sobota 18. října 2014

GIVEAWAY o dárkový poukaz do parfums.cz a tipy, co za něj pořídit

Protože se počet čtenářů pěkně rozrostl a hlavně překonal hranici pětiset, je tady pravý čas na giveaway. Moc všem děkuji za přízeň!

Přemýšlela jsem, o co byste si tak asi rádi zasoutěžili. A protože je těžké se zavděčit všem, přišla jsem na jednoduché a elegantní řešení. Taky pro mě, protože nebudu muset chodit s balíčkem na poštu, což se mi teď před porodem fakt nechce a pak to bude ještě horší.Takže dávám do hry dárkový poukaz do parfums.cz v hodnotě 600 Kč. Za tu částku se dá už něco pořídit a pokud budete chtít  neco dražšího, prostě si doplatíte. Hlavně jde o to, že si každý může vybrat podle svého gusta. 





Přiznávám, že mi trochu trvalo, než jsem se rozhodla poukazu vzdát. Ale řekla jsem si - poukazy budou, my nebudem. Já mám parfémů a kosmetiky víc, než zvládnu spotřebovat a stejně teď v příštích měsících té péči o sebe moc nedám. Budu ráda, když zvládnu péči o tři děti. Jednu vůní mám sice vyhlédnutou, ale ta se na purfums.cz koupit nedá. Taky jsem uvažovala, že bych koupila novou vůni manželovi k vánocům, ale zjistila jsem, že mu stačí ta, co má a novou by moc neocenil. Ostatní členové rodiny jsou také kosmeticky zásobeni dobře, takže mi z toho vychází, že bude nejlepší dát poukaz do soutěže.

Mám pro vás pár tipů, co by se tak dalo za těch 600 Kč pořídit a vlastně i takový hodně stručný průřez sortimentem parfums.cz.

Tak jak už název obchodu napovídá, hlavním zbožím jsou vůně. Parfémy, parfémované vody, toaletní vody všemožných značek. Od těch levných jako je Avon až po ty drahé. Pokud chcete něco mezi, tak třeba Versace bright crystal. Několikrát jsem o této vůni četla jen samou chválu, ale nikdy jsem si ji nekoupila a ani nevím, jaká je. Podle toho, jak krásně voní pánská Versace pour Homme, bych tomu i věřila.

Další tip - DNKY Be delicious - opět známá a oblíbená vůně, kterou jsem nikdy neměla. A chtěla bych, protože se mi moc líbí obal. Vím jak voní, nebyla by nejspíš má nejoblíbenější, ale užila bych ji. Líbí se mi i ostatní "jablíčka", ale už bych je neměla ani kde dát, jedině schovat do skříně a to by mi bylo líto.


Abych nezapoměla na muže, tak taky jeden voňavý tip pro ně. Já vlastně nevím, jak tahle Laura Biagiotti Roma Uomo, ale dámská verze se mi moc líbí a jednou si ji koupím, takže si říkám, že tahle pánská toaletka by mohla být taky fajn. Já mám k Římu hodně osobní vztah a silné emocionální zážitky a proto podle mě musí být všechno, co se ho týká, dobré.

Pokud toho chcete vyzkoušet více, všimla jsem si, že mimo 1 ml odstřiky jsou teď k dostání i odstřiky 5 ml a to už je docela slušné množství na pořádné posouzení vůně. Tady se můžete podívat, od kterých vůní 5 ml odstřik můžete mít. Cena je kolem 100 Kč, samozřejmě podle ceny plného balení.



A teď už opustíme vůně a prozkoumáme i jiné kategorie obchodu. Po rozkliknutí záložky Bio můj pohled hned upoutal multifunkční suchý olej Nuxe. Četla jsem na něj kladnou recenzi myslím u Rendy z Ordinary life. Olej se používá na obličej, tělo i vlasy a protože je to suchý ojel, beze zbytku se vsákne a nezanechává mastné stopy. Složení je přírodní, prý pěkně voní, obal je taky hezký, takže se nedivím, že získal několik ocenění a je to bestseller značky Nuxe. 

V Bio kategorii bych dál vypíchla značky Dr. Hauschka, Crabtree & Evelyn, L'Occitane, Nonique a Unique. Nejsou sice všechny úplně přírodní, ale něčím zajímavé určitě. Pak tam najdete taky Saloos, Laveru, Weledu a další.


Pro chladné dny se můžete zásobit balzámy na rty. Carmex jsem ještě osobně nevyzkoušela, ale prý je moc dobrý. Rty hydratuje i hojí. Dá se koupit v několika příchutích v tyčince, v tubičce i v kelímku. Pokud zrovna po Carmexu netoužíte, projděte si všech osm stran balzámů na rty, věřím, že si vyberete.

