pondělí 25. dubna 2016

Kosmetické NEW IN

Za poslední dobu se mi doma nashromáždila nová kosmetika a bylo by škoda se o ní nezmínit. Pro některé kousky to bude zmínka první a zároveň i poslední a na některé ještě čeká samostatná recenze.



1. Ajurvédský šampón Khadí Amla pro objem a lesk

Mám dobré zkušenosti s henou Khadí, rozhodla jsem se proto koupit i šampón. (To jsem ale houby blogerka, když si kupuju kosmetiku sama:-) Šampón je určen pro normální vlasy, má přírodní složení a nezvyklou exotickou vůni, která by možná mohla někomu vadit, ale mě se líbí,. Pění docela dobře a vlasy dokáže dobře umýt. Ty jsou pak lesklé a vypadají zdravě. Šampón stál 300 Kč, ale koupě určitě nelituju. Seženete ho třeba tady.

2. Vlasová voda kopřivová

Před dvěma týdny jsem si nechala zastřihnout konečky a vlasy trochu sestříhat. Pryč šlo jen pár centimetrů, ale já mám teď pocit, že mám vlasy moc krátké a není to ono. V DM jsem koupila tuto vlasovou vodu, která by měla stimulovat vlasovou pokožku a podpořit růst vlasů. Sice moc nevoní, ale pokud to pomůže, tak proč ne. Voda stála myslím necelých 30 Kč.

3. Sprchový gel Natura Siberica s chrpou a moruškou

Do třetice opět moje koupě, v naší zdravé výživě. Ale řekněte, mohla jsem ho tam nechat? Navíc nebyl ani nijak drahý, tak jako všechno od Natura Siberica. Stál 110 Kč (400 ml). Má praktickou pumpičku, složení šetrné i k citlivé pokožce a moc pěkně voní. K dostání je například zde.

4. Parfémovaná voda Dolce & Gabbana Rose the one

Vůni jsem dostala od mamky, která ji dostala od pacientky, která má parfumérii :-) Podle názvu asi tušíte, jak voní. No ano. Po růžích. Pro toto období, kdy všechno kvete, je jako stvořená. Nemá žádnou extra výdrž, ale líbí se mi moc. Podívat se na ni můžete třeba tady.

5. Višňový balzám na rty Sportique

Příjemný balzám, není moc mastný a ta višňová vůně a chuť je dokonalá. Připomíná mi višňový kompot, který dělala moje babička. Za to mu odpustím i to, že se z kelímku trochu hůř nabírá. Balzám je k dostání zde.

6. Anti-aging krém BioAroma

Krém, který jsem si dlouho přála, mám konečně doma. Je zvláštní tím, že neobsahuje žádnou vodu, je vyroben na Krétě a jednou z hlavních složek je včelí vosk. Na recenzi se zatím chystám. Zatím se na něj podívejte zde.

Máte zkušenosti s některými z těchto produktů?


8 komentářů:

  1. Ten balzám na rty mě zaujal! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám skúsenosť s Khadí šampónom, ale inou verziou, a u mňa je to zatiaľ jednotka medzi všetkými šampónmi, ktoré som vyskúšala :).

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem zvědavá na BioAroma. Tuto značku zatím vůbec neznám. Název Dušigeel nemá chybu :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Ajurvedský šampión vyzerá naozaj úžasne

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Mam vodicku na vlasy s rakytnikem, recenze uz coskoro📣

    Andreablog TU

    OdpovědětVymazat
  6. Na tu vůni se určitě kouknu :) A kopřivová voda je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Balzám na rty od Sportique jsem dostala ve verzi Limetka & máta a ten je též moc fajn, právě jej mám rozdělaný, Khadí šampóny mě taky před nějakou dobou moc zaujaly, měla jsem Ořechovou trávu, byl dost zvláštní a vůbec ne špatný. Na vlasy pro zdravý a rychlejší růst doporučuji WELEDA Rozmarýnové vlasové tonikum. Bude to zřejmě taková luxusnější alternativa té kopřivové vody. Zdravím a přeji hezké dny, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...