úterý 26. května 2015

Elenka testuje - dětská přírodní kosmetika Love Boo

Dnes to vezmu za mamku a recenzi sepíšu sama. Jsem sice ještě malá, ale s kosmetikou už mám velké zkušenosti a kvalitu poznám. Mamka si zatím odpočine a relaxačně vytře podlahu.

Takže co tady máme. Dostala jsem na otestování dvě věcičky značky Love Boo. Každou chvíli se u nás objeví nějaká nová kosmetika, protože mamka je ta nejlepčejší blogerka. Ale už k té značce. Pochází z Velké Británie. Je to kosmetika pro miminka, jako jsem já a i pro maminky. Maminky jsou taková zvláštní stvoření, ze kterých teče na požádání mlíko a proto se o ně musí pěkně pečovat, to dá rozum. Kosmetika neobsahuje parabeny, sulfáty, TEA, DEA, petrochemii a syntetická barviva. Na mě je to moc cizích slov, ale je mi jasné, že to jsou výrobky přírodní a ty já mám nejraději.


Uklidňující tělové máslo Love Boo

Pod tímto názvem jsem si představovala krém, kterým mě bude mamka natírat po koupáním. Ale chyba. Je to mast na zadek, aby nebyl opruzený a osypaný. Já mám suprový zadek. Kdybych se nestyděla, dám vám sem fotku, ale stydím se, takže nic. Myslím, že až vyrostu, budu mít tvary jako Kim Kardashian nebo Nicki Minaj, prostě budu mít nega zadek. Pokud chcete mít taky takový, pijte denně litr smetany a máte ho. Já se tedy naštěstí moc neopruzuju, ale jednou se stalo, že jsem večer těsně před usnutím "šla na velkou", mamka si toho nevšimla a ráno to nebylo pěkné. Dva dny jsem měla zadek červený jako rak. A teď, když začínám jíst zeleninu a ovoce, tak se z toho taky někdy začervenám v oněch místech. Takže vidíte, že mastičku potřebuju. Tahle mastička od Love Boo vypadá na první pohled stejně jako Sudocrem, který asi znáte. Ale ten není přírodní. Obsahuje parafín (vazelínu) a ten pochází z ropy. Oba obsahují ochranný oxid zinečnatý. Love Boo obsahuje ricinový olej, olus olej, lanolin, bambucké máslo i kokosový olej. Samé fajnové přírodní věci. Líbí se mi moc. Mastičku používám hlavně večer před spaním. Zadeček mám celý trochu bílý (to je ta ochranná vrstva), hezky voní a ráno je jako broskvička. Mamka říkala, že bude používat už jen tuto mastičkou. Všimla jsem si, že mi ji občas krade. Třeba když se jí udělá pupínek nebo má popraskané prsty z mytí nádobí (bože ať už máme tu myčku!). Mastička hojí všechno. Je to prostě, jak my blogerky říkáme, must have! Mě se moc líbí i balení. Už se těším, až se mi podaří otevřít vyklápěcí víčko a natřu se sama. I mamku. A přebalovák a kachličky v koupelně.

Tělové máslo stojí 267 Kč/50 ml.

Máslo má ode mě 7/7 bodů.



























Uklidňující dětský masážní olej


A tohle je něco, co si vyloženě užívám. Po koupání mě mamka maže tímto olejem a dělá mi luxusní masáž. Masírovat bych se nechala do nekonečna. Mamce se masírování taky líbí. Slyšela jsem, jak říká taťkovi, že je jí u toho příjemně, jako by někdo masíroval ji. Ona se tomu diví, ale já vím, že jsme propojené a nedivím se vůbec. Olejíček je pro masírování bezvadný. Nejsem s ním moc mastná, takže se nemůže stát, že mamce vyklouznu na podlahu, když mě otáčí. Přitom je moje kůže hladká a masírování jde krásně. Někdy se do toho mamka tak zabere, že mi připadá, jako by hnětla těsto na koláče. Nejvíc času jí zabere můj zadek. Ano, opět on. Říkala jsem, že je obrovský. Já jsem pak hezky uvolněná, voním jemně po levanduli a kůžičku mám, no prostě jako miminko. Pak už jen rovnou do postele (samozřejmě rodičů, přece se nebudu mačkat v dětské postýlce), dám si mlíko a ke štěstí už mi nic nechybí:) Nemyslím si, že by vám stejnou službu neudělal jiný podobný olej, ale pokud si pořídíte tento, budete určitě spokojení všichni. Když usnete, a teď mluvím k miminům, mamka může namasírovat taťku a taťka mamku. Balení oleje je roztomilé. Nejvíce mě baví hra s vrškem, který je šroubovací, ne vyklápěcí. Mamce ho schovávám a ona ho hledá. Skvělá sranda to je. Doporučuju.

100 ml oleje stojí 386 Kč

Oleji dávám 6/7 bodů.










Výrobky Love Boo můžete koupit na Beautyville.cz.


Tak co říkáte na mou recenzi? Jaký dojem na vás udělaly výrobky Love Boo? Jdete do nich?


7 komentářů:

  1. Boze, to je tak sladka a vtipna recenze, super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní :) už se těším na další :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  3. Elenko, skvělý debut! Vypadá to na vycházející hvězdu bloggerské scény. Jen tak dál ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Elenky recenze je fantastická. Zjevně se pomamila :-), ještě o ní v blogosféře určitě hodně uslyšíme.
    Tuhle kosmetiku neznám, ale moc se mi dle vaší holčičí recenze líbí. A má krásné obaly!
    kdyzmamchut

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...