Na parfums.cz najdete samozřejmě i hromadů výrobků pro péči o celý obličej. Mě zaujalo protivráskové pleťové sérum s hadím jedem od Diet Esthetic. Funguje tak, že vrásky doslova otráví? Každopádně mě láká ho jednou vyzkoušet. Vybírat můžete i z dekorativní kosmetiky - od Avonu až po Dior.



Na vaše vlasy parfums.cz myslí taky. Šampóny, kondicionéry, masky a co to množství vlasových olejů! Těžko vybírat. Jako tip pro vás jsem vybrala kartáč Tangle teezer compact. Asi ho spousta z vás zná. My máme doma jeden z řady Salon Elite, používá ho dcera a je opravdu fajn. Recenzi jsem na něj psala tady.

Mohla bych vybírat dál a dál, ale už to nechám na vás, jsem si jistá, že si každý najde ten svůj výrobek nebo výrobky. Blíží se i Vánoce, takže můžete kupón využít na nákup dárku. Možnostem se meze nekladou.

Pravidla giveaway:

1. sledovat můj blog přes GFC, Bloglovin nebo Facebook.
2. napsat do komentáře svůj email
3. napsat do komentáře, co byste si za poukaz pořídili

Pokud budete giveaway někde sdílet (váš blog, Facebook ...), můžete si přidat jeden komentář navíc. 

Zapojit se můžou všichni ti, kteří mají možnost vyzvednout si zboží na výdejních místech v Praze, Brně nebo Ostravě, nebo si nechat poslat balíček na adresu v ČR. Kupón se nevztahuje na poštovné, to si hradíte vy. Pokud nevyčerpáte celou částku 600 Kč, zbytek propadá. Poukaz lze využít jen jednou. Má platnost do 31. 12. 2014.

Mám trochu problém s délkou giveaway. Ideálně by to mělo být takových deset - čtrnáct dní, ale vzhledem k tomu, že mám právě v tuto dobu termín porodu, tak nechci slibovat nic přesně. Uděláme to tedy tak, že pokud toho budu schopna, výherce vylosuju 30. 10., pokud budu zrovna na porodním sále, tak mějte strpení a losování provedu v nejbližší možné době. 

Hodně štěstí!
.....................................................................................................................................

Vylosováno! Vyhrává komentář č. 121 - Veronika B. - Gratuluji!


123 komentářů:

  1. Já bych poukázku využila na produkty Bioderma na problematickou pleť. Používám micelárku, peeling a krém, produkty pomáhají, ale nejsou nejlevnější:)
    anda.v@email.cz
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  2. gfc ervulenka
    ervulenka@seznam.cz
    Já bych koupila příteli parfém na Vánoce. Pokaždé když vymýšlím dárek k Vánocům, narozeninám, svátku nebo výročí napadne mě parfém - vždy nějaký vybírám, ale ještě jsem mu za těch 5 let žádný nekoupila, tak třeba teď. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji :)
    Produktů na parfums.cz je opravdu hodně co bych chtěla, určitě bych se rozhodovala mezi nějakým parfémem nebo nějakými produkty na vlasy,kterých tam mám vyhlédnutých rozhodně dost :) Konkrétně bych si asi vzala něco od Redkenu :))
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, ty jsi hodná, že se s námi chceš podělit o takový skvělý poukaz ♥ Sleduji tě přes GFC i Facebook. Mail mám na seznamu: USedmikrasky. Jelikož parfémů mám doma dost a nedávno jsem si koupila další, asi bych poukaz využila na nákup nějaké tělové kosmetiky - Nuxe nevypadá vůbec špatně.

    OdpovědětVymazat
  5. Přidávám 2. komentář - sdílím tvou giveaway na FB stránkách svého blogu. https://www.facebook.com/BlogUSedmikrasky

    OdpovědětVymazat
  6. parádní GA,už dlouho se chystám na objednávku na parfums.cz,ale pořád jsem se k tomu nedokopala :) Buď bych si pořídila nějáký parfém,nebo koupila nějáký kvalitnější přípravek na vlasy.
    gfc-Jana Svobodová
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tak asi bych nevěděla co dřív.Tak vyberu žiletky,Loreal péči před žehlením vlasů a balzám na rty.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. druhý komentář, sdílím na FB https://www.facebook.com/martina.langmaierova

