sobota 16. listopadu 2013

Voňavé vánoční limitky od Yves Rocher

Vánoce se blíží a kosmetické značky začínají lákat novými limitkami. Třeba jako Yves Rocher s kakaovou edicí, ze které jsem měla možnost vyzkoušet dva kousky.

Když je venku hezky a je chvíli klid (od dětí), vrhám se na pořizování fotek na blog. Většinou jsem za pár minut hotová, ale tohle focení jsem si vyloženě užila a pohrála si se světlem. Sprchový gel, který se třpytí jako vánoční baňka, jsem ještě neviděla. A jaká krásná prasátka házel na stěnu. Ještě, že mě u focení neviděl manžel. Ťukal by si na čelo a poradil jít raději žehlit košile.



































Sprchový gel se třpytkami Kakao a pistácie

Podle fotek vidíte, že balení je opravdu povedené a určitě se hodí i jako dárek. Ale třpytky a kulatý tvar není to jediné, čím je gel zajímavý. On prostě úplně nádherně úžasně voní po pistáciích. Já tedy pistáciovou zmrzlinu až tak nemusím, ale tento gel si chodím do koupelny několikrát denně očichávat. Sprchování s ním si užívám. Ale po spláchnutí na pokožce zanechává jen slabou vůni, což je škoda. Příští týden se chystám do prodejny Yves Rocher pro plyšového medvídka (letáčková akce pro členy klubu) a určitě přičichnu k pistáciovému tělovému mléku.

Na stránkách Yves Rocher se na něj můžete podívat zde. 250 ml stojí 159 Kč.



Sprchový gel kakao a malina

Tento gel mě zaujal o něco méně. Obal patří k těm běžným, i když etiketa je moc povedená. Maliny jako by chtěly z obrázku vyskočit. Gel voní opravdu jako malinová čokoláda, kterou mám moc ráda, snad ji taky znáte. Na pokožce už pak vůní moc necítím. Příznivce přírodní kosmetiky by tento sprcháč asi nezaujal, ale pro všechny ostatní by mohl být docela pěkným dárkem.

300 ml stojí 89 Kč a na stránkách YR je zde.













Limitky jsou i v dalších vůních - Vanilka a Kakao a pomeranč. K dostání jsou i jako krémy na ruce, balzámy na rty, tekutá mýdla na ruce a už zmíněná tělová mléka a sprcháče. Ideální k vytvoření vánočních balíčků. Vidíte tu poznámečku na obrázku? Není určeno ke konzumaci. Já se vůbec nedivím, že je potřeba tohle upozornění. Ty vůně svádí k ochutnání.



Ještě se vrátím k začátku, kde píšu o klidu od dětí. Abyste přesně pochopili význam toho výrazu a představili si, jak to u nás chodí, podívejte se na toto video, kde život s dětmi perfektně nastínil komik Michael McIntyre. Když jsem to viděla poprvé, brečela jsem smíchy. Pokud umíte alespoň průměrně anglicky a máte děti nebo víte, jak to s nimi chodí, budete brečet taky:-)

Jak se vám líbí vánoční limitky Yves Rocher? Plánujete něco vyzkoušet? Co říkáte na fotky?


13 komentářů:

  1. Tak tyhle výrobky vypadají vážně skvěle a nejspíš se i brzo kouknu potom sprchovém gelu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hm..super..právě jsem se zamilovala do toho prvního sprchového gelu :D

    OdpovědětVymazat
  3. At mi laskave neukazuje nikdo nic s pistaciema, bo to budu muset mit:D

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají hrozně krásně, to je šílené jak se všechno podobá Vánocům a jak se to blíží :).
    Škoda že nemám poblíž YR, také bych si to hned koupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to víte, ale dá se nakoupit i přes internet přímo na stránkách YR a ke každé objednávce nad 250,- si můžete vybrat dárek, což je super, takže to určitě stojí za vyzkoušení. :)

      Vymazat
  5. ty limitky vypadají krásně a lákavě...nemám zkušenosti s touto kosmetikou, ale tímto by si mě přesvědčila ke koupi ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem tuto limitku viděla poprvé v Rakousku na nakupovacím výletu, ale musím říct, že mě nic nezaujalo natolik, že bych si to musela koupit.. Mám toho hodně, tak se hlídám :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  7. Včera jsem v YR byla a ten druhý výrobek si vybavuji, že mi zaujal:-) šla jsem jen pro odlakovač, ale do vánoc tam musím ještě pro šampon, tak povinně očuchám :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ten malý kulatý, akorát malinu, voní božšky a pak velkou vanilku, ta už mi moc nevoní. Ale chci se ještě podívat po nějakém mléku, asi pistácie. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Teda ty maliny s kakaem musí vonět uplně božsky:) to by byl krásný dárek k Vánocům:))

    OdpovědětVymazat
  10. Jéééé, tak to musím jít očuchat :o) Hezký večer. Hanka

    OdpovědětVymazat
  11. Yves Rocher zas tolik nemusím, i když jejich cutrusový šampon je nejlepší, no ale tímhle si mě navnadila k další objednávce! Ach jo, kam já ty peníze pořád dávám :D

    OdpovědětVymazat
  12. Jeee, asi budu muset zavítat do YR :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...