neděle 28. prosince 2014

Vánoční dojmy a dárky

Doufám, že jste měli všichni fajn Vánoce. A pokud ne, tak se svět neboří, příští rok budou lepší. Mě se svátky docela vydařily. I když byly chvíle, kdy jsme si s mužem říkali, že se dáme raději k jehovistům.

Připravovat štědrovečerní večeři s jedním dítětem u prsu a dvěma motajícíma se pod nohama je opravdovou zkouškou nervů. A to především pro mého muže, na kterého padla většina úkolů. Naštěstí je dobrou hospodyňkou a zvládá celé menu levou zadní. Já jsem se snažila krotit nedočkavé děti a vyhovět apetitu naší nejmenší, která se chtěla kojit téměř nonstop. Nakonec se ale vše zvládlo a Štědrý večer byl moc pěkný. A další vánoční dny taky, typicky v kruhu rodiny nejužší i té širší:-)


























Pokud jde o dárky, dostala jsem jich hodně a ze všech jsem měla radost. Na fotce ale všechny nejsou. Chybí pyžamo, žehlička od mamky, dvě sady čajů v plechovce a další úložné boxíky z Ikey (jeden z nich na fotce je). Snad jsem na nic nezapoměla.



Z kosmetiky jsem dostala multifunkční olej Nuxe, tělové máslo Calena, vůni Jeanne Lanvin a řasenku L´Oreal. O oleji a másle vám někdy napíšu, to jsou zajímavé věcičky. Vůni zatím nemůžu přijít tak úplně na chuť, prostě ji nějak necítím. A řasenka je super, tam není co více rozebírat.

Kamarádka říká, že ideální dárek je takový, který mile překvapí, a může to být i drobnost. Hlavně, že jde znát, že si ten druhý dal s výběrem trochu práci. Já mám zase jiný pohled. Raději dostanu přesně to, co chci a nevadí mi si o to říct, i když se ochuzuju o moment překvapení. To překvapení totiž taky vůbec milé být nemusí. Každopádně by to mělo být něco, z čeho budu mít radost. Něco, co si nekupuju každý den. Něco, co se mi bude hodit a budu to ráda používat.

 

A nakonec mrkněte, jak to u nás ladí do červena. V obýváku i v kuchyni. Červená je moje nejoblíbenější vánoční barva.

Jaké jste měli Vánoce vy? A co dárky? Máte rádi nečekaná překvapení nebo raději splněná přání?


8 komentářů:

  1. já mám ráda obě varianty dostávání dárků:)
    jak překvapeni, tak to, když si o to řeknu...

    OdpovědětVymazat
  2. S věkem jsem přešla k tomu, že radši dostanu to, o co si řeknu a co předem vím. Máte nádherný stromeček!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tu čepici fakt závidím :) To bude teploučko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes jsem ji měla poprvé venku, začala pořádná zima a je bezvadná:) Je ze Sportisima.

      Vymazat
  4. Vánoce byly pěkné, ale jsem ráda, že už je po. Co se dárků týče, s mužem si většinou hlavní dárek sami vybereme (letos jsme si vzájemně koupili matrace) :) a pak máme nějaké drobnosti jako překvapení.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám ráda překvapení jen pokud člověk na 100% ví, že mi to udělá radost, jinak radši se o ten moment překvapení připravím a přesně řeknu, co chci, pak z toho mám větší radost.. ;)

    Moje dárečky jsou zde

    Ta čepice je super, mám dvě podobné a v zimě jsou nepostradatelné!! ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  6. Evi, máte to doma krásné! :)) Já mám ráda dárky kombinované. Ty které si vyberu a k tomu nějakou malinkou drobnost jako překvapení :)) Krásný nový rok! Evi

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...