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych si pořídila něco ze sortimentu Roger and Gallet, už po nich pokukuju dlouho ;-) crazygingersdiary (at) gmail.com. Držím palce, ať jde mimčo na svět rychle ven, a ať jste oba zdraví :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji na Bloglovin, e-mail je p.novakova (at) centrum.cz. Určitě bych si tam vybrala něco od značky Art Deco, už dlouho tam po něčem pokukuju.... :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduju jask přes GFC tak FB pod Michiyo Yokomura :)
    yokomura.michiyo@gmail.com
    Momentálně tam pokukuji po některé z dámských Backhamek, protože mám vůně od tohohle manželského páru neskutečně ráda! Ovšem kdyby se tam objevila konečně nová vůně od Jimmy Choo - Jimmy Choo Man, kupuji okamžitě tu! To je božská vůně :D

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji přes GFC. Jinak co bych si asi tak vybrala :) Nejdřív bych asi prošmejdila bio kategorii a vybrala si něco na poškozené vlasy. Pokud by ještě něco z poukazu zbylo, asi bych si pořídila Tangle Teezer Compact. Mám ten normální na doma a je prostě úžasný. A vanilkový Carmex vypadá taky skvěle :) Ale už vidím, jak by se celý nákup zvrhl a já si pořídila věci dost překračující poukaz :) Protože přeci pořádnější parfém už nějakou dobu taky chci, takže takhle bych to vzala vše najednou.. :)
    gizy(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Hezký den Evi, sleduji Vás tady již dlouho, kdyby se na mě přeci jen usmálo štěstí a vyhrála bych tuto skvělou cenu, tak já bych asi využila možnost objednání nějakých odstřiků. Mám totiž spadeno na více vůní a neumím se rozhodnout kterou :o))))) Mějte se hezky a budu držet pěstičky ! Hanka
    hana.ulrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, sleduji jako Haňule Strakovic. Já bych si pořídila parfém http://www.parfums.cz/dkny/be-delicious-fresh-blossom-parfemovana-voda-pro-zeny/. Žádný pořádný momentálně nemám, tak by to byl hezký dárek k Vánocům.
    Mail na seznamu: strakova.h

    OdpovědětVymazat
  15. jéé to je super soutěž, určitě bych poukaz využila na koupi nějaké vůně, zrovna vůně od DKNY mám strašně ráda, momentálně používám DKNY Pure A drop of rose, určitě bych přihodila ještě něco, když už bych objednávala :D nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. l.ulicna@seznam.cz
    No jelikož na parfums.cz pravidelně objednávám svůj oblíbený parfém od Armaniho Code, tak bych si za něj opět pořídila tento. Navíc mi už dochází takže když se štěstí usměje příjde poukázka vhod..:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Vybrala by jsem si tangle tezer, balzamek na rty a dalsi nejake drobnosti :)
    Sleduji na fb - Kate Yeball
    langova.kat(zavinac)seznam.cz

    Drzim palce at se miminko narodi zdrave a oba jste v poradku :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Objednala bych si asi můj oblíbený Insolence od Guerlain...a nebo bych možná vyzkoušela nějakou jinou vůni od něj. Ať vám to v nejbližších dnech všechno dobře dopadne!

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkná a hlavně štědrá GA. Po přečtení recenze u Verunek mě strašně láká Bvlgariho Petits et Mamans, takže bych se odhodlala ke koupi naslepo.
    Držím palce tobě i miminku, ať proběhne vše bez problémů a jste obě zdravé.
    hancqa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, sleduji na Bloglovin. Na parfums.cz nakupuju ráda a tentokrát bych si pořídila nový Tangle Teezer, ten můj už je dost opotřebovaný a k němu něco na vlasy s arganovým olejem. Taky ten Carmex bych ráda vyzkoušela.
    A přeju hodně štěstí a ať jste ty i miminko v pořádku!
    enkaquanium (at) gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Sdílím na FB Enka Quanium
    enkaquanium (at) gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. GFC: Terka Černá
    FB: Teruš Černá
    Bloglovin: cterezka
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Vybrala bych si šampon na vlasy od L'Oreál, Masku na vlasy Gestil Wonder, Gumičky do vlasů a balzám Carmex nebo Baby Lips.. nejspíš. :)

    OdpovědětVymazat
  24. ahoj pořídila bych si oblíbený parfém od avonu
    radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Sleduji na GFC :)
    Pořídila bych si nejspíše nějaké produkty od značky Saloos :)
    lucie.krouzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy
    Za poukaz bych si pořídila parfém Christina Aguilera :)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduju přes Bloglovin jako Sororessa :), sororessa@gmail.com

    A asi bych si vybrala ten olej Nuxe, na který se už dlouho koukám a pak nějaké drobnosti k péči o vlasy nebo dekorativku ;)

    Sororessa
    Zveme vás na naši giveaway! ;)
    A.

