vás několik tipů na věci, které by vám v letní výbavě neměly chybět a udělají vám léto ještě více letní :) 


1. povlak na polštář s tropickým vzorem HM - Proč si nepřenést trochu léta i domů, že? Já jsem si teď koupila kokosovou palmu, mám ji v kuchyni a připadám si trochu jako v pralese.
3. Nová unisex vůně Calvin Klein pro léto 2016 - limetka, citron, zelené jablko, zázvor, kokosové mléko - to zní dobře, no ne? 
4. skládací lahev Ohyo - voda je v létě nezbytná, to ví každý. Tato lahev mě zaujala, protože ji můžete po vypití složit a schovat do kapsy.
6. mandlový olej Nobilis Tilia - po opalování potřebuje pokožka péči a regeneraci. O to se postará nejlépe čistě přírodní olej. Ideální je mandlový, makadamiový nebo meruňkový.
7. termální voda Uriage - Termální vodu si kupuju každé léto. Ve velkých vedrech je to to nejlepší osvěžení obličeje i celého těla a to nejen mého, ale i dětí. Menší balení se dá nosit v kabelce.




A poslední tip - džbán a čtyři pohárky s víčkem od Tescomy. Máme je doma a jsou supr. Ve džbánku se dá luhovat citron, máta, jahody nebo třeba meloun. Kelímky jsou ideální pro děti, protože víčko sedí pevně na místě a tekutina se nevybryndá. Venku vosy nemají šanci a další výhoda je i ta, že děti pijí z brčka rády a dostanu tak do nich více vody, což je v létě obzvláště potřeba. Pohárek jsme měli v neděli i na koupáku a nechali jsme si do něj načepovat malinovku.

Jak se vám líbí moje letní nákupní tipy? Máte nějaký tip vy pro mě?


5 komentářů:

  1. Super tipy! Termální vodu si musím koupit už co nejdřív :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Od nedávna se do mé povinné letní výbavy zapsal vějíř :))) Já vím, možná to zní divně, ale neváhám ho vytáhnout třeba i v MHD, když se vedro nedá vydržet a vzduch je dost nedýchatelný... ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky miluju věci od Tescomy. Nedám na ni dopustit. Česká kvalita za rozumnou cenu! Naposledy jsem objednávala formičky na cupcakes, nejvíc ale ulítávám na roztomilých blbůstkách, které vlastně vůbec nepotřebuju, ale vypadají moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Diky za tipy. Uvazuji o spreji na opalovani a novych plavkach.ale ty by musely mit strih pytle.aby zakryly ty speky.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky Evulko..

    Dobra koupe, ten dzbanek, taky jsem si ho koupila...

    Termalni vodu mam doma od Vichy, vrele doporucuji... Ale uz zacina byt venku poradne horko, takze nosim v kabelce i klasicky rozprasovac od nejakeho teloveho spreje jen s cistou vodou a osvezuji se prakticky porad..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...