pátek 13. prosince 2013

Brandnooz box - chutěmi našlapaná krabice

Pokud blog sledujete pravidelně, tak víte, že krabičky krásy mě už omrzely. Ale touha zkoušet nové věci a nechat se překvapovat mě neopustila. Tentokrát jsem vsadila na jídlo a pochoutky.

V listopadu proběhla blogosférou vlna Brandnooz. Pokud vám to nic neříká, krátce představím. Brandnooz je projekt, spojující všechny, kteří rádi objevují, ochutnávají a hodnotí potravinové novinky od více než stovky výrobců. Možností, jak se zapojit, je více. Zaregistrujte se bezplatně na webu www.brandnooz.cz a můžete hodnotit a komentovat jednotlivé produkty. Pokud chcete dostat všechny novinky pěkně až pod nos, každý měsíc vychází Brandnooz box. Obsah není předem znám. Hodnota zboží v boxu bude vždy minimálně 330 Kč. Cena boxu začíná u 199 Kč, podle toho, zda objednáte jednorázově nebo zvolíte předplatné. Nápad přišel z Německa a i první vydání obsahovalo německé výrobky. V dalších edicích budou v boxech jen věci, které jsou k dostání u nás.

Nechala jsem se zlákat společně se ségrou a prosincovou edici jsme si objednaly napůl. Jako by v Brandnooz tušili, jak by bylo takové dělení obtížné a nabídli mi další krabici k recenzi. Takže teď máme každá svůj box a nemusíme se o věci bít. A že bych se rvala hodně, protože box je plný dobrot.

Abych nezapoměla, můžete se zapojit do testovacích akcí. Stačí sledovat stránky nebo Facebook (zde), přihlásit se a čekat, jestli vás vyberou. Poslední akce, která proběhla, byla o zkoušení bujónů. Já jsem se nezapojila, protože bujóny nepoužívám, ale balíček obsahoval i olivový olej, rýži a těstoviny, které bych vyzkoušela ráda, takže škoda. Černá Moora byla chytřejší a vše má doma - mrkněte zde.

Tady vidíte přehledně kompletní obsah. Když jsem věci postupně vybalovala a prohlížela, bylo mi hned jasné, že se bude radovat celá rodina. Box obsahoval:

Likér Magister Dark s příchutí zelených ořechů (0,5 l - 165 Kč) - rozhodla jsem se ho věnovat mamince, protože má taková pitíčka ráda. Při první příležitosti ho pak ochutnám.

Vanilková Kofola (0,5 l - 17,90 Kč) - Klasická Kofola mi chutná. Tato vanilková je proti ní luxusní, slavnostní a mimořádná. Budu potřebovat větší balení.

Slaní sněhuláci POM-BÄR (55 g - 21,80 Kč) - Pombérky milují moje děti. Sněhuláčci udělali radost a brzy se po nich slehla zem.

Čokoládové kapučíno Nescafé (120 g/8 sáčků - 49,90 Kč) - Podobným nápojům nefandím, mám ráda klasické rozpustné kafe, ale tohle se povedlo. Sladké tak akorát, plná chuť, lahoda.

Základ na boloňskou omáčku Bolognese Original Dolmio (500 g - 49,90 Kč) - Moc často tyto polotovary nepoužívám, ale u tohoto výrobku mě zaujalo, že obsahuje jen přírodní suroviny. Ve složení jsou rajčata, rajčatový protlak, cibule, citrónová šťáva, cukr, olivový olej, sůl, bazalka, česnek, bylinky, petržel a koření. Takže se mi bude určitě hodit, i k přípravě oběda pro děti.

Bonbóny Chupa Chups Shootz (25 g - 9,90 Kč) - Taky už je děti snědly. Podařilo se mi ukořistit pár kuliček a přirovnala bych je k bonbónkům Skittles, které máme rádi.

Balení žvýkaček Mentos Michelin Pure fresh Mint (60 g - 54,90 Kč) - Zabavil je manžel. Po ochutnání neříkal nic, což znamená, že dobrý.

Nestlé Fitness Med a mandle (425 g - 89,90 Kč) - Snídám jen cereálie, takže mi krabice udělala radost. Už jsem ochutnala. Lupínky z celozrnné mouky chutnají skvěle.

Bonus navíc prosincové vydání časopisu Apetit - 59,90 Kč.