    OdpovědětVymazat
  28. GFC: Petra Hozová
    Tak já bych poukaz určitě využila na nákup Arganového oleje diet esthetic, protože po něm pokukuju už delší dobu, ale nebyla jsem schopná ho objednat. A dál bych přihodila na vyzkoušení miniaturku vlasového oleje od Orofluido a tělový sprej Victoria's secret :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak já bych potřebovala tangle teezer, ale taky parfém. Nějaký těžší na zimu ;-)
    kacerkakacerka@centrum.cz
    Ivča

    OdpovědětVymazat
  30. Sleduji přes bloglovin :) já bych asi zabrousila do vod vlasové kosmetiky - už dlouho mě láká něco od Matrixu nebo nějaký ten olejik od Kerastase :) ale je možné, že bych si připlatila a udělala větší nákup i pro blízké :) přeji pohodový porod a radost ze třetího dítka :)
    E-mail: magicalbeauty11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. sleduju přes GFC jako Jana Dvořáková
    e-mail: janadvorakova02@seznam.cz

    Za poukaz bych si nejspíš pořídila parfém a zbytek bych si doplatila :) Buď mou lásku Versace Bright Crystal, nebo douho pokukuji po Calvin Klein Down Town

    OdpovědětVymazat
  32. gfc Kristýnka
    Uplně nejvíc mě zaujal a ohromil zlatý tangle teezer, koupila bych si rovnou 2!!!
    mencovakristyna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Za poukaz bych si vybrala mnou zatím pouze okukovanou a vytouženou vůni Chloé Love.
    inken@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  34. sleduji přes FB - Lenka Fořtová (Cichá), nově jsem teda přidala i GFC: Lenka Fořtová
    mail: lenka.cicha@email.cz
    za poukaz bych si pořídila asi něco od Nuxe, Roger a Gallet nebo od Guerlain nebo taky něco úplně jiného:D, ale myslím, že je velmi pravděpodobné, že by to vyhrálo něco z těchto tří značek:)

    OdpovědětVymazat
  35. Sleduju, sleduju :) tvůj článek o těhotenství a že už brzo budeš rodit jsem četla x krát a hrozně se u toho nasmála :) a s poukazem bych věděla hned co si objednat, na zimu si hodlám pořídit novou vůni od Beyonce je velmi jemná sladká a decentní :) doporučuji po porodu očuchat :)
    Měj se krásně a přeji co nejkratší a nejméně bolestný porod a hlavně zdravého prcka!
    krisjanku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Sleduju přes GFC jako Ilka.
    Mail: Ilka01@seznam.cz
    Já bych poukaz využila na nákup parfému od Marca Jacobse, mám na něj políčeno už dlouho. :-)
    A přeju, aby všechno dopadlo dobře a ty i miminko jste byli v pořádku!

    OdpovědětVymazat
  37. GFC: Katy Tichá
    kaci.ticha@seznam.cz
    Poukaz bych nejspíš použila na nějaký parfém pro mamku :)

    OdpovědětVymazat
  38. GFC Anetátor Anetátorový, mail sherbatsky@seznam.cz a koupila bych si nějakou profesionální kosmetiku na vlasy, pravděpodobně nějaký olejíček :)

    OdpovědětVymazat
  39. Já bych si vybrala sérum s dračí krví od Diet Esthetics. :)
    stonava(zavináč) seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Sleduju přes GFC a pořídila bych si asi nějaký makeup, protože mi právě dochází a k tomu sprchový gel ve figurce Iron Mana jako dárek na Vánoce :)
    thedarkcrow@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Poridila bych si suchy olej.L.vecerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  43. Tak to je těžké :D Určitě bych si vybrala Tangle Teezer a asi nějaký balzám na rty :)
    GFC: Kristina Uhrova
    kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. GFC: Simoneta K
    kontakt: simonetablog@seznam.cz
    Za poukaz bych pořídila buď parfém, protože těch já bohužel moc nemám. Uvažovala bych o tangle teezeru, protože mám jen ten cestovní a na mé vlasy je to prostě malý kartáč. Možná bych uvažovala i o nějakém balzámu na rty. Bohužel si tyto věcičky nemohu dovolit z jistých důvodů a proto jsem se rozhodla zapojit do soutěže a zkusit své štěstí alespoň ve hře.
    Jinak ať porod vyjde bez problémů a narodí se zdravé miminko. Přeji příjemný zbytek dne.

