pátek 15. ledna 2016

Regenerace pleti s nočním krémem Mádara

Tento noční krém je už druhý, který od značky Mádara mám. Byla jsem velmi spokojená v prvním případě a jsem i tentokrát.

Mádara je čistě přírodní kosmetika z Lotyšska. Krémy a další pleťové produkty mají bylinné složení a po bylinách i voní. Výrobky neobsahují syntetické látky, ropné deriváty ani chemické konzervanty, nebyly testovány na zvířatech a mají cetifikát Ecocert.

Na vyzkoušení jsem dostala regenerační krém Mádara. Zima je na testování krémů nejlepší, protože mám pleť více vysušenou, hlavně když mrzne nebo je silný vítr. A krém se osvědčil. Do rána není po suchých místech ani památky. Možná si říkáte, že krém musí být hutný a mastný, když takto funguje, ale naopak, je spíš lehký, vstřebává se rychle a nezanechává mastný film. Obsahuje mořské řasy, ječné klíčky, měsíček lékařský, heřmánek pravý, chmel, jitrocel, rakytník řešetlákový, rajčatovou šťávu, růžovou vodu, avokádo, jojobový olej a kakaové máslo. To vše pleti dodává vitamíny a antioxidanty, hydratuje, stimuluje buněčnou obnovu a chrání ji před stárnutím. Moje pleť s tímto krémem opravdu vypadá mladší a plná života. Teď mě napadá - asi ho začnu jíst :-)


S krémem jsem opravdu moc spokojená. Se značkou Mádara mám tedy jen pozitivní zkušenosti. I moje nejmenší má dětský krém Mádara a je úžasný, občas jí ho kradu. Mádara patří do té skupiny kosmetiky, za kterou se vyplatí si připlatit. 50 ml stojí 849 Kč. Balení je krásné i praktické - s pumpičkou. Krému stačí troška a vydrží opravdu dlouho. Můžete ho koupit zde.

Bodové hodnocení: 7/7

Máte zkušenosti se značkou Mádara? Jak se vám líbí tento noční krém?


1 komentář:

  1. Tak to vyzerá naozaj famózne

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...