pondělí 20. května 2013

Zpevňující tělový olej s Koenzymem Q10 od Dermacolu

Zpevnění pokožky a ochrana proti vzniku strií je myslím aktuální v každém věku. Mě se tedy nejvíc strií udělalo, když jsem se tak nějak začala měnit z holky na ženu a rychle mi vyrostl zadek. Pak můžou přijít další pokožkové pohromy, jako rychlé přibírání a ubírání na váze, těhotenství a stárnutí. To by se člověk mohl mazat desetkrát denně. Ale hodně záleží i na vrozených předpokladech. Někomu se v těhotenství vytvoří velké nepěkné praskliny, někomu nic. Pružnost pokožky taky ovlivňuje dodržování pitného režimu, je prostě potřeba zalévat ze vnitř. Ale každopádně věřím, že péče o pokožku je důležitá a hlavně v pozdějším věku bude znát, kdo na mazání kašlal.


























Já teď používám zpevňující tělový olej Dermacol, který jsem dostala na vyzkoušení. Tělové oleje mám ráda, protože oproti tělovým mlékům nechladí při prvním kontaktu s pokožkou a kůže je po nich taková sametová. Tento olej navíc opravdu krásně jemně voní. Obsahuje koenzym Q10, který v pokožce vlivem stárnutí ubývá, což způsobuje vznik vrásek a ztrátu elasticity. Takže vše, co Q10 obsahuje, vítám. 

Olej slibuje zpevnění pokožky, zvýšení pružnosti a obnovu energie. Jestli výrobek sliby plní, se mi nepodařilo prověřit. Moje pokožka už není z nejpevnějších, ale ještě to nijak zlé není. A já ani nečekám, že by nějaký přípravek mohl pružnost výrozně obnovit. To snad jedině jít pod kudlu. Ale jak už jsem psala, věřím v prevenci a pravidelnou péči a pro tyhle účely je tento olej skvělý. Pokožka je po něm jemná a provoněná, což mi maximálně stačí. Olej se rychle vsákne a kůže nezůstává mastná.


























Jediná věc, kterou bych vytkla, je aplikátor. Zmáčknutím se vytlačí trocha oleje do dlaně. Po delší době používání už mám celou lahvičku od oleje. Víc by se mi líbíla aplikace pomocí rozprašovače. Ale není až tak podstatná věc, dobrý dojem z výrobku se tím u mě nesnižuje.


Shrnutí:
+ zanechává sametovou pokožku
+ rychle se vstřebává
+ pěkná vůně
+ obsahuje koenzym Q10
- aplikace

Tělový olej najdete na webu Dermacolu zde. Stojí příjemných 179 Kč (150 ml) a je k dostání i v drogériích. Ale zajímavý je teď právě nákup přímo v eshopu Dermacol, protože ke každému nákupu dostanete vzorky kosmetiky zdarma. Při nákupu od 100 do 499 Kč máte dárek a při nákupu od 500 do 999 Kč k dárku dostanete navíc bonus 100 Kč na příští nákup. Což je celkem fajn nabídka.

Dívala jsem se ještě na další novinky a líbí se mi tyto výrobky. Mléko na opalování ve spreji, oční stíny a tužka 2v1 a hydratační make-up s výtažkem z orchideje. Všechny novinky jsou na stránkách Dermacolu zde.


















Znáte tento zpevňující tělový olej? Máte rádi výrobky Dermacol? Používáte nějaké přípravky pro zvýšení pružnosti pokožky a prevenci vzniku stríí?


4 komentáře:

  1. Jenom škoda, že jsem na mléka hrozně líná,.://

    OdpovědětVymazat
  2. Výrobky od Dermacol mám moc ráda. :)

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Makeup mám, a už žádný jiný! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Dermacol považujem za jednu z tých lepších značiek, čo sa týka make-upov tak krytím nie je asi nič lepšie ako ich make-up cover. Momentálne používam od nich make-up 24h Control a obľúbila som si aj tú ceruzku 2 v jednom, ktorú máš v recenzii na obrázku.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...