čtvrtek 14. dubna 2016

3 roky blogování a SOUTĚŽ o 3 úžasné ceny

Je to tady. Po 332 článcích, 4230 komentářích a stovkách hodin přemýšlení, psaní a focení, dorazilo celé moje blogerské snažení ke třetímu výročí. To už snad není ani snažení, to už je opravdové seriózní blogování.



Tři roky, měsíc co měsíc, minimálně pět článků. Ta pravidelnost, ta soustavnost, ta výdrž. Tak nevím, co to vlastně o mě vypovídá. Jsem tak vytrvalá, spolehlivá a disciplinovaná nebo stereotypní, nudná a jedoucí ve stejných kolejích? Asi od všeho trochu. Každopádně to vypadá, že mě blogování jen tak nepustí, nezastaví mě ani tři děti, takže se mě nezbavíte a blogosféru budu okupovat ještě nějaký ten pátek. Potěší mě, když mi zůstanete věrni, budete číst moje články a občas přihodíte komentář. Moc vám děkuji za vaše návštěvy na mém blogu a za vaši přízeň! Vážím si toho.

Třetí výročí blogu je potřeba oslavit. Já si dám víno a vy si můžete zasoutěžit (víno si klidně dejte taky :-) Ve hře budou tři balíčky. Část cen věnovali sponzoři soutěže - kosmetika Sportique a kosmetika BioAroma a část jsem koupila sama. Doufám, že se vám budou líbit. Mě se líbí moc!


*********************************************************
1. cena - balíček kosmetiky Sportique

Cena číslo 1 je určena pro milovnice přírodní kosmetiky. Výherkyně si dopřeje péči o obličej i tělo od značky Sportique. 

Kosmetika Sportique je ryze česká, přírodní a naprosto skvělá. Mám doma několik produktů, které testuji, takže to vím s naprostou jistotou. V balíčku najdete balzám na rty granátové jablko, pleťové tonikum okurka a sprchové mýdlo levandule. Tyto a i plno dalších produktů si můžete prohlédnout přímo na stránkách Sportique. Pokud aktivně sprotujete, možná jste se s touto značkou už setkali a to konkrétně s některým z výrobků z řady pro sportovce. Pokud raději relaxujete a hýčkáte se, je pro vás jako stvořená nová wellness řada, která obsahuje přes padesát produktů. Všechny jsou vyrobeny z přírodních surovin, bez použití ropných a syntetických látek. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Vsadím se, že se zamilujete na první pohled, protože výrobky mají nádherné obaly.







 
*******************************************************
2. cena - kniha P.S. + čistící maska BioAroma

Cena číslo 2 je kosmeticko-relaxační. Nanesete na obličej masku a po dobu působení si můžete číst. Jen pozor, ať nepřetáhnete doporučený čas! S touto knížkou se to může lehce stát.



Knížku P. S. jsem do soutěže koupila, protože se mi líbil obal :-) Vlastně jsem ani nevěděla, co od ní mám čekat. Četla jsem jen pár recenzí, ze kterých vyznívalo, že je to takové nenáročné čtení ke kávě, nic světoborného. Samozřejmě jsem do knížky nahlédla, hned jak dorazila. Překvapily mě krásné ilustrace na každé straně, které kreslila sestra Ani Gaislerové. Knížka je poskládána z fejetonů, které Aňa psala do časopisu Elle. Neřekla bych, že jsou texty nenáročné a jdou pouze po povrchu. Jsem si jistá, že každý si v nich najde hloubku a každý někde jinde. Aňa píše hlavně o dětech, rodině a sobě. Aniž předem plánovala, vyšla jí knížka milá, emotivní a nekonvenční. Původně jsem myslela, že to bude kniha, kterou bude stačit přečíst a poslat dál, že nebude patřit k těm, které bych chtěla mít doma, ale omyl, doma bych ji měla docela ráda.


Druhou částí tohoto balíčku je čistící maska se zeleným jílem a bergamotem od značky BioAroma. Tato kosmetika se vyrábí ručně na Krétě z čistě přírodních surovin, bylinek a esenciálních olejů. Samozřejmě není testovaná na zvířatech a neobsahuje konzervanty a minerální oleje. Maska je vhodná pro mastnou, problematickou a aknózní pleť. Zelený jíl čistí pleť do hloubky, vyrovnává tvorbu kožního mazu a zbavuje pleť toxinů. Bergamot působí hojivě a antisepticky. Pleť pak bude krásně čistá a zdravá.