Po sečtení je celková hodnota produktů 459,20 Kč (bez časopisu). Moje spokojenost a využitelnost věcí je stoprocentní. Při ceně boxu 199 Kč (kdykoli ukončitelné předplatné) je to určitě výhodná koupě. Líbí se mi, že jsou výrobky v plném balení, žádné malé testovací vzorky.



























Všechny produkty jsou popsány v přiloženém dopise.





















Za kolik se dá box pořídit?

Do 31. 12. si můžete objednat předplatné Spolu, které můžete kdykoli ukončit. Cena boxu je 199 Kč. Od 1. 1. 2014 to bude už 222 Kč. Platbu je potřeba provést každý měsíc před odesláním boxu. Můžete si částku nechávat automaticky strhávat z karty. Když vás to omrzí, předplatné odhlásíte.

Jednorázová objednávka Nezávazně vyjde na 279 Kč.

Pak jsou na výběr předplatné, které je potřeba zaplatit předem na celou vybranou dobu. S tříměsíčním předplatným vás jeden box vyjde na 249 Kč, u půlročního na 229 Kč a ročního na 199 Kč.



























Třeba by vás mohlo zajímat, že do 24. 12. můžete pořídit roční předplatné časopisu Apetit nebo Marianne bydlení se slevou 40%.


A pokud toužíte po Apetitu a zároveň po Yankee Candle, tak nepřehlédněte tuto nabídku. Nejdůležitější info jsem označila červeně.

Poslední informace ohledně boxu - tento prosincový box je možné objednávat do vyprodání zásob. Pokud objednáte do 15. 12., krabice dorazí před Vánocema. A věřím, že by to mohl být super dárek.

Já jsem s boxem spokojená velmi. Určitě o něm uslyšíte i další měsíc, protože u jednoho vydání rozhodně nezůstanu.

Znáte už Brandnooz box a celý tento projekt? Jaký je váš názor? Uvažujete o objednání boxu?


12 komentářů:

  1. Box mám také a už se těším na další vydání. Mě rozhodně nezklamal.

    OdpovědětVymazat
  2. Neuvažuju, protože jsem hrozně zmlsanej člověk a tento box by mě asi naštval. Nežvýkám, medvědi mi nejedou, cereálie nesnídám a když už, tak si udělám pohankovou kaši, a instantní kafe považuju za "fuj věc, kór když je to ještě slazený a ochucený. V omáčce chybí kořenová zelenina, která je pro mě naprostý základ, práci s vařením to tudíž moc neulehčí. Takže zbývá vlastně jen vaniková Kofola a Magistr. Tu Kofolu mi už muž několikrát přinesl a ořechového pití mám plnou kredenc. Holt sto lidí, sto chutí. U jídla to platí dvojnásob.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to je pravda, tohle je velmi individuální záležitost. Nelze se zavděčit všem.

      Vymazat
  3. To vypadá suprově! Jeto zase něco jiného. :) :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne se ten nápad hrozně líbí a předplatné si pravděpodobně budu přát jako dárek ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  5. Rozhodně mě to velice zaujalo :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych do toho nešla. Jsem hodně vybíravý člověk a pochybuji, že by se mi výběrem výrobku trefili do chutí, požadavků na kvalitu potravin atd.

    OdpovědětVymazat
  7. Nápad se mi nejdřív líbilo moc, ale vlastně mít doma tolik polotovarů nejsem zvyklá, tak asi objednávat nebudu, nebo spíš pro máti..

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za info. O Brandnooz box jsem zatím neslyšela, projekt vypadá zajímavě. Tento obsah by mě potěšil, ale bála bych se, co příjde příště. Asi nejsem moc na překvapení :)

    OdpovědětVymazat
  9. Evi, já se pořád kopu, že musím začít jíst zdravěji a takový boxík by byl další hřebíček do mé rakvičky. Takže k nám Brandnooz chodit nebude. A mimo to je mi hrozně nesympatický ten název, připadá mi to, jako by to zapomněli přeložit z holandštiny:) Ale nebudu ti kazit nadšení a budu si o nových výrobcích alespoň u tebe číst, třeba mě něco inspiruje k nákupu. Tady z té krabice by to nebylo nic (kromě Apetitu, ten mám i doma). Monika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My právě kupujeme převážně základní potraviny, jíme dost zdravě, takže takové zpestření jednou za měsíc vítám. A ještě to napětí, co příjde. Uvidím, jak dlouho mě to bude bavit:-))

      Vymazat
  10. A mám po překvápku :( Chtěla jsem být pod stromečkem překvapená :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...