neděle 11. srpna 2013

Co jsem nasyslila díky krásoboxům

O krabičkách krásy minimálně slyšela asi už každá holka a žena, která má zálibu v kosmetice. Patřím mezi ně i já, několik krabiček jsem si objednala a cítím, že je potřeba trochu zabilancova - vyplatilo se to nebo ne?

Za celou éru beauty boxů u nás jsem si objednala říjnový, listopadový, únorový a květnový Senzabox. Ladybox mi přišel v únoru, červnu a sloučený Just Married v červenci. Sakra, to je nějak moc krabiček. (A bude hůř - ségra mé "donutila" objednat si na půl předplatné na tři měsíce. To budou rvačky o šampónky a balzámky:-)


Všechny prudukty z boxů, které mám právě doma, jsem dala na hromadu a rozdělila je do tří skupin. Samozřejmě na fotce nejsou všechny výrobky. Ty nejmenší vzorky a fakt dobré věci ze starších vydání jsem už spotřebovala. A nejsem takový maniak, abych si nechávala prázdné obaly. Tedy až na plechovku z balzámku Figs & Rouge peppermint and tea tree - ta se nedá vyhodit a mám v ní špunty do uší.


Za tohle jsem ráda

Toto je první skupinka - všimněte si, že je největší. Všechny tyto věci jsem v boxech našla ráda, používám je (použiji), vyhovují mi a je dobře, že je můžu vyzkoušet. Prostě samé pozitivní dojmy a pocity. Nebudu psát podrobně o každém výrobku, jen tak zběžně - zleva. Vzorek šampónu na vlasy Weleda se hodí vždy, pokud občas cestujete. Jeden jsem už použila a byla jsem spokojená. Vzorek masky na vlasy Macadamia už je taky pryč. Vlasy jsem měla krásně hebké, ale obsahuje silikony, které moje vlasy zatěžájí a podle toho byly i trochu připláclé. Micerální vodu Lirene teď používám a jsem spokojená. Moc výrazně se nelíčím, takže mi zvládne odlíčit i oči. Citroónový šampón i+m moc chválím, vlasy se po něm krásně lesknou. Balím si ho, když cestuju. Sprchová pěna Rituals nádherně vění a funguje i jako pěna na holení. Cestovní balení je bezva. Balzám na rty Lavera je čistý bez příchutě, používám ho často před spaním a do rána mám rty krásně vláčné. Rtěnka Grand Rouge Yves Rocher ve světle růžové barvě se mi moc zalíbila a opravdu ji používám - a to jsem nertěnkový typ. Hydratační krém Mixa používám ráno a zatím spokojenost. Balzám na rty Figs & Rouge je úžasný, skoro ho nedám z ruky. Lak na nehty Colorama je na mě trochu tmavý, ale líbí se mi a i ta výdrž je dobrá. Maličké balení vůně Pivoňka od L´Occitane nosím v kabelce. Pleťový krém Ryamar jsem ještě neotevřela. Sprej pro intimní hygienu Salcura zatím stále testuju. Nějaký fix na oční linky jsem chtěla vyzkoušet, takže jsem byla ráda za tento od L´Oreal. Není tak černo černý, jak bych čekala, ale maluje se s ním dobře a výdrž je taky slušná. Lesk na rty Fleur de Santé jsem dostala v moc pěkném odstínu a ráda ho používám. A nakonec malá černá řasenka Make up for ever, která dělá krásné řasy.


Toto bych oželela

Do druhé skupiny jsem zařadila výrobky, které bych oželela, ale využiju je. Sprchové gely moc nepoužívám, dávám přednost tuhým mýdlům. Ale uznávám, že gel od Palmolive voní krásně a nevysušuje, takže se bude hodit. Odličovací přípravek na oči Green Line spotřebovávám velmi pomalu. Sáhnu po něm jen tehdy, když mám oči silněji nalíčené. Uznávám, že funguje dobře, ale asi bych se bez něj obešla. Máslo nejen na nehtovou kůžičku Lemon Flutter od Lush jsem použila několikrát, ale protože je až moc parfémované, dostala jsem vždy vynadáno, že zamořuju prostředí. Je to opravdu silný citrónový odér. Mám raději jemnější vůně. Se sadou na obočí Famous se seznamuju a začínáme si být sympatické, ale život bych si bez ní představit dovedla. Vůně tělového mléka Duck Island v mini balení na mě působí hrozně lacině, je moc silná a nelíbí se mi. Nakonec je tady vzorek rozjasňujícího make-upu od Yves Rocher, který mě nijak nenadchl. Má dost slabé krytí a trochu zalézá do pórů.