Masku vyzkoušenou nemám, ale začala jsem zkoušet 24h antiaging krém proti vráskám a jsem z něj opravdu nadšená. Na krém jsem si dělala zálusk hodně dlouho a konečně ho mám! V popisu krému se píše "vy si zasloužíte sametově hebkou tvářičku". A opravdu. Pokaždé, když se dotknu obličeje, říkám si, jestli je opravdu můj. Je vážně sametový. Nejspíš je to tím našlapaným složením - žádná voda, zato včelí vosk, bambucké máslo, labdanum, růžový olej, olivový olej, myrha - samé pleti prospěšné složky. O krému určitě napíšu recenzi, ale až po delší době používání.

 
******************************************************
3. cena - omalovánky Kreativ + pastelky Koh-I-Noor

A nakonec třetí cena, která snad osloví všechny kreativní duše. Co může být lepšího, než vidět, jak pod rukama vzniká nádherné dílo, zapomenout na čas a nakonec si svůj výtvor pověsit na stěnu a každý den si připomínat ty příjemné pocity, které vás při kreslení provázely.


Na začátku byly pastelky (manžel jich dostal více od dodavatele, takže jsem jedny zabavila pro vás). Na obalu pastelek je napsáno creative, tak si říkám, že by mohl vyjít nějaký pěkný speciál časopisu Kreativ s omalovánkami. A představte si, druhý den čtu na Facebooku, že vyjde omalovánkový speciál Kreativ. Samozřejmě jsem ho hned běžela koupit.


Ilustrátorka Denisa Prošková pro 22 omalovánek použila zvířecí a přírodní motivy. Určitě si u nich skvěle odpočinete. Díky trojbokým pastelkám, které mají melírované tuhy, vám vznikne originální dílo, které si pak můžete zarámovat.



*****************************************************

Podmínky soutěže:

1. Sledovat můj blog přes GFC, Facebook nebo Bloglovin.
2. Do komentáře napsat číslo ceny, kterou chcete vyhrát. Dále napiště, jaký typ článků se vám na mém blogu nejvíce líbí nebo naopak nelíbí nebo byste si chtěli přečíst.
3. V komentáři na sebe nechejte email pro případ výhry.

Pokud budete soutěž někde sdílet, můžete připsat jeden komentář navíc (napište, kde jste sdíleli).

Soutěžit můžete do 5. 5. do půlnoci. Pak náhodně vyberu tři výherce a dám jim vědět emailem. Platí jen pro ČR.

Doufám, že se vám ceny líbí a vyberete si pro vás tu nej! Ještě jednou díky za vaši přízeň a těším se na další rok blogování s vámi:-) Hodně štěstí v soutěži!


67 komentářů:

