sobota 27. dubna 2013

Kavárničkový povaleč

Sezóna venkovních zahrádek je tady, hurá! Dobrá káva, dortík, posezení venku a ke štěstí mi nic nechybí. Jsem kavárenským povalečem, ale spíš jen z povahy. Když už se ale občas někde usadím, tak si to užívám. Taková forma relaxace. Jako by se zastavil čas a jen plynul kolem mě. Jen pozoruju dění kolem a upíjím a ujídám něco dobrého. 

Jedna z mých oblíbených kaváren je v Rožnově pod Radhoštěm a jmenuje se, to by asi nikdo nečekal, Rožnovská kavárnička. Nejen že dělají skvělou kávu, ale mají i výborné dortíky a zákusky. Nepopsatelně výborné.

 Čokoládový dort s malinama - vrchol blaha:-)

 Ženšenová káva - voní po karamelu.

 Dá se sedět venku i vevnitř.



Máte svoji oblíbenou kavárnu? Sedíte rádi v létě venku?


11 komentářů:

  1. Oblíbených kaváren mám několik (v Praze a v Berouně), a toho van Gogha na konci článku má moje mamka v obýváku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, ten dortík!! Jo a na fotce ti to sluší)

    OdpovědětVymazat
  3. Oblíbenou kavárnu??....je jich hned několik:) A ten dortík bych si ted poránu hned dala:)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi ta tajemná ruka tvého společníka :))) Já si dávám tento víkend kávičku se zákuskem u "tchánovců". Zrovna mám před sebou Caro s mléčnou pěnou a ořechový řez se šlehačkou a mascarpone... Jdu na to...
    Kreativně s Ladybird

    OdpovědětVymazat
  5. děkuji moc za komentář na mém blogu a za odkaz na tvůj blog :) jsem moc ráda, že si mi ho do komentáře vložila, protože tvůj blog se mi hned zalíbil :) působí praveně, svěže a sympaticky :) přidala jsme se mezi čtenáře a už se těším na další tvoje články :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář - pro blogerku balzám na duši:-)

      Vymazat
  6. Náhodou jsem narazila na tvůj blog a trochu to tu pročítám, píšeš zajímavě, od každého trochu. No a před chvílí jsem komentovala NY post a ejhle, další město, tentokrát to, kde teď bydlím taky:)) Tuto kavárničku mám v merku taky, viděla jsem poutač na mé oblíbené mojito, které by tam měli mít, tak snad bude brzy příležitost...a kdepak ses v RpR vzala ty? Jsi místní? Monika B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za návštěvu a komentáře:-) Do Rožnova jezdíme často za rodinou a v plánu máme se tam přestěhovat. Já se tam cítím pořád jako na dovolené:-)

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...