    OdpovědětVymazat
  45. sleduji přes gfc jako Vendula Mikulková
    ga je to parádní, když si výherce může vybrat dle chuti :) už teď si sobecky držím palce :-D já bych si pořídila nějakou kosmetiku (ještě nevím, jestli na vlasy nebo tělovou), ale asi bych si nepořídila vůni,těch mám teď nějak povíce.
    přeji naprosto standardní nekomplikovaný porod a to nejúžasnější a nejzdravější miminko!

    OdpovědětVymazat
  46. GFC: zuzana.neuvirthova
    FB: Zuzka Neuvirthová
    Buď by poukaz padl na voňavku La Petite Robe Noire od Guerlainu, která mi hrozně voní, nebo na nějakou profesionální vlasovou kosmetiku, asi L'Oréal. :)

    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. GFC: Biela Macka. V pripade vyhry ma mozno kontaktovat na mojom blogu:
    Kaviareň u mačky
    Asi by som si vybrala nejaky parfum.

    OdpovědětVymazat
  48. GFC: Tereza Nováková, glazurka@email.cz
    Určitě bych si vybrala buď parfém (ten versace bright crystal se mi moc líbí) a nebo tangle teezer :)

    OdpovědětVymazat
  49. asmallmiracleCZ@seznam.cz
    Vzhledem k tomu, že má pleť trpí a pláče, tak bych se podívala po nějaké péči na aknózní pleť. :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  50. asi bych si vybrala nějakou vůni:)
    karolfurmankova@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Já bych si určitě pořídila nějaký parfém protože těch nikdy není dost :) možná bych zkusila nějakou novinku na podzim/zimu.
    A vzhledem k tomu že se ti blíží ten porod tak vám přeji hodně zdravíčka :)
    aklly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Krásně uspořádaná Giveaway!
    Sleduji přes GFC, Bloglovin i Facebook (Katka K.)
    katka@kotara.cz
    Já bych si vybrala určitě něco z Bio kategorie a kdyby něco zbylo tak potřebuji konturku na rty z dekorativky.

    OdpovědětVymazat
  53. Uz delsi dobu pokukuji po jablicku od donny karan.... Takze by ti bylo asi jabko. Fb lenka ticha, leniku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Sleduji přes GFC a bloglovin jako Evi, přes facebook jako gathermoments :)
    gathermoments(at)gmail.com
    Vybrala bych si nejspíš nějaký pleťový krém z bio kategorie, moc mě láká celý sortiment Nuxe!
    Přeji rychlý a nekomplikovaný porod a hlavně zdravé miminko! :))

    OdpovědětVymazat
  55. a sdílím tady: https://www.facebook.com/gathermoments :))

    OdpovědětVymazat
  56. GFC: Terka Nonam
    FB: Teri Sarance
    Já bych se nad tím musela bádat celé hodiny, ale asi by se mi do kosiku vloudil Tangle teezer, Rimmel match perfection, ricinovy olej a artdeco primer.
    teria@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Asi by som doplnila zasoby tonika od Weledy, mozno tangle teezer aqua splash a este tam pokukujem po the balm a ich podkladovej baze :)

    vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Krásná giveaway!
    Sleduji přes GFC jako lenushenka a na FB jako Lenushenka Scrap.
    No a co bych si vybrala... je toho tolik, co bych chtěla, že by to bylo těžké rozhodování :) Ale moc se mi líbí Bio sekce a lákají mě tam ty parfémy v ní.
    Děkuji za šanci vyhrát a pěkný týden, Lenka

    OdpovědětVymazat
  59. To je opravdu krásná giveaway! :) Pořídíla bych si buď jablíčko DKNY anebo bych si vytvořila balíček drobností a konečně zkusila Carmex a další kosmetické nezbytnosti. :)
    ema.antosova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. GFC: Akemi
    bianca7@seznam.cz
    Něco od Bidodermy, případně něco dalšího na pleť. Na parfums je spousta věcí, které se mi líbí :)
    Jinak přeju bezproblémový porod! :)

    OdpovědětVymazat
  61. a sdílím https://twitter.com/Akemi_Matsuyama/status/523914627537965056

    OdpovědětVymazat
  62. Sleduji přes FB. Pořídila bych si určitě Chloe - Love Story :). wevush@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Přeji hezký den a jsem ráda, že se můžu zúčastnit GIVEAWAY.
    Určitě bych si pořídila nějakou novou vůni nebo třeba kosmetiku od Saloos.
    Veronika, voltnerova.v@seznam.cz, sleduji přes FB a Bloglovin