  1. Sleduji přes FB a ráda si přečtu články o dětech a recenze kosmetiky. Kdyby náhodou, tak by se mi líbil nejvíc první balíček Sportique. Spoustu témat a čtenářů do dalších blogových let přeju! V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji tě na FB a na GFC. Nejradši mám články testující kosmetiku a DIY. Chtěla bych první balíček. leniku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji na FB
    Baví mě rubrika cestování, já se nikam moc nedostanu a pak móda, člověk se nechá rád inspirovat. A kdyby náhodou, tak balíček č. 2
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné ceny k ještě hezčímu výročí :) Gratuluji ti a přeji dalších xlet blogování stejně kvalitního jako do teď. A co se mi na tvém blogu líbí? Že je osobní a pestrý, není vyloženě zaměřený jedním stylem což se mi poslední dobou hodně líbí, ráda čtu třeba i o věcech pro děti byť žádné nemám, ráda si rozšiřuji obzory, hodí se to v práci s lidmi, vždy je nějaké téma :) Nej jsou samozřejmě články o kosmetice, tj. je jasné , těch může být klidně víc. A balíček bych uvítala s knížkou, tedy číslo 2. Po knížce už delší dobu pokukuji a masku bych dala kamarádce která si jí hodně oblíbila nebo bych si ji nechala, záleželo by jak moc velký sysel bych byla :D jana.wertheimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, přeji blogu vše nej ke krásné trojce :) Na tvém blogu mě baví takové ty články ze života a o životě, ty jsou vždy jistým způsobem originální a nikdy jiný je napsat nemůže :)
    Sleduji tě i na FB a GFC (samozřejmě :) )
    Moc by se mi líbil balíček č.1
    janeckova.mart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, sledujem cez GFC ako Nat. Pripravila si skvelú súťaž, určite by som nepohrdla žiadnym balíčkom, no ak by som mala vybrať, tak asi 2., veľmi ma láka tá maska. A čo sa týka článkov, musím povedať, že ja tvoj blog najradšej zavítam na články o postrehoch zo života, ako by som ja nazvala túto rubriku :) Je príjemné čítať o niečom inom ako o kozmetike (aj keď to samozrejme tiež robím rada, len je toho na mňa už všade priveľa). Z nedávnych sa mi napr. páčil o tom, aké to je mať 36 a vždy pobavím nad trefnými obrázkami, ktorými dopĺňaš takéto články :-) natalia.gazova(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. parádní ceny - u mě by to asi byla výhra 2, ale i ta trojka je super...vlastně i jednička :D Fakt podařená soutěž ;-)
    Gratuluji k 3-tímu výročí, máš můj obdiv při dětech :) A na tvém blogu, jako jediném, čtu úplně vše od A po Z. Nejoblíbenější jsou ale články ze života :) Ale kosmetikou mě taky často inspiruješ - naposledy jsem si koupila to "tužidlo" od Alverde ;-)
    spacesusi.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduju přes FB a radost by mi udělal balíček č. 2, hlavně na tu knížku jsem zvědavá :-)
    Čtu to tady hlavně kvůli recenzím přírodní kosmetiky, je to jeden z mála blogů, na kterých se najdu, tedy už dávno žádná puberta, ale do stáří taky daleko :-)

    puncocharova.vera@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluji k 3.letému výročí.
    Bezva soutěž. Balíčky jsou pěkné všechny tři. A vybrat si jen jediný, tak by to byl nejspíš č.2. Knížku od Ani bych si moc ráda přečetla.
    Z článků mám ráda recenze, moc se mi líbil jeden z posledních článků k 36.narozeninám....které mě letos také čekají...
    Sleduji jako Lenca, FB jako Lenka Klimova.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. GFC Anetátor Anetátorový, mail sherbatsky@seznam.cz
    Nejvíc by se mi líbil balíček č.2 s knihou :)
    Z článků mám nejraději ty o životě, cestování...

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné výročí, to my jsme ještě v plenkách :-D Jsem zvědavá, jestli také tak dlouho vydržím. Nejraději mám články o mateřství a vtipné příběhy ze života s dětmi, nejmíň ráda takovéto "spotřebováno za tento měsíc" Nejvíc se mi líbí balíček dvojka, masku znám a používám a knížku bych si ráda přečetla :) Hezký den! L+M

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy
    Nejvíc se mi líbí ten 2. balíček, hlavně kvůli té knížce, protože na ni slyším všude samou chválu, tak už bych si ji taky chtěla přečíst :D
    Jinak nejradši mám kosmetické recenze a hlavně články ze života :) A gratuluji k výročí a přeji hodně úspěchů do budoucna :)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Gratuluji k výročí :-)
    Sleduji Tvůj blog přes GFC, radost by mi udělal 1. balíček, kosmetiku Sportique plánuji vyzkoušet. Jinak čtu všechny Tvé články, nejraději mám recenze přírodní kosmetiky a různé tipy péče o pleť.
    sillmaril@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. já mám nejraději testy, hlavně přírodní kosmetiky, proto bych si vybrala 1. Kosmetiku Sportique, sleduji na vašem FB
    zoulova.jana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Sice tě sleduji né zas tak dlouho, ale od prvních článků mě nejvíc zaujaly tvé recenze kosmetiky (často na kosmetiku, nebo kosmetické značky, které absolutně neznám) a taky články o cestování. Jednotlivé výhry jsou jedna lepší jak druhá, ale balíček č. 1 bude nej. (je totiž složen z právě těch výrobků, které jsem poznala až na tvém blogu :). Sleduji tě přes GFC a i FB. Můj mail je j.kalouskova@post.cz. V neposlední řadě gratuluji k blogovým narozkám a přeji spoustu dalších skvělých článků :-).

