pondělí 27. října 2014

Co se jinam nevešlo VI.

Je čas shrnout posledních několik měsíců. Prázdniny a začátek podzimu. Za tu dobu jsme se zabydleli v novém městě a připravili se na brzký příchod miminka.


























Poslední měsíce můj život ovlivňovalo hlavně rostoucí břícho. Už si budu jiného stavu "užívat" jen několik dní a musím uznat, že až teď na konci třetího očekávání chápu, co znamená cítit se na rozsypání.

Léto i babí léto jsme si užili, aniž bychom vytáhli paty z Rožnova. Kdo tohle město zná, tak chápe, tady je prostě všechno. Program akcí je nabitý tak, že se nadá všechno vůbec stihnout. A opět hodně dobrého jídla a pití, dole uprostřed je kozí sýr, kterému jsem přišla na chuť. Taky na houby jsme vyrazili (já jsem sbírala speciálním těhotenským způsobem:-)

Jak jste se měli poslední dobou vy?


3 komentáře:

  1. Máš pravdu, v Rožnově je všechno :-) Co se mi na Rožnově líbí je hlavně přítomnost hor, což by pro mě bylo hrozné lákadlo (asi bych byla na horách každý den. jen co by to šlo ;-)), takže Ti to krásné místo hodně závidím ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Podobné fotky jsem s břichem taky dělala, ale fotka nezachytí tak dobře, jak se člověk ve skutečnosti cítí a jak je břicho velké.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...