neděle 2. března 2014

Místa, která bych jednou ráda viděla

Občas je fajn se trochu cestovatelsky zasnít. Spřádat reálné plány nebo jen jezdit prstem po mapě. 

Poslední roky cestuju jen v představách a je fakt, že moje cestovatelské cíle se trochu změnily a vzdálenosti zkrátily. Malé děti prostě s poznáváním světa moc dohromady nejdou. Ale věřím, že jednou se nějaké příležitosti objeví a já se zase někam vypravím. Třeba mi můj budoucí šéf oznámí: "Evo, musíš jet na Maledivy, vyřešit problém s dodavatelem."

Kalábrie, Itálie

Grindavík, Island

Maledivy

Thajsko

Filipíny

Fotky jsou z FB stránky Places To See Before You Die.

Navštívili jste některá z těchto míst? Jaké jsou vaše cestovatelské sny?

24 komentářů:

  1. Nádherná místa, která jsou i mým snem :-) já navštívila několikrát Španělsko, potom Itálii, Francii, Chorvatsko a Tunis :-) všude se mi moc líbilo a letos chceme s přítelem taky do Chorvatska :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto země jsem taky navštívila, některé opakovaně a taky se mi moc líbily:-) Já letos zatím vůbec nevím, jestli se někam vypravíme.

      Vymazat
  2. Na Maledivy bych jela hned :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Italii nemas zas tak daleko. To das i s detma ne? ;-)
    V Thajsku jsem byla na poznavacce a krome prirodnich a kulturnich kras je ta zeme uzasna lidma.ktery tam ziji s jejih neustalym pozitivnim pristupem.usmevem a optimismem!
    Mym snem je Jizni Amerika "Makcu Pikcu"!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, mě stačila minulé léto čtyřhodinová problitá cesta na Slovensko, každé tři minuty otázka, kdy tam budem. Tam se taky blilo, remcalo:-) A jet s mrňatama na Kalábrii? To raději spáchám harakiri:-) Oni si krásně užijou i výlet někam na kopec nebo víkend u babičky:-) A já si zajedu třeba na nějaký poznávací zájezd v klidu a budu opravdu cestovat a ne se starat o mateřskou školku:-))

      Vymazat
  4. Já sem byla v Kalábrii, ale ne na těch úplně známých destinacích, takže to je docela turisticky nepolíbené, ale v tom je to kouzlo. Hrozně se mi tam líbilo :) Jestli tě to zajímá, tak jsem psala "cestovatelský článek" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten článek si u tebe pamatuju, díky za připomenutí!

      Vymazat
  5. Bola som v Thajsku. Mojim snom je Island. Okrem ineho :)

    OdpovědětVymazat
  6. ta stránka je mor, u každé druhé fotky chytám depku :D já bych na jednu stranu chtěla vidět hodně ze Skandinávie, ale teplé moře je prostě nenahraditelné... Maledivy, Mauricius, všechny tyhle destinace, to je můj sen. v příštím životě se tam chci narodit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si občas říkám, že jsem se měla narodit někde v teple u moře:-)

      Vymazat
  7. Jeee, na te prvni fotce je Tropea, tam jsem byla asi 3x. Bylo tam nadherne. Akorat nasi, kdyz tam byli asi pred 3mi lety naposledy, rikali, ze se to tam docela zmenilo :(.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som bola naposledy v Čiernej Hore, čiže žiadna veľká exotika, ale raz by som sa rada vypravila aj na také Maledivy, ale tých destinácii je veľa :)

    OdpovědětVymazat
  9. Maledivy - to je taky můj sen, obávám se, že nesplnitelný :-) A potom ještě Santorini v Řecku, ten by se jednou splnit mohl! Každopádně se na tyhle obrázky krásně kouká a sní! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Santorini mám taky na seznamu. Já jsem byla v Řecku zatím jen na Zakhyntosu a líbilo se mi maximálně, procestovali jsme celý ostrov. Někam do Řecka bych se určitě chtěla zase vydat.

      Vymazat
  10. Já bych se chtěla podívat na Nový Zéland. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mým obrovským snem je Jamajka. Chtěla bych jí projet křížem krážem, podívat se do hor, trochu se válet na pláži, pořád poslouchat reggae, pít výbornou jamajskou kávu, ochutnávat dobré jídlo. Obávám se, že mi to asi jen tak nevyplní, tak si aspoň na reggae a jamajskou kávu zajdu u nás.

    OdpovědětVymazat
  12. Island a Maledivy bych brala :)
    Ale njradši bych se mrkla na Nový Zéland, Irsko, Japonsko a znovu Švédsko, protože tu zemi jsme si zamilovala a neskutečně mi chybí :( Jo a Hawai :) Už jen z toho pocitu, že bych mohla říct, že si válím šunky na Hawaii :D

    OdpovědětVymazat
  13. já chci vidět Rio a New York :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mým snem byla vždy Jižní Amerika. A splnila se mi cesta do Peru a pak ještě do Brazílie, takže tohle si mohu odškrtnout :-) Ale z těch bližších měst bych ráda do Barcelony :-)

    OdpovědětVymazat
  15. všetky tie miesta vyzerajú ako z rozprávky! Určite ma najviac láka Thajsko a aj Čína - rada by som sa pozrela na slávny Čínsky múr :) tak dúfam, že sa nám raz tie sny aj naplnia :)
    BeautyMissfits

    OdpovědětVymazat
  16. Teda, vybrala si vážně nádherná místa, všude bych se klidně podívala s Tebou :o).
    Já kdybych měla možnost, chtěla bych vidět celý svět. Úplně nejlíp cesta kolem světa za víc než 80 dní ;o)

    OdpovědětVymazat
  17. Já bych ráda do Peru a letos buď Španělsko nebo Řecko! Nádherné fotky...

    OdpovědětVymazat
  18. Island, Maledivy i Thajsko jsou taky můj sen...Moc ráda bych ještě do Japonska nebo někam do Karibiku :) jen na to mít čas a peníze! :)

    Dovolila jsem si Tě nominovat na TAG: práskni na sebe nějakou špínu, tak pokud se Ti bude chtít něco sepsat, ráda si něco přečtu (a myslím, že i ostatní :) hezký den!

    OdpovědětVymazat
  19. Některá místa bych také rád navštívil, hlavně kvůli architektuře...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...