    OdpovědětVymazat
  16. Gratulace k tolika rokům blogování! Pamatuji ještě starý vlasový blog, taky jsem už pamětník :D Jinak já bych ráda 1, Sportique se mi moc líbí, ale pořád jsem nebyla schopná si od nich něco pořídit ;-) A mail je crazygingersdiary(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla jsem napsat, co ráda čtu, pardon. Já zůstávám věrná klasikám - komestické recenze můžu, ale i články ze života jsou fajn :-) Třeba nedávný článek o manželství byl super ;-)

      Vymazat
  17. Pěkné narozky :-) Mě by se líbil balíček č. 2 ;) já bych ocenila články s tipy na domácí prostředky jako tu už jednou takový byl, pak třeba na spotřebiče, kuchyni (pánvičku) nebo pro zahrádku ;) bloglovin: Peťa Kovaříková; petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj a krásné blogové narozeniny :) Sleduji tě skoro odpočátku tvého psaní a mám to tu moc ráda. Jsem stejně jako ty maminka, proto mám moc ráda hlavně články o dětech - to, jak nic nepřikrášluješ a nesnažíš se hrát "dokonalou" (víme, jak těžké to někdy s těmi divochy je :)) Taky mám ráda recenze kosmetiky, zvláště té přírodní.
    Balíčky krásné všechny, já bych nejvíce ocenila č. 2, knížka mě moc láká a maska vypadá super!
    Krásné jaro, Lenka
    lenka_jas@centrum.cz
    GFC: lenushenka
    FB: Lenka Jaskova

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj. Nesmierne ti gratulujem k 3rokom, čo je naozaj veľa. Ja som nedávno oslávila rok a ani si neviem predstaviť, čo sú to 3roky. Dúfam, že vínko chutilo a 3roky si si poriadne užila. Čo sa týka článkov, najviac ma bavia články zo života a páči sa mi, že nie si zameraná jedným smerom. Čo sa týka sledovania, sledujem ťa na Gfc a aj na facebooku. Balíčky sú krásne a každý je niečím výnimočný. Mňa by však najviac potešil 1. Balíček alebo 3. Balíček, nakoľko obsahujú všetko čo mám rada :) Sportique značku milujem a antistresové omaľovánky síce ešte mám (detské) no už mi ostávajú len 3 obrázky a budem na konci.držím palce aj v ďalšom blogovaní
    E-mail: sladeckova219@gmail.com

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Baví mě všechno ohledně kosmetiky:) Krásné ceny, líbí se mi všechny tři, ale nejvíce bych asi využila č.1:)
    Sleduji přes GFC jako Simona Stupenova

    OdpovědětVymazat
  21. 1.
    Bavi me vsechny clanky. Rada te sleduji, jelikoz bydlis v Roznove a my tam mame chatu, líbil se mi clanek o roznove kdyz jste se tam přestěhovali :-)
    Gfc ervulenka
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Balíček číslo 2 by se mi líbil nejvíc, protože knih není nikdy dost. :)
    Baví mě hlavně články o kosmetice, tvoje doporučení a zzkušenosti s nimi. :)
    Sluduji na Fb: Jana Kuchařová
    janyska13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Moc by se mi líbil balíček č. 2, protože Aňu mám moc ráda a na tu knížku si dělám zálust, myslím, že se její podoba opravdu povedla a byla by radost mít něco takového v knihovně. A co mi tu chybí? Klidně bych si i občas ráda přečetla nějakou recenzi na knihu :)
    email:nikolik.v@seznam.cz
    GFC:Niki

