pondělí 16. prosince 2013

Dopis Ježíškovi

Rozeslala jsem dopisy svým Ježíškům a už vím, na co se můžu pod stromečkem těšit. Ochudila jsem se trochu o překvapení, ale zase mám jistotu splněných přání.

V naší velké rodině se naděluje po částech na více místech, takže mě čekají i další dárky, o kterých nevím. Už mhoho let po kupě dárků netoužím, ale je fakt, že alespoň bez jednoho balíčku by ty Vánoce byly nějaké smutné. Tak mrkněte, co mě tento rok čeká. 



































Povlečení jsem si mohla přát u ježíška jménem Maminka. Sama jsem si vybrala vzor, který podle obrázku vypadá velmi luxusně. Ať je alespoň postel luxusní, když už ten spánek je poslední roky tak bídný. Jsem moc zvědavá, jak to bude vypadat ve skutečnosti, i na omak. Materiál je bavlněný satén.

Ježíškovi Manželovi jsem si napsala o několik doplňků do kuchyně. Tři utěrky Green Gate a plechovou cukřenku. Už se těším na vybalování. Věřím, že věci splní mé očekávání. A knížka nesmí chybět. Moje milovaná odpočinková Agatha Christie. Sbírku detektivek si rozšířím o Deset malých černoušků.

Poslední na seznamu je parfémovaná voda Burberry Weekend. Když jsem ji do obrázku vkládala, myslela jsem, že zůstane jen u vánočního přání, protože jsem si o ni nikomu neřekla. Taky mám vůní teď docela dost. Ale vypadá to, že možná pod stromečkem bude. Nechám se překvapit. Já už vlastně ani nevím, jak jsem na tuto vůni přišla. Asi jsem na ni narazila někde na internetu a padl mi do oka její flakonek. Vyhledala jsem si její popis, podle kterého má navodit atmosféru odpočinku a volných chvil. Kombinace mandarinky a cedrového dřeva umocňuje modrý hyacint a kosatec. Na závěr se rozvine opojná a uklidňující vůně divoké růže, která navozuje chvíle pohody a štěstí. S kamarádkou jsme se vypravily na čichanou a vůně se mi opravdu zalíbila. Lehká, odpočinková, radostná. 

Mám i další přání, ale už jen nehmotná:

Aby se do Vánoc celá naše rodina vyléčila z rýmy, kašle a nachlazení.
Aby se u nás začalo v noci opravdu pořádně spát.
A aby lidi přestali být blbí, neničili přírodu i sebe a užívali si život na naší zemi. A byli šťastní. Ale na to je bohužel Ježíšek moc malý pán.

 Tady je jedna z mých oblíbených amerických vánočních písniček - Andy Villiams It´s the most wonderful time of the year


Jak se vám líbí mé očekáváné dárky? Na vaše přání jsem se ptala ve vánoční giveaway. Ale pokud jste nezapojili, napište, co si přejete teď. Nebo dejte tip na vaši oblíbenou vánoční písničku. Nebo napište, jak se dneska máte. Jak chcete:)


10 komentářů:

  1. Moc hezký článek, to povlečení vypadá krásně:))

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Väčšinou si na vianoce prajem novú vôňu, ale tento rok som sa nedostala včas na "očuchávanie" vôní, tak možno zas nabudúci rok :) Aspoň sa môžem tešiť na iné voňavé darčeky - sviečky a bombu do kúpeľa - voňavé veci ja rada :D Tá cukornička ale vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné dárky. Taky podle mého stylu.
    Já s manželem jsme se letos z úsporných důvodů ze seznamu obdarovyných vyškrtli. Rodina a známí dávají dárky synovi a my se snažíme jim dát něco málo na oplátku. Kdyby dávali dárky i nám, tak bychom museli investovat víc nebo by to bylo nespravedlivé a to je nám zase blbý.

    OdpovědětVymazat
  4. povlečení je krásné! já si přeju hlavně přidat na notebook :)
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. krásný článek a wishlist je také moc pěkný :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  6. Já si přála Naked 3. A bude, jupí! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Evi, s bavlněným saténem mám velmi dobrou zkušenost. Škoda, že to naše se mi barevně okoukalo a nejraději bych ho vyměnila, ale materiálově ho mám moc ráda. A přesně tou samou cukřenkou obdarovávám moji mámu, takže mi už delší dobu trůní ve skříni:) Green Gate je vůbec nádhera, takže se nedivím nad tvojí volbou. Monika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ten materiál moc zvědavá. Na cukřenku taky:) To je náhodička:)

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...