čtvrtek 6. února 2014

Jak mě v noci balil Jiří Dvořák

Bylo to na pracovním večírku. Jiří seděl vedle mě u stolu a hýřil vtipem. Chtěl mi něco pošeptat a přitom se rty lehce dotkl mého ucha a pravou ruku mi dal kolem pasu. "Mami, vzbuď se, je ráno!" A bylo po všem.

Ty sny jsou vážně perfektní. Člověk zažije to, co by ho nikdy ani nenapadlo. A tehnle byl tak živý, že jsem se ráno potýkala s morální kocovinou. Ale nebyla moc velká, protože jsem svodům odolávala. I když nebýt zadaná, tak nevím nevím. Škoda, že jsem byla probuzena tak brzy, bylo to totiž docela příjemné.

zdroj: www.tyden.cz (scéna z divadelního představení Dvojitý agent)
On takový malý flirt není nic zlého. Nebo jo? Já už ani nevím, naposledy jsem flirtovala ... no to už je hodně dávno. Flirt je vzrušení z nepoznaného a hřejivý pocit z toho, že se někomu líbím. Zábavná hra pro dva hráče, ale často má každý svá vlastní pravidla, která ten druhý nezná a za konec hry považuje něco jiného. Nakonec tak zůstávají i dva poražení - jak se mi ty zážitky začínají vybavovat. Asi nemám talent na rozpoznání, jestli jde o flirt nebo přímo o svádění. Takže už se mi do toho nějak nechce pouštět. A taky - jsem šťastně vdaná matka přece!:-)

zdroj: www.sedmicka.tyden.cz
Proč vlastně herec Jiří Dvořák? Tak to vážně netuším. Ale je pravda, že se mi líbí. Má charisma, uhrančivý pohled a podmanivý hlas. Na televizi se moc nedívám, ale druhou řadu Sanitky jsem skoukla celou a to více méně díky němu. No nevím, nevím, jak by to dopadlo, kdyby mě balil doopravdy:-) Pokud by to došlo až k poslední metě, třeba bych zjistila, že nosí špinavé ponožky a ráno si nemyje zuby nebo by se ukázalo, že je to parádní chlap a já bych se ještě nakonec zamilovala. Ale o zamilovávání se jsem už psala tady.

A proč to vlastně píšu. No jen tak, aby řeč nestála. A proto, že ten dnešní sen byl tak skutečný, že z něj doteď žiju. A taky proto, že mě tyhle interakce muž vs. žena baví.

Míváte taky sny, které ve vás zanechají skutečné emoce? Jo a napište nějaký flirtovací zážitek, třeba anonymně:-)


10 komentářů:

  1. Skvělý článek, jako vždy! Takové mám od tebe nejraději:-) Taky mám občas zajímavé sny:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Se mnou naposledy flirtoval můj šéf a byl to spíš trapas:-))

    OdpovědětVymazat
  3. No pokud by hledel jak na te posledni fotce, tak fakt tezko odolat... Taky mivam sny, ze kterych se budim s priblblym usmevem - i kdyz mam partnera a jsem s nim spokojena. Je to takove neskodne koreni zivota. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. no ja nevim jak vy, ale ja s manzelem flirtuju porad! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, tak to není špatný sen, i když asi bych našla i jiné flirtovací favority ..
    A kdy já naposledy flirtovala? No nevím jestli se to počítá, posledně mi vyznával na zastávce tramvaje lásku takový roztomilý postarší, kývající se opilec, řka, že být mu o 30 let míň, hned by mě požádal o ruku :-)

    kdyzmamchut

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych našla, ale zase mohlo být i mnohem hůř:-)) Jee tak takové podobné zážitky mám taky:-))

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...