    OdpovědětVymazat
  24. Moc by se mi líbil balíček číslo 2. :) Aňu si chci koupit už dlouho. :)
    Líbí se mi články ze života, vtipné příběhy s dětmi apod.
    Sleduji tě na GFC: janeseverything
    janeseverything@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Přeji hezký den,
    moc ráda se zapojím do soutěže a potěšil by mě nejvíc balíček č. 2.
    Ráda tady čtu recenze na kosmetiku a taky se mně líbí soutěžní příspěvky:-)
    Sleduji přes FB i Bloglovin.
    Veronika, v.veronika25@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Mám ráda všechny články - o životě, dětech. atp., jediné, co přeskakuji je kosmetika :) Nejvíc byse mi líbilo č. 2, ale ani 3 není vůbec špatné :) Gratuluji ke třem rokům. Nei-T@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Gratuluji tobě i blogu, že jste to s spolu dotáhli tak daleko s takovým úspěchem.
    Mám ráda hlavně články o životě :)
    A ráda bych vyhrála asi cenu č. 2., kosmetika by se u mě zkazila a ty nádherné omalovánky bych sice brala taky, ale asi by zůstali černobílé.
    Sleduji myslím všude ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Sleduju Tě na každém rohu :-)
    Blahopřeju k blogovým narozeninám a přeju ať Ti to pořád tak hezky píše.
    Mám ráda Tvoje články ze života a o dětech, poznávám se v nich a u čtení se bavím :-). Líbí se mi výhra číslo 2.
    honey.star@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Hezký den,
    moc gratuluji k takovému krásnému číslu! :) Nejvíce se mi líbí třetí balíček, jsem takový papírenský maniak a pastelky zbožňuji. :) Články se mi nejvíce líbí ze života, je v nich spousta moudra, které ráda využiji do budoucna. ema.antosova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Gratulujem a prajem este vela rokov pisania:). Najradsej citam o kozmetike a detoch:). Super je balicek cislo tri, tieto pastelky vyzeraju super na vacsie plochy a omalovanky sa u mna stavaju istou zavislostou:) michaelagilanova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  31. Nejradši čtu recenze, protože často najdu věci, které se mi moc líbí a chci je vyzkoušet (naposled krém od Havlíka :) nebo články o životě, kde mě baví ten nadhled ale zároveň zajímavé postřehy :)
    vera.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahojky, mně by se líbil balíček číslo 1. Co skutečně umíš, psát zajímavě o svém životě. Nic nezlepšuj, to není nutné!

    Kdyžtak můj e-mail: mikulasova.martina85@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. GFC Wikira
    nejraději mám nakupovací články a knižní recenze
    nejvíc se mi asi líbí balíček 3
    wikirakrasna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Evi, jsi prostě skvělá, obdivuhodná a máš vytříbený styl psaní. Pokud je čas, čtu od tebe všechny články, já jsem typ, kterého zajímá snad každé téma. Úplně miluju články ze života, nejednou jsem se u nich od srdce zasmála, protože prožíváme stejnou životní etapu a mě zasahují přímo do černého. Evi, ať se ti daří i nadále a těším se na nové čtení. Nejvíc se mi líbí balíček č. 1

    OdpovědětVymazat
  35. GFC Kateřina Výmolová
    Nejraději mám články s nákupy :)
    Přála bych si balíček č. 1
    vymolovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. 1. Na FB jako Lenka Mokrá, přes GFC jako Peprmintka.
    2. Balíček číslo jedna by mi udělala největší radost. A tři roky blogu. Zkusila jsem zapátrat, kde a jak jsem se k tobě proklikala, ale asi už mám tvé články přečtené všechny, že nevím. Mám ráda různé kosmetické tipy, triky, recenze. Ale i povídací články a tvá zamyšlení. Máš styl psaní, který se mi dobře čte, takže asi přelouskám cokoliv ti padne na klávesnici :) Přeji další úspěěné roky!
    3. E-mail: l.mokra@email.cz

    OdpovědětVymazat
  37. 1. Sleduji přes GFC Jako Klára Odehnalová
    2. Mě nejvíce zaujal balíček 3. tři, jelikož jsem v celku kreativní člověk:) Já si nejraději přečtu různé kosmetické recenze a články o zdravém životním stylu.
    3. klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. 1. Ahoj, sleduji tě tady jako lucinkaa005.
    2. Mně by udělal radost balíček č. 2, protože ráda čtu a na knížku od Áni už si nějakou dobu dělám zálusk. A maska by se mé unavené pleti taky určitě hodila. :)
    Nejraději u tebe čtu články ze života. :-)
    3. e-mail: lucinkaa005@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Sleduji jako Kris Týnka
    nejvíce se mi líbí balíček č. 3 :) Jinak se mi líbí články o Elence :) Je super číst její pokroky a jak roste :)
    Kristynaslapakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. GFC: Terka Černá, FB: Teruš Černá, Bloglovin: cterezka
    Těžká volba.. buď 1 nebo 2. :)
    Mám ráda kosmetické články a nákupy. :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj..

