pondělí 13. dubna 2015

Jarní DM box 2015

Nevěřila jsem, že se to stane, ale mám prostě poslední dobou v soutěžích štěstí a vyhrála jsem opět možnost zakoupení DM boxu. Využila jsem chvilky, kdy malá spala v kočárku a hned jsem vám udělala pár fotek. 










Balení jarního boxu je v krásných barvách. Tuto zelenou mám moc ráda. Vyzařuje z ní život a pozitivní energie.

Krabice byla opět plná a těžká. Za 149 Kč jsem dostala výrobky v hodnotě přes 500 Kč.





Tentokrát box obsahoval věci, které využiju skoro všechny, takže jsem velmi spokojená.

300x300-products-1416408011.gif

Jednotlivé produkty jsem nefotila, tak alespoň krátký popis:

Sprchový gel Aroma Ritual s vůní černé třešně - sprcháč z této řady, jen kávový, byl i v minulé edici, takže si říkám, že mohli vybrat něco jiného, ale tento voní tak parádně, že se nezlobím.

Šampón a balzám Balea pro zhuštění a lesk vlasů - zahustit u mě netřeba, ale lesk se hodí vždy. Z této řady mám dobré zkušenosti s hnědým a oranžovým balzámem, takže snad budu spokojena i s těmito kousky.

Carbonell olivový olej ve spreji 200 ml - pro mě nejzáhadnější výrobek z celého boxu. Je určen pro teplou kuchyni, stříká se rovnou na pánev, což umožní přesné dávkování. Prý. Ještě jsem ho nezkoušela. Trochu mě zarazilo, že neobsahuje jen panenský olivový olej, ale i rafinovaný, tzn. průmyslově upravený, ale tak snad mě to nezabije. Zajímalo by mě, jestli by se to dalo použít na vymazávání bábovkové formy. Asi ne co. Nevíte někdo?

Krém na ruce Balea Fruity Harmony - balení krásné, voní nádherně, ale hydratace se mi zdá spíš slabší.

Pánský deodorant spray Axe black - voní pěkně, využije ho manžel.

Pánský deodorant Nike - dárek navíc. No dobrý, manžel ho využije, do taštičky na služebky se bude hodit.

Ovocný příkrm v kapsičce Hami - s příkrmy pomalu začínáme, takže se u nás určitě neztratí.

Jarní vlasová kůra zřešňový květ od Swiss O-Par - značku neznám a nevím, jestli vyzkouším, nepůsobí na mě příliš lákavě.

Oříšková tyčinka Twiggy Max - takové tyčinky si kupuju, mám je ráda, takže fajn.

Lak na nehty rimmel 60 Seconds Super Shine - nehty si teď skoro nelakuju a barva tohoto laku mě nepřesvědčí s tím začít. Pokud bude mít alespoň nějakou přijatelnou výdrž, tak na lakování nehtů u nohou se na léto bude hodit.

Anti-perspirant ve sprayi B.U. - taková malá balení mám ráda, vejdou se lehce do kabelky. V teplých dnech nutnost. Voní hezky, uvidíme, jak bude fungovat.

Když tento box porovnám s minulými boxy, tak mi zimní box připadá rozmanitější, hodnotnější a byly v něm zajímavější věci. Ale plno věcí jsem nevyužila a poslala dál. Podzimní box byl dobrý. Z toho jsem využila skoro vše. Tento jarní box, jak jsem už psala, využiju skoro celý, jen mám dojem, že do boxu mohli přidat něco zajímavějšího, než je sprcháč Dermacol a vlasovku od Baley. Ale nestěžuju si.

Na příští letní box číhejte na FB stránce DMka!

Jak se vám líbí tento box?


27 komentářů:

  1. Já pořád jen čekám a čekám, kdy už vyhraju konečně i já :D Ještě ani jeden box se mi nepodařilo ukořistit..

    OdpovědětVymazat
  2. Kludne tu vlasovu kuru vyskusaj ja pouzivam ako cestovny kondicioner:) vlasy ti nevypadaju urcite:)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký box, i když některé ty předchozí mě zaujaly víc.. Ale i tak super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja porad nemam stesti, super boxik pekne veci do nej dali. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tenrokrat mi uniklo i to, ze se vubec chystal.Ach jo, mam na tohle smulu...

    OdpovědětVymazat
  6. Swiss o par neni vubec spatny :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na "nové" laky na nehty si už brousím zoubky :D deodorant taky nevypadá špatně, teď jsem si celkem oblíbila sebou malinký nosit, takže každý tip se hodí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super obsah, opět se jim box podařil :) Akorát já mám na něj pokaždé smůlu, ještě jsem neměla to štěstí být mezi výherci, kteří měli možnost si jej zakoupit :( ...Tak snad příště :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
  9. To olivové pšukadlo je mi povědomé. Ptala jsem se mamky a ta říká, že ano, že to jde normálně použít i na plech nebo formu. Mám, ale pocit, že to co má ona je něco trochu jiného, jiné složení. Nezbývá ti tedy a si nic jiného než to zkusit : )

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tentokrát jsem ani nezaregistrovala, že se DM box chystal. Možná bych ty jejich info-maily měla číst :-)
    Ale ani mě to moc nemusí mrzet, většinu věcí bych nevyužila. Já bych spíš uvítala DM balíček s kosmetikou Alverde, prostředky do domácnosti "denkmit" atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, takový balíček by se mi taky líbil!

      Vymazat
  11. Při tepelných úpravách je stejně jedno, jestli je použit extra panenský olej nebo olej z výlisků. A když už jsme u toho, v době, kdy spousta blogerek adoruje na vaření kokosový tuk (dokonce jsem u některé četla, že to jí u televize), už by nemusela vadit ani Perla ve slevě.

