sobota 19. prosince 2015

Horký tip: žehlička (a točička:-) na vlasy Concept pro velký objem Argan a Keratin Golden Care

Vlasy jsou korunou krásy. S žehličkou pro velký objem Argan a Keratin Golden Care od české značky Concept dovedete svou korunu k dokonalosti během několika minut :)

Tuto novinku na poli úpravy vlasů jsem dostala na otestování a jsem za to velmi ráda. Musím přiznat, že původně jsem od této žehličky nic velkého nečekala, ale velmi příjemně mě překvapila a úplně jsem si ji zamilovala! Je perfektní - vlasy natočí i vyrovná, dodá jim lesk, práce s ní je snadná, prostě paráda. Natáčení jde skvěle, protože má žehlička zaoblené hrany. Mám doma starší žehličku značky Remington, se kterou se mi špatně pracuje, vždy mě bolely ruce, než jsem všechny vlasy vyžehlila, proto jsem ji poslední roky ani nepoužívala. Navíc byly vlasy po žehlení takové přesušené. U žehličky Concept není ani jeden z těchto problémů. Je lehká a díky jejímu zakřivení, které na první pohled možná vypadá nezvykle, se s ní skvěle pracuje.

Říkala jsem si, že bych měla natočit video, jak vlasy pomocí žehličky natáčet. Ale pak jsem na youtube.com našla plno instruktážních videí. Mrkněte například na toto video, kde uvidíte hned čtyři různé techniky. Já používám základní postup. Vzít učesaný pramen, co nejblíže hlavě uchytit žehličkou, obtočit kole žehličky a pak už jen pomalu otáčet žehličkou směrem ke konečkům. U dlouhých vlasů, jako mám já, se může stát, že se žehlička na prameni jakoby zasekne a nejde posunovat níž. Stačí pak jen trochu povolit stisk žehličky a pramen se uvolní. Natáčení chce trošku cviku, ale určitě na to brzy příjdete. 

V návodu se píše, že se žehlička používá na vlhké vlasy. Zkoušela jsem to jednou, ale vlasy mi nešly natáčet, ani žehlit. Vlasy musí být suché.


Protože mám přirozeně vlnité vlasy, žehlička se mi nejvíce osvědčila k upravení přírodních vln, přidání pořádných loken a uhlazení vlasů kolem hlavy. Když si vlasy naopak celé vyžehlím, je to sice zajímavá změna, ale cítím se tak trochu nepřirozeně a myslím, že mi to ani moc nesluší. I přes to, že vyrovnané vlasy jsou krásně rovné, hladké a lesklé.

Vlasy jsem zkoušela natáčet i dcerce, která má rovné vlasy po ramena a šlo to skvěle. Krásný účes během chviličky. Žehlička je tedy vhodná pro úplně všechny typy vlasů - dlouhé, krátké, rovné i dlouhé. Se všemi udělá zázraky a účes úplně změní nebo jen oživí až do dalšího mytí vlasů. 

Proč se mi žehlička Concept tak moc líbí?

  • zakulacené desky, které umí krásně nadzvednout vlasy od hlavy a perfektně natáčejí, ale i žehlí. 
  • S žehličkou se skvěle pracuje a nemusí se moc zvedat ruce díky zakřivenému tvaru.
  • Během chvilky upravím své rozlétané přirozeně zvlněné vlasy.
  • Žehlička je lehká.
  • Vlasy jsou hladké a leské, což je asi tím arganovým olejem a keratinem, kterým jsou desky napuštěny.
  • Teplota se dá regulovat, takže je šetrná k jemným vlasů i dost silná na hrubé vlasy.
  • Automatické vypnutí po 30 minutách nečinnosti.
  • ionizátor.

Na žehličku VZ-1420 žehlička na vlasy pro velký objem Argan a Keratin Golden Care můžete mrknout přímo na eshopu www.my-concept.cz nebo ji seženete v mnoha eshopech i kamenných obchodech.

Pokud jste dočetli až sem, asi je vám jasné, že žehličku Concept všem vřele doporučuji. Pokud ještě nemáte vánoční dárek pro sebe, neváhejte :-) Zrovna před chvíli jsem opět natáčela a znovu opakuji - jsem z ní nadšená!

Používáte žehličku? Jak se vám líbí tato žehlička Concept? PS: Nepište mi, že v těch rovných vlasech vypadám blbě, já to vím :