    Sleduji jako Ve Mu, na fb jako Veronika Muniková

    Me by urcite udelal radost balicek 1 a nebo 3.
    Kosmetika je pro me jako denni strava a i kreativni sada je velmi prijemna..

    Kazdy mame to svoje a vzhledem k tomu, ze Anu nemam zrovna v oblibe, tak uz jen proto se mi balicek c. 2 nepozdava... Ale jak rikam: 100 lidi, 100 chuti..

    Rada koukam na receptove a klavne na kosmeticke stranky..

    Velmi se mi libi, ze pouzivas znacku Saloos ja tuhle prirodni kosmetiku miluji a vanocni vuni strikam po cely rok..
    Koukala jsem i na recenci i alverde laku na vlasy, alverde jde ruku v ruce s Baleou a baleu jsem si posledni dobe taky hodne oblibila.. tedy co se taky koupele...
    Momentalne si uzivam vlasoveho parfemu, ktery me velmi prekvapil..

    Nekdy uplne zasnu, kolik kosmetiky blogerky musi vyzkouset a ze to vsechno dokazou spotrebovat..

    Taky mam rada (kreslenou) malou mamu. v podstate vse co se tyka kazdodenniho zivota..

    No a pri clanku: Jak se nerozvest po 5 letech si clovek uvedomi, jake chyby vlastne dela.
    Bod c. 2 jsem se naucila velmi rychle v praxi... Jelikoz jsem upovidana az beda, tak vim, ze chlap se musi nejdriv najist... A u toho meho temperamentniho slovaka to plati dvojnasob :-D

    Rekla bych, ze se kazda zena najde alespon v jednom tvem napsanem clanku....
    A proto ti preji minimalne dalsi 3 roky skveleho psani a ver, ze kazda z nas ti to preje...

    Uz by asi stacilo, musim se zastavit sama, jelikoz bych dokazala psat porad dal a dal...

    Veronika
    email: v.e.r.d.a@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj,
    sleduji jako KačaVal všude :) kaca.val.1996@seznam.cz
    Opravdu krásná Giveaway. Bylo těžké vybrat jeden balíček, ale asi vyhrává 3. Už od mala mám zálibu ve vybarvování a moc mě to baví. Dlouho jsem si chtěla pořídit omlaovánky pro dospělé, ale pořád jsem se k tomu nedokopala. Navíc věřím, že by mi mamka s vybarvováním pomáhala, jelikož ji to baví tak jako mě :) A pastelky jsou fakt krásné :)
    Tvůj blog mám strašně ráda. Nejvíce mě baví články o kosmetice. Například článek jak se starám o svou pleť se mi líbíl opravdu moc. Dále se mi moc líbí, články z tvého života. Jde vidět, že do článků dáváš srdíčko a že se snažíš aby články dávaly hlavu a patu a moc se ti to daří :)

    Ještě bych ti ráda pogratulovala k 3 letému výročí na blogu. Přeji aby ti bloování šlo pořád stejně dobře, aby čtenářů přibývalo víc a víc :)
    Krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  43. A jinak sdílela jsem na svém FB :)
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100010271800547
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. GFC: ZdeňkaM
    FB: Zdeňka Martináková
    Gratuluji! Pokud bych měla štěstí moc by mě potěšila druhá nebo třetí cena. :)
    Nejvíce se mi líbí články ze života, cestování a kosmetické články. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj :)
    Baví mě všechny články, ale nejvíce nejspíš recepty.. :) A z balíčků je hrozně těžké si vybrat :D No nakonec bych tedy asi volila číslo 1 :) Velmi ráda vyzkouším českou přírodní kosmetiku..
    GFC: Patricie Houžvová
    mail: patricie@houzva.cz

    OdpovědětVymazat
  46. GFC: Patrícia Klimentová
    patkaklimentova@gmail.com
    Najradšej mám na tomto blogu články zo života 💝
    Balík c.1

    OdpovědětVymazat
  47. už 3 rok ?:O rozhodně nepřestávej:)
    gfc:Teri Vopatová
    terinkav.7@seznam.cz
    lifestyle články <33
    balíček č.2 protože už mi došly všechny masky:(:DD

    OdpovědětVymazat
  48. Gratuluji k narozeninám!!!
    Na tvém blogu mám nejraději články o životě :).
    Pokud bych měla štěstí a vyhrála, tak balíček 2 nebo 3 :)
    tfoldynova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Evi ☺,

    3. výročí je pozoruhodné! Doufám, že budeš blogovat tak dlouho, jak tě to bude bavit ☺. Nejraději čtu tvé články ze života, ale ráda si také přečtu něco ze sekce cestování nebo tvé recenze kosmetiky ☺. Byla bych moc ráda, kdybych vyhrála balíček číslo 2. Na P.S. od Ani Geislerové jsem slyšela samou chválu a já knihy prostě zbožňuji ☺.

