středa 29. května 2013

4 způsoby jak oživit obyčejný outfit

Jak je známo, tak celkový vzhled dělají až doplňky. A je to fakt. Můžete mít úplně jednoduché oblečení a jen ho zajímavě oživit. U mě se osvědčily tyto čtyři věci - šátek, pásek, kabelka a sluneční brýle. A nemusím je ani použít všechny najednou.
Brýle nosím prakticky od jara do podzimu. Šátek tak různě celý rok. S kabelkama jsem teď na tom hůř, protože nejčastěji nosím tašku s věcma pro děti. A pásek beru, když se to právě hodí.
Šátky jsou skvělý doplněk, který se dá nosit prakticky pořád. Já jich mám v šatníku asi pět a všechny obdelníkové. Nejraději mám starorůžový s černými puntíky. Chci si pořídit čtvercový nebo trojcípý. Podobný tomu vlevo dole.
S páskem se dají dělat divy. Obyčejnou volnou halenku nebo svetřík promění ve vkusný kousek. Já jsem si oblíbila elastický pásek, který se přispůsobí pasu. S klasickým pevným páskem jsem měla problém v případě, když jsem se posadila. To se totiž obvod pasu zvětší, asi jak se navrší vnitřnosti nebo špíčky nebo nevím proč, ale je to tak. Takže mě pásek dost tlačil. A když jsem si ho povolila, tak to pak nevypadalo dobře. Pásek musí opticky pas zeštíhlovat a ne naopak. Takže už jedině pružný a žádný jiný. Z těchto pásků bych si vybrala ten bílý a červený.
Výrazná kabelka zaručeně upoutá pozornost. Já mám ráda kabelky zajímavé a přitom praktické.

























Brýle až tak nápadné nejsou. Ale skvěle dotvářejí celkový vzhled. Mě se líbí spíš větší, černé nebo tmavě hnědé, nic výstředního.

Samozřejmě, že i šperky nebo boty udělají hodně. Taky čepky a klobouky. Je hodně způsobů, jak outfit vyladit.

Jaké doplňky nejčastěji nosíte vy?

8 komentářů:

  1. Pekné tipy :) Presne tieto veci využívam :) Poprípade ešte bižutériu a tak :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jejej, ty šátky jsou bezva! Musím se je taky konečně naučit pořádně nosit. Neumím si nějak pořádně a hezky uvázat a pak mě akorád štvou, tak si je sundám :D

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji šátky, ale v létě je mi v nich vždy hic :-)
    Já nosím hlavně šperky, náramky, náhrdelníky, barevné kabelky, to je moje, barevné boty, samozřejmě brýle :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  4. Moc dobrý článek. Děkuju za tip na ten pružný pásek! Jinak já střídám hodně kabelky a šperky.

    OdpovědětVymazat
  5. líbí se mi výrazné sluneční brýle, ale ještě jsem nenašla ani jedny které by mi slušeli :D no a nevím proč ale na šátky jsem si nikdy nezvykla ..
    twonakedminds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...