čtvrtek 9. října 2014

Zlaté podzimní novinky od Yves Rocher

Tyto dva výrobky jsou na pohled stejně hezké, jako je hezký dnešní podzimní den. Luxusní babí léto. Jedná se o podzimní novinky od Yves Rocher a musím říct, že se povedly.

Na vyzkoušení jsem dostala parfémovaný sprchový gel Quelques Notes d'Amour, který spolu s tělovým mlékem, patří k nové parfémované vodě stejného názvu. Řeknu vám, jestli ta parfémovaná voda voní opravdu stejně, jako tenhle sprcháč, tak ji asi chci. Ježíšku!! Je to nádherná vůně, která mě hned zaujala. Květinová, svěží, výrazná, optimistická - prostě krása. Pokud vám řekne víc oficiální popis, tady je: "Spojení květinových tónů damascénské růže s kouřovými nótami guajakového dřeva a s omamnou vanilkovou vůní výtažku z pryskyřice benzoe."


Sprchový gel Quelques Notes d'Amour je jak jinak gelový, myje dobře, klasika. Balení je pěkné, na slunci vytváří krásné odlesky. Jen ta vůně je mimořádná. Voní při mytí, voní na kůži a provoněné jsem měla i pyžamo.

200 ml stojí 395 Kč, ale teď je na Yves Rocher eshopu se slevou 39 % za 239 Kč.


Ještě se musím vrátit k té parfémované vodě. Původní cena za 30 ml je 920 Kč, teď se slevou na eshopu za 650 Kč. Teď mě fakt mrzí, že tady v okolí nemám prodejnu Yves Rocher, abych ji mohla zajít očichat.


A dostávám se k dalšímu zlatému kousku - paletce očních stínů. Tohle je za delší dobu první paletka, která maximálně vyhovuje i mě. A to proto, že má zrcátko, dva štětečky s většími i menšími konci a barvy jsou klasické. Takže nic nebrání v jejím použití kdykoli kdekoli. Poprvé jsem ji zkoušela v čekárně u gynekologa. Výdrž je u mě celodenní a to nepoužívám bázi. Paletka je určená pro vytvoření kouřového líčení a dá se použít jak pro suché líčení, tak pro mokré, což ani nevím co je a zkoušet to nebudu, tak jen ať víte. Vybrat si můžete z pěti variant. Já mám č. 04 bleu eclatant.

Původní cena je 470 Kč, ale opět i tady máme slevu, se kterou vyjde paletka na eshopu Yves Rocher 285 Kč.
 


Dnes se mi focení moc nedařilo. Zkoušela jsem stíny na ruce, ale vypovídající schopnost nic moc. Prostě barva vlevo nahoře je bílá s trochou třpytek, vpravo nahoře je stříbrná, vlevo dole je tmavě šedá s modrými odlesky a vpravo dole černá matná.

Jak se vám líbí podzimní novinky? Zaujaly vás? Někdo, kdo ví, jak voní ta parfémovaná voda?


3 komentáře:

  1. Paletku mam zelenou a baleni opravdu luxusni :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Ja parfumované sprcháče používať nemôžem, mám veľmi citlivú pokožku, takže používam čisto krémové ale parfém by som vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsi krásnou paletku, mně poslali zelenou a to k mým modrým očím bohužel vůbec nejde. :( Ale moc se těším na vyzkoušení sprchového gelu, jistě bude úžasný! :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...