Chcete je?
A poslední partičku tvoří věci, které jsou sice dobré, ale ne pro mě a proto bych se jich chtěla zbavit. Všech najednou. Jde o hnědou tužku na oči Benecos, která se dá použít i na obočí. Korektor Lavera v odstínu light. Rtěnka Make up for ever, jejíž odstín můžete vidět v tomto postu (klik). Rtěnka má perfektní výdrž, ale na mě je tahle barva prostě moc. Zkoušela jsem ji dvakrát a nemám na to ji nosit ven. Pudrové oční stíny Yves Rocher jsem taky párkrát prubla, ale k srdci mi nepřirostly. A pak tady mám tvářenku Inglot č. 29, kterou jsem ani nerozbalovala, protože tvářenky jdou víceméně mimo mě. Takže pokud máte zájem, napište  mi do komentáře a nechte na sebe email. Cena za vše i s dopravou je 250 Kč.

Když ještě vzpomenu na skvělé tělové máslo Nip+Fab, krém na ruce Crabtree&Evelyn nebo tělové mléko Verbena od L´Occitane, které už mám dávno spotřebované, tak si říkám, že objednání krabiček nelituju. Přinesly mi určitě dobré, zajímavé a nové výrobky. A nesmím zapomenout na důležitou součást boxů - očekávání a překvapení. Sice se u mě už tyto pocity trochu otupěly, ale pořád mě to ještě baví.

Můžete si prohlédnout obsah všech předešlých boxů nebo si rovnou ten příští objednat na stránkách www.ladybox.cz.

Objednáváte si také krabičky krásy? Jaký z nich zpětně máte pocit?


10 komentářů:

  1. Některé věci bych brala také. :) Třeba Rituals, Mixu anebo balzám od Saloos. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu říkám solidní sbírka. :) Já měla jen dva Senzaboxy a jeden Ladybox, takže takové zásoby nemám. Ale přiznám se, že se občas nechám inspirovat a něco, co mě u ostatních holek na blozích z boxu zaujme, jednoduše dokoupím nebo za něco vyměním. Třeba tu sadu na obočí Famous teď nedávno. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krabičky jsem oobjedávávala obě, ted tedy jen tu jednu a vždy se těšim jak malý děcko na Vánoce. :)

    Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ja si tyto krabicky objednavam a ted mam i predplatne, protoze co kdyby tam bylo neco zajimaveho, co nutne potrebuju? Jsem rada, ze se krabicky spojily, pro me uspora penez a hlavne mi prislo, ze se ty produkty obcas opakovaly a dve vyrazne cervene rtenkymfakt nepotrebuju, kdyz nepouzivam ani jednu.. Ale snazim se teda vic spotrebovavat, ty mas sbirku slusnou :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď budu mít taky předplatné na další tři měsíce, se ségrou na půl, tak jsem zvědavá, jak se podělíme o věci. Já spotřebovávám kosmetiku celkem pomalu, to je fakt.

      Vymazat
  5. Náhodou Lush je super :)Ale jinak máš sbírku opravdu hezkou! :D
    tinyinworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. tyjo, tak tohle je super článek, všude se akorát áchá nad aktuálním vydáním, ale nikde jsem neviděla takhle srovnání všech LB :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si taky koupila 3 krabičky (jeden senzabox a dva ladyboxy) a musím říct že mně nadchla celkově krabička a po delší době si uvědomuji, že některé věci prostě nevyužiji.. Teď se taky chystám možná vyměňovat a nebo taky napsat nějaký článek na svůj zatím začínající blog.. Teď po sloučení mně krabičky zatím nenalákali..
    janeseverything.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Já už měla krabiček několik, a hodně z nich jsem použila jako dárky k Vánocům a k narozeninám a co jsem chtěla to jsem si nechala a že jsem toho chtěla hodně:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...