    Málem bych zapomněla ☺. Na GFC tě sleduji jako Ideal Alien, na facebooku jako Michaela Vrbková a na bloglovinu jako Ideal Alien.

    Měj se moc hezky, Mimozemšťanka

    OdpovědětVymazat
  50. Gratuluju k výročí blogu :) Nejradši mám články o kosmetice-nákupy a recenze.
    Sleduju na FB (Hana Mlčáková)
    Vybrala bych si balíček č.1 :)

    OdpovědětVymazat
  51. Gratuluji ! :)
    Nejvíce se mi líbí cena 2 :-)
    Na blogu tě sleduji.. :)
    Můj email: vendyfilipova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. A nejvíce si mi u tebe líbily články Tipy pro začínající blogerky.. :)

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, sleduji přes gfc a fb, na obou se jmenuji Jana Kosíková.
    Moc se mi líbí balíček č.1 (zbožňuji levanduli :3), na tvém blogu se mi líbí recepty a testování kosmetiky ;).
    Email: turin.jk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Sdílela jsem na fb: Jana Kosíková :)
    Email: turin.jk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Krásné narozeniny!! :) Nejraději čtu články o cestování a recenze, ty jsou fakt skvělé!! :) Ať se ti dál daří a článku je víc a víc!
    Nejvíc se mi líbí asi sada od Sportique! ♥♥
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, nejvíce by se mi líbilo vyhrát ceny č. 1. A co mm ráda na tvém blogu? Určitě články o vaření a cestování. To mi dodá vždy inspiraci. A ani mi tady nic nechybí, tak ať se i nadále daří!
    email: p.valovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Gratuluji ke třem letům blogu! Ať se Ti dobře píše i nadále :))
    Vybrala bych si cenu č.1, nejradši mám články cestovatelské, tipy na zajímavé knížky a články jen tak ze života.
    gathermoments (zavinac) gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Gratuluji k triletemu vyroci a at se ti i nadale dari :-) Jinak krasna soutez, nejvice me laka balicek cislo 1 :-) Na tvem blogu mam rada, ze zde najdu ruznorode clanky, i kdyz ty nejoblibenejsi jsou ty kosmeticke :-)

    GFC : Jeanette
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Sdilim : https://plus.google.com/+ŽanetKovářová/posts/iH8Ars8t75o
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Gratuluji ke třetímu výročí,nejvíce se mi líbí tvé recenze kosmetiky
    balíček č.1 se mi líbí nejvíce
    langmaierova1@seznam.cz
    GFC langmaierova1

    OdpovědětVymazat
  61. Sdílím na FB https://www.facebook.com/martina.langmaierova

    OdpovědětVymazat
  62. sleduji přes FB a líbí se mi články ze života a o cestování. Všechny ceny jsou krásné a nepohrdla bych ani jednou :) Vybrat si ale musím a tak č. 3
    erberova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Parádní soutěž :) soutěžím o č. 2. Pokud bych vyhrála, knihou bych obdarovala přítelovu maminku, která by knihou byla nadšená. Masku bych darovala sama sobě. Ovšem zbytek balíčku vypadá moc slibně. Budu ráda když navštviš i mou stránku. Hezký zbytek dne.

    Gfc/Nicole Blog
    okruhlicova.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Krásná soutěž, sleduji tě přes GFC. Moc by mě potěšil balíček č. 2 s knížkou, která mě a moc láká. Na tvém webu mě zaujal jeden z posledních článků co se týče zdravého stravování - jídlo miluju a jsem ráda za všechny zdravé tipy.
    dagmar.rehova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. n.princess@azet.sk
    gfc nikola benko
    mne sa paci balicek jedna :)
    mna zaujali clanky zo zivota a stravovanie <3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...