    Tohle prosím neberte jako trolling, já se chci opravdu zeptat, co vede lidi k tomu, že si objednávají a zaplatí něco, u čeho si nejsou jistí, že to budou potřebovat? Mně se líbí, když si to objednávají blogerky, jako vy, protože si pak přečtu, co tam je, a zjistím, co bych mohla chtít. To fakt není narážka, jen by mě zajímaly pocity, které k tomu objednání vedou. Zvědavost? Soutěživost? A co děláte s těmi věcmi, co se nehodí? Vyhazujete je nebo máte kamarádky, kterým je můžete dát?

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem pořád zmatená z toho, který tuk je na co dobrý, všude se píše něco jiného ...

    Já mám tyto boxy ráda třeba z důvodu překvapení a dostanou se ke mě věci, které bych si normálně nekoupila, protože je neznám. Vyzkoušela jsem i jiné boxy, jako je Ladybox nebo Zajíci v krabici, ale bylo v nich hodně věcí, pro které jsem neměla využití, takže jsem od nich upustila. Věci, které se mi nehodí určitě nevyhazuju, ale najdu pro ně nového majitele.

    OdpovědětVymazat
  13. Tuky se v zásadě dělí na dva druhy: nasycené a nenasycené. Nasycené tuky způsobují zvyšování LDL cholesterolu a tím ucpávají cévy (ale jsou vhodné na vysoké teploty u smažení, protože při vysokých teplotách neoxidují), nenasycené zvyšují hladinu HDL cholesterolu, kterým přispívají k dobrému stavu cév. Pak existují ještě omega-3 nenasycené mastné kyseliny, které mají velký význam pro vývoj a dobrý stav mozku.

    Takový jednodušší klíč k rozpoznání tuků: nenasycené (teda ty zdravé, co by se ale neměly smažit při vysokých teplotách) tečou a jsou do žluta, nasycené jsou tuhé a bílé.

    Některé obzvlášť kvalitní oleje, například panenský olivový, dýňový nebo lněný nebo rybí tuk obsahují výše zmíněné omega-3 nenasycené mastné kyseliny, ty by se (zvlášť při hodně vysokých teplotách), smažit vůbec neměly, protože se horkem mění v jedovaté trans-mastné kyseliny a volné radikály. Tyhle kvalitní oleje navíc obsahují vitaminy, které se zbytečně teplem ztratí a vy zbytečně platíte za něco, co by mohlo být stejně účinné a levnější (třeba řepkový, slunečnicový nebo rafinovaný olivový olej).

    Takže, dívat se, jak je tuk žlutý a tekutý (v zásadě, já vím, že je to složitější, ale je to účinná pomůcka). Panenský olivový olej nebo lněný olej nakapat do salátu nebo třeba za studena na housku. Řepkový nebo obyčejný olivový olej na takové to běžné domácí vaření a smažení na pánvi, kde se nic nepřepaluje. Sádlo nebo kokosový olej do fritézy nebo když dlouho smažíte řízky. Anebo to jíst, ale s vědomím, že je to stejně zdravé jako jíst škvarky nebo šlehačku (no a co, já to mám taky ráda, jen rostu, když si někdo myslí, o kolik žije zdravěji, když si dává kokosový tuk, než ten, kdo si dá párek). Nebo si s tím namazat ruce.



    OdpovědětVymazat
  14. Box nevypadá vůbec špatně. Nejvíce mě zaujal ten lak na nehty Rimmel - nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že v poslední době má Rimmel čím dál tím víc zajímavé výrobky a hlavně odstíny:))
    Dermacol sprcháč je třeba pro mě každodenní základ:) Miluju ty jejich vůně.
    Lákavý je ale i ten krém na ruce. Asi se na něj půjdu do DMka podívat, protože výrobky Balea mi vyhovují :)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  15. Swiss O-Par je v Německu známá značka a balsámy mají skvělé, za mě doporučuji kokosový - v přesně stejném balení...

    OdpovědětVymazat
  16. me se to zase nejak vyhnulo grrrr :( jsou tam super vecicky, minimalne pro ten dermacol sprchac si skocim :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  17. na mě se konečně usmálo štěstí a nejsem z něj zrovna dvakrát nadšená... jsem to ale nevděčnice :D předchozí boxíky mi přišly mnohem zajímavější!

    OdpovědětVymazat
  18. Za mě teda propadák. Děkuji za recenzi, ještě jsem si jej nevyzvedla, ikdyž jsem ho "vyhrála" a ani nevyzvednu. Moc se nepředvedli, jejich šampon byl i v letním boxu, stejně tak lak od Rimmelu i sprcháč od Dermacolu. Jinak na šampon pozor, hodně lidem z těch Balea šamponů v tubě padají vlasy
    Nikola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemohla bych si ho vyzvednout místo Vás? Nadchnul mě a nemám na ně štěstí :-(

      Vymazat
  19. Diky za odhaleni tajemstvi. Jsem ted s detmi na prazdninach u pribuznych.tak si pro nej pujdu az pristi tyden. Stejne jako Morgainne bych spis vyuzila veci od Denktmit nez lak na nehty.ale co nevyuziju sama.poslu sal jako hezky darek nebo usporadam giveaway ;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Mě se box líbí určitě bych ho brala, ale nějak nikdy nezaregistruji, že už se do něho přihlašuje :-/

    OdpovědětVymazat
  21. Dobrý den, prosím vás, děvčata, kde se přihlašujete k objednání dm boxu? Já to na stránkách dm nemůžu nikde najít...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...