    OdpovědětVymazat
  64. Pořídila bych si něco na pleť od Vichy nebo La Roche-Posay... Sleduji přes FB. p.bayerova@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Sleduji přes GFC a FB. Pořídila bych si buď parfémek od Burberry, Guerlain, Katy Perry a nebo tupírovací "kančák" a Curaprox kartáčky na zuby. :)

    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Sdílím zde: https://www.facebook.com/mitinka/posts/10202573985341895 :)

    OdpovědětVymazat
  67. mlateckm@gmail.com
    Rozhodně bych si pořídilaTangle Teezer :)

    OdpovědětVymazat
  68. Tak třeba mimčo počká a my se dočkáme toho 30 na vylosování :-) Ale hlavně, ať vše proběhne v klidu a bez problémů, i když nic není do puntíku, tak jak si to naplánujeme...A hlavně zdraví! Na parfums bych si něco pořídila ze sortimentu Decleór nebo Nuxe anebo takovou hračičku v podobě sprchového gelu s tváří Iron Mana pro brášku ;)
    gfc a bloglovin: Péťa K.
    fb: Peťa Kovaříková
    mail: littlesmitka@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  69. GFC: Cuddly Simone
    simcaondrackova@klikni.cz
    a vybrala bych si nějaký parfém, nejspíš ten od Versace
    ale přemýšlím o Tangle Teezer už celkem dlouho

    OdpovědětVymazat
  70. Sleduji přes FB - Karolína Švandová
    karolina.svandova@seznam.cz
    Koupila bych si bio kokosový olej, který mi už bohužel došel, pak růžový peeling a masážní olej od Saloos a spoustu vzorečků mých vytipovaných vůní, abych se konečně rozhodla, kterou koupit :-)

    OdpovědětVymazat
  71. Moc pěkná giveaway:) Přes GFC sleduji jako Leňa Zatloukalová. A za poukaz bych pořídila buď pro sestru nebo pro mě vůni Versace bright crystal, kterou jsem už měla a je úžasná a nebo vůni DNKY Be delicious, slyším na ni jen pozitivní komentáře, ale ještě jsem ji nezkoušela. :)

    Můj email: Lenicka.Zatloukalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Sleduju přes google - Arwen :) mail: mischa.b@seznam.cz. Pořídila bych si něco od Lancome, jelikož narozky se blíží... A držím palce, ať ti všechno dobře a bezbolestně- pokud možno - dopadne.

    OdpovědětVymazat
  73. já mám skoro jasno...
    pořídila bych si burberry summer 2011... a nebo bych se hecla a bylo by to summer 2014 ;) ...a pokud bych se chtěla hooodně rozšoupnout, tak ballenciagu
    s vůněmi mám veliký problém, protože se mi skoro žádné nelíbí natolik, abych je chtěla nosit.. takže když už něco najdu, jen tak se toho nevzdám :)

    ... efik@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Super giveaway!!
    aandyna123@gmail.com
    sleduju (Andy Sp), lajkuju :))
    určitě bych koupila mamce parfém Botega Venetta, protože ho chce už děsně dlouho, ale stojí pěknou pálku.. :P

    OdpovědětVymazat
  75. Super giveaway, na parfums.cz už plánuji tak dlouho nákup ale ještě jsem se k tomu nedokopala. Určitě bych si za něj pořídila můj vysněný tangle teezer a parfém guess.

    GFC: Simona Urbanová
    simulin.urbanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. https://www.facebook.com/simona.s.urbanova/posts/741648392539130

    OdpovědětVymazat
  77. Výborná giveaway!!
    salkova8@email.cz
    Na 100% bych sestře koupila Versace bright crystal, plánuju to už strašně dlouho ale musela bych se pořádně plácnout před kapsu abych to zaplatila. Navíc je to parfém který už ona strašně dlouho chce. Udělalo by jí to nepopsatelnou radost, kdybych jí mohla věnovat tenhle parfém. Mimoto sleduju přes GFC i facebook.

