pátek 30. srpna 2013

Oblíbené věci: srpen

Je konec měsíce a čas na pravidelný přehled mých oblíbenců. Bohužel je tady i konec léta, který přišel nějak rychle, zdá se mi.

Začnu s nekosmetickou záležitostí, schovávající se na fotce v pozadí. Objevila jsem časopis Moje psychologie. Moje mamka má předplatné, takže jsem si několik starších čísel půjčila a přečetla je od začátku až do konce. Články jsou pro mě moc zajímavé a poučné. Dočetla jsem se třeba, že pocit štěstí buď máme nebo nemáme v genech, jak ze svého dítěte nevychovat neschopné nesamostatné stvoření nebo jak probíhá terapie tmou. V časopise jsou i kosmetické a módní tipy, recepty, inspirace pro bydlení nebo cestování.


První lahvičkou zleva je regenerační obličejový olej Carotino od Nobilis Tilia, který testuju a chystám se na sepsání recenze. Hádáte správně - bude pozitivní.

Další věcí, která se mi v srpnu velmi osvědčila, je deo sprej značky Just. Protože v srpnu bylo opravdu horko, sprej prošel zatěžkávací zkouškou. Ráno jsem ho nastříkala do podpaží, které vydrželo voňavé až do večera. Takové účinky jsem zatím u jiného výrobku proti pocení nezažila. Vůně je příjemná, i když hned po použití je dost cítit alkohol. Složení je přírodní, bez aluminiových solí, což mě zujalo a nevěřila jsem, že se bez nich účinný přípravek obejde. Protože jsem lahvičku dostala od mamky, nevím, kde se dá sehnat. Tady je alespoň odkaz www.just.cz.

O šampónu na suché vlasy Born to Bio jsem už oslavnou recenzi psala (zde) a vypadá to, že mě jen tak neomrzí.

Chválu na balzámy na rty Crazy Rumors jste mohli číst už v mnoha mých článcích. Toto je příchuť peprmint a ananas - velmi povedená!

Poslední dobou mám trochu suché ruce (nechci je vidět v zimě). Sáhla jsem po krému od Vichy a jsem s ním fakt spokojená. Jemně voní, ruce po něm nejsou mastné, jen příjemně zvláčněné.

V horkých dnech líčení moc nedávám, ale tuhle rtěnku Grand Rouge od Yves Rocher jsem si fakt oblíbila. Má světle růžovou barvu a ucházející výdrž. Její vůně mi připomíná, jak jsem byla malá holka a půjčovala jsem si rtěnky od mamky - přesně takovou vůni měly.

A na závěr jedna písnička, která mě zaujala. Videoklip je podle mě až moc ujetý, líbí se mi jen ten zvuk. Si říkám, jak ta Hannah Montana vyrostla:-)


Znáte něco z mého srpnového top výběru? Jaké byly vaše oblíbené výrobky pro tento měsíc?


3 komentáře:

  1. Já udělala video) A písničku od Miley taky miluju

    OdpovědětVymazat
  2. Jé Miley mám ráda :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat na svůj blog, kde právě probíhá giveaway na téma back to school. Budu ráda když se zúčastníte :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat
  3. Jediné co znám a mám je rtěnka YR a taky se mi moc íbí, jen jsem ji ještě ořádně neotestovala, jelikož už jich mám rozdělaných hafo..tak bych chtěla napřed nějaké vypotřebovat...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...