čtvrtek 23. května 2013

New in, centrum Brna a výlohy, nové OC Letmo

Tentokrát jsem tady s takovým souhrnným článkem o tom, co je teď vidět v brněnských výlohách, jak se mi líbí nový obchoďák Letmo a co jsem si nedávno pořídila nového.

NEW IN

Začtu tedy novou kosmetikou. Nakupovala jsem hlavně v drogerii DM a nechtěla jsem moc utrácet, takže jsou to spíš levnější věci. První vlevo nahoře je to nejdražší z celé skupinky. Jsou to depilační pásky Veet na obličej. Bylo mi naznačeno, že bych mohla zkustit udělat něco s mým knírkem, tak jsem si to vzala k srdci. Možná bych to řešit nemusela, na první pohled žádný vousáč nejsem, jen možná trochu při bližším ohledání. Tak se můžete těšit na článek a držet mi palce, ať si nestrhnu celý ret! Balení stálo 139 Kč.

Pak jsem koupila balzám na vlnité vlasy Balea. Měla jsem Oil repair a byl super, ale mám taky bezoplachovou péči na vlnité vlasy, která je taky skvělá, takže jsem se tentokrát rozhodla pořídit tento. Balzámy podražily z 39 Kč na 42,90 Kč.

Na řasenky Maybelline jsem měla kupón na 50% slevu a vybrala jsem tuto Colossal volum. Už jsem ji zkoušela, ale tak kolosální se mi nezdá. Stála mě 124 Kč.

Stylingový gel Balea za 42,90 Kč na uhlazení sepnutých vlasů. Po dvou použítích se zdá dobrý.

Deospray Sensitive Balea za 24,90 Kč je ideální do kabelky. Na léto pro mě nezbytnost. Spreje celkově moc nemusím, ale tyhle Baleácké jsou fajn.

Černá vysouvácí dlouhotrvající tužka na oči od Essence za 39,90 Kč. Mám tyrkysovou a má perfektní výdrž (psala jsem o ní tady), takže jsem musela koupit i černou.

Hnědá tužka na obočí s kartáčkem Essence za 39,90 Kč. Moc jsem ji chtěla a je fakt dobrá.

Balzám na rty Crazy Rumors jsem objednala přímo ze stránek www.rumors.cz. Mám už na tyto balzámy závislost.

Mini balení tělových mlék Yves Rocher po 49 Kč. Jedno je malinové a druhé kokosové. Obě jsou úžasné.


Centrum Brna a výlohy

Pořídila jsem několik fotek, protože bylo moc hezky a v takových dnes se mi centrum Brna opravdu líbí.

Náměstí Svobody

Výloha Tally Weijl a Terranova + kousky Brna v odrazu skla:-)
Ulice Joštova. Na tomto rohu koupíte nejlepší kafe do ruky - Kofi Kofi.





Pohled na hrad Špilberg


Novinky od Bati a proužkaté plavky Lindex.

Nejlepší šoping ever - trh se zeleninou a ovocem na Zelňáku.

Nové OC Letmo

Nedávno se otevřelo nové obchodní centrum Letmo. Je naproti budově hlavního nádraží. Já jsem za to moc ráda, protože se původně jednalo o vyhořelý nepoužívaný dům, který obléhali bezdomovci. 


























Budova je to zvenku opravdu zajímavá. Má myslím šest pater, které spojují pojízdné schody. Obchody uvnitř mě moc nazaujaly, takže už tam asi znovu nevyrazím. V přízemí je Spar a DM, což se hodí.


























Jednotlivá patra jsou docela malá. V nejvyšším patře je kavárna s výhledem na hlavní nádraží, která mi připadá, jako taková dobrá zašívárna. Kdybych měla tajného milence, tak vyrazíme asi tam:-)

Někde tímto směrem, v dálce, bydlím já.

Tady je pohled na hlavák a velké nástupiště. Šipka ukazuje na Brněnský mrakodrap.

Snad jsem vás moc nezahltila! Jak se vám líbí Brno? A máte zkušenosti s nějakým výrobkem z mého nového kosmetického arzenálu?


4 komentáře:

  1. Super věci sis koupila a celkově fajn fotky)

    OdpovědětVymazat
  2. Centrum Brna mám ráda hlavně na jaře. Sice jsem z mrňavé vesnice, ale do Brna aspoň jednou za týden stejně musím jet, v tomhle období si to užívám. :) Brněnský ementál (OC Letmo) mě moc nenadchl, asi jsem čekala něco víc (co se výběru obchodů týče)... no a smrad z rybí restaurace mě vyloženě zabíjí. :-D Z Tvých novinek mám zkušenost jen s Colosálkou od Maybelline a je naprosto boží! Takové řasy mi ještě žádná řasenka neuvyrobila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Brno obzvlášť nemiluju, ale mám ho myslím raději než Prahu :D A nový OC v něm rozhodně není na škodu!

    http://kissforhair.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si na fousky koupila pásky od Opilci, která byla o dost levnější a už jsem je zkusila a jsou výborné, fakt pobrali skoro všechny chloupky co jsem viděla:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...