    OdpovědětVymazat
  78. Sdílím na facebooku= https://www.facebook.com/barbora.salkova.37/posts/1586100054951566

    OdpovědětVymazat
  79. juliekrocova@seznam.cz
    FB: Julča Kročová
    Pokud bych vyhrála, tak bych si pořídila parfém Downtown Clavin Clein - po tomhle kousku se už nějakou dobu dívám, ale přecejen na to nejsou peníze :D Ale za takovouhle částku, kterou jsi dala do soutěže se dá vybrat skvěle - kdyžtak si každý může připlatit :) Skvělá soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  80. Bloglovin': Elysia
    FB: Colourful Elysia
    elie.krios@gmail.com

    Za poukaz bych si si vybrala rozjasňovač Mary-Lou od the Balm a nějaký hezký Tangle Teezer. :)

    OdpovědětVymazat
  81. GFC: Vaness Ka
    gunarova29@seznam.cz
    Pořídila bych si určitě tangle teezer, ten už dlouho chci :) a balzám na rty, pak bych ještě našla nějakou další maličkost :)

    OdpovědětVymazat
  82. Na parfums trávím většinu času, tudiž mám sortiment docela zmapovaný :D
    Určitě bych poukázku uplatnila na rtěnky, které pořád nemám odvahu nosit (tudiž i koupit), nebo bych si konečně udělala radost parfémem Chloe see byChloe, který mám z parfums.cz zatím jen ve vzorcích :)
    No a popřípadě by přišel nařadu i Ježíšek, tudiž i drobnosti pro rodinu a známé.
    monikahyblova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  83. koupila bych asi nějaký parfém pro ségru nebo pro mamku k Vánocům :)
    linzinka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  85. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  86. GFC: Áďa Sp
    Asi bych ségře pořídila ten Tangle. Hrozně ho chtěla a vánoce jsou za rohem...a rovnou bych si ho možná pořídila taky :-D
    smraada@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. sleduji tě pod tímto účtem :) krásná GA :)

    Koupila bych asi něco pro mne a pro sestru, protože je teď už dlouho nemocná, tak abych ji udělala něčím radost :)

    jirina.h1997@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Sleduji pod tímto jménem
    kika.eli@seznam.cz
    Já bych si za poukaz pořídila tangle teezer, po kterém už dlouho toužím :) A určitě nějaký produkt na vlasy

    OdpovědětVymazat
  89. Super GA! Vůbec se nedivím, že jsi se nechtěla poukazu vzdát. :)
    GFC: ZdeňkaM
    FB: ZM Prodej
    zdenkamartinakova@gmail.com
    Asi bych si konečně koupila tangle teezer. :)

    OdpovědětVymazat
  90. Sdílím: https://www.facebook.com/zm.prodej/posts/518136154989268

    OdpovědětVymazat
  91. GFC - Mycakestyle1
    E-mail - kostkova.pavla@centrum.cz

    Pořídila bych si:
    - masku na vlasy Gestil Wonder
    - (klasiku) růžovou Biodermu
    - MIXA CC krém

    :-)

    OdpovědětVymazat
  92. Jééé, to je hezký, že takhle myslíš i na ostatní :)
    Nejspíš bych ho darovala mámě nebo si za něj koupila nějakou pěknou vůni. Just Cavalli mi hodně hezky voněla..... :P
    audreyfux@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. GFC: Klara Zakova
    klara.zakova1@seznam.cz
    Pořídila bych si buďto nějakou pěknou voňavku, nebo bych se zásobila balzámem na rty, krémem na ruce a jinými hydratačními produkty na zimu! :)

    OdpovědětVymazat
  94. Pořídila bych si parfém a dost doplatila, ale stejně je to super ulehčení, nebo nejakou hezkou dekorativní kosmetiku, třeaba řasenku, balzám, nebo krém na ruce.Ono se vždycky něco najde, že. :)
    dayofowl@gmail.com
    sleduji přes FB

    OdpovědětVymazat
  95. GFC: Káč.
    senkova.katerina@gmail.com
    Část bych využila na tangle teezer, mám totiž jeden na koleji a nechce se mi ho pořád tahat tam a zpátky, navíc se tím i docela ničí... a zbytek bych dočerpala na nějakou drobnost k Vánocům, záleží, co by mi dál padlo do oka :)

    OdpovědětVymazat
  96. 1. sleduji přes GFC
    2. pszycho@seznam.cz
    3. nejprve bych musela promyslet, jestli udělám radost sobě nebo bych potěšila někoho druhého :-) na parfums.cz pravidelně kupuji vlasovou kosmetiku Macadamia, tak bych se určitě podívala do této kategorie. Popřípadě bych se podívala na nějaký parfém.... :-) každopádně je určitě z čeho vybírat :-D

    OdpovědětVymazat
  97. GFC: Emily Ss
    emilkasm@gmail.com
    Ten olej nuxe vypadá zajímavě, ale radši bych pořídila něco rodině, nejspíš tangle teezer nebo nějakou účinnou masku na vlasy ségře.... ;)

    OdpovědětVymazat
  98. gfc: tento učet
    micka185@azet.sk
    určite by som si za to kúpila nejakú voňavku alebo parfém, alebo by som to využila na nákupy na Vianoce. :)

    OdpovědětVymazat
  99. gfc: Charlotta Fron
    fcb: Lottie Fron
    charlottafron@seznam.cz
    poukaz bych využila na nákupy na Vánoce a na nákup nového makeupu :)

    OdpovědětVymazat
  100. gfc: moon
    malicious.moon@gmail.com
    ja by som ho vyuzila asi na vlasovu kozmetiku, najma Kerastase :D

    OdpovědětVymazat
  101. Sleduji tě a já bych využila poukázku na nějakou dražší voňavku, kterou bych chtěla věnovat taťkovi, protože on je do voňavek úplně "ujetej":-D
    adla88@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Sleduji jako Klára Odehnalová.
    Já bych si asi vybrala nějakou voňavku:)
    theclairebiebs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Sleduji tě přes FB.
    Využila bych poukázku na parfém Thierry Mugler - Womanity, na který si dělám zálusk už dlouho:)
    lavesek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Vybrala bych si nějaký parfém :)
    GFC slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Sleduji jako Pandička Vendy :)
    Určitě bych si pořídila nějaký parfém, nejspíš Down Town od Calvin Klein a nebo nějaký tělový sprej od Victoria´s secret :)
    pandicka.vendy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Sleduji jako LusiLue. :-)
    Já bych si určitě pořídila DKNY Be delicious.. toužím po ní už hrozně dlouho. :-)
    lucka1705@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. sleduji - kristýna kristyna, no ja bych si jednoznacne poridila Versace BC ,protoze po nem pokukuju skoro rok :D
    prochazkovakristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Email : coufalova.terka@gmail.com
    sleduji jako Tereza Coufalová :))
    Asi bych si za to pořídila Tangle teezer a nějakou kosmetiku:)

    OdpovědětVymazat
  109. 1. GFC: Hannah Nguyen
    2. Mail: leorise@seznam.cz
    3. Koupila bych si voňavku Rare Gold, která se mi strašně líbí a nějaký ty štětce :D :)

    OdpovědětVymazat
  110. Sleduji tě jako Zuzana
    Já bych si asi konečně pořídila tangle teezer a nějaký ten sprej od victoria secret! :)
    mylittlebeautykingdom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. jaaniickaa@gmail.com: sdílím na https://www.facebook.com/jana.kiki.75

    OdpovědětVymazat
  112. jaaniickaa@gmail.com: Určitě bych si pořídila nějaké přípravky pro péči o vlasy, aby byly krásnější :)

    OdpovědětVymazat
  113. sleduji jako Lucie Martincová
    martincoval@seznam.cz
    já voňavku DKNY

    OdpovědětVymazat
  114. Já bych si konečně pořídila ten Tangle Teezer, na který se už přes rok chystám :-)
    lucije2@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Už dlouho přemýšlím, že si pořídím profi šampom. Těch drogerkových už mám dost a tak bych ráda zainvestovala do pořádné kosmetiky na vlasy. Takže nějaký redken pro poškozené vlasy to brzo vyhraje tak jako tak (i bez poukazu).
    wiewiorka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. 1.Ahoj, tvůj blog sleduju přes GFC a facebook (mé jméno na obou je Tereza Dlouhá)
    2.Email: tereza.dlouha01@seznam.cz
    3.Za poukaz bych koupila mamce nějakou voňavku na vánoce, protože už se na ty stránky dívala, ale zatím nic nekoupila. Tak by to měla aspoň za mínˇ, nebo zdarma :)

    OdpovědětVymazat
  117. GFC: Lucie Meluzínová
    lufipeace@gmail.com
    Koupila bych si ten tangle teezer x)

    OdpovědětVymazat
  118. GFC: Catie
    eliskakonarova@seznam.cz
    Zauvažovala bych nad nějákým parfémem nebo přípravkami na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  119. sleduju přes GFC i FB
    sunnyball@seznam.cz
    Pořídila bych si tělové spreje od VS. Už se na ně dlouho chystám, ale furt mi je tak nějak líto kupovat to bez očuchání :)

    OdpovědětVymazat
  120. Určitě parfém, byl by to dárek k mým narozeninám před Vánocemi :-)
    Veronika Beranova (gfc), beranovaveronik(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. Gfc: Veronika Fb: Veronika We
    Rozhodně bych si pořídila další parfém od Avril Lavigne ! ty já prostě miluju :)

    OdpovědětVymazat
  122. GFC: Alexandra Fekete
    falexa.alex@gmail.com
    Nejspíš nějaký parfém pro mamku :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...