úterý 26. srpna 2014

Koupelové oleje Kneipp - to musíte zažít!

Neměla jsem vůbec v plánu o těchto olejích psát, ale vyzkoušela jsem poslední z nich a řekla si, že se o moje dojmy prostě musím podělit. 

Tyto tři lahvičky jsou součástí šestidílné dárkové sady, kterou donesla mamka s tím, že si mám tři vybrat. Bohužel už nevím, jak voněly ty zbylé tři, tyhle jsem vybrala jako nejlepší. Ale pamatuju si, že volba to byla těžká.


Koupelové oleje jsou složeny z rostlinných olejů a silic. Nejsou mastné, (jednou jsem měla nějaký koupelový olej, který tak namazal vanu, že jsem se z ní nemohla dostat ven, jak to klouzalo), přenádherně se ve vodě rozvoní a vůně zůstává dlouho i na pokožce a taky visí ve vzduchu. Ty vůně jsou tak opravdové a krásné, že se vám z vany nebude chtít ven. Jsem z nich opravdu unešená. Lahvičky mají 20 ml a v každé mi zbývá půlka obsahu, takže ještě tři koupele (s mýma možnostma namáčení se ve vaně mi vydrží ještě dva měsíce). 

Olej Kuschelbad je jemně kořeněný, Mandelblüten mandlovo květinový a Rücken Wohl zbarví vodu do růžova a je ideální pro koupel ve dvou.  

Sadu seženete asi v lékárnách. Na netu jsem ji našla například zde (klik). Pak mě zaujala tato sada olejů. A moc dobré zkušenosti mám s povzbuzující a dýchací cesty pročišťující eukalyptovou solí do koupele (klik)

Když přišel podzim tak rychle, věřím, že se vám tip na skvělou koupel bude hodit. A taky by mohla být sada pěkným dárkem (Vánočním).

Máte zkušenosti s koupelovými oleji Kneipp nebo jinými výrobky této značky? Doporučte, ráda vyzkouším.


10 komentářů:

  1. Koupelové oleje mám velmi ráda a musím říct, že jsi mě na tyto dost nalákala. Mám pocit, že jsem nějaké jejich koupelové věci viděla i v Glóbusu. Příště budu muset omrknout ;-)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Koupelové oleje jsem od nich nezkoušela, zatím jen enzym peeling a sprchové gely a se vším jsem byla moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Do koupele nepoužívám nic jiného než oleje už nějaký ten pátek (ne tedy přesně tuto značku). Ona už taková královna Kleopatra věděla, že to jde bez konzervantů a olejíčky umí prokázat pokožce medvědí službu :-). Vůně a aromaterapie vůbec mě moc baví. Já se oleji i myju apod., nevěřím tenzidům, parabenům a jiným současným „vychytávkám“ v mýdlech, sprcháčích atd. Zajímalo by mě přesné složení těchto olejů, na internetu jsem ho nenašla…

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel složení na lahvičkách není. Bylo asi na krabici, ale tu nemám.

      Vymazat
  4. Také jsem už na ně koukala a vůně jsou opravdu moc lákavé. Omrknu to :-)
    Měj se hezky, skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ucinkuju nejakym sposobom na pokozku? Z blogu som pochopila, ze ide iba o vonu.

    www.kaviaren-u-macky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsou mastné, takže kůže po nich není promaštěná, jako třeba po koupelovém oleji od Saloos. Je jen jemná a nevysušená.

      Vymazat
  6. měla jsem olejový sprcháč (nebo sprchový olej? :D) a nicmoc... ale voněl hezky :D

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem měla šumivou tabletku s vůní citrusů a mám ještě sprchový gel a lepší vůně jsem ještě nezažila

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle značka je moc fajn, měli jsme od nich sole do koupele a mám i nějaké vzorky krémů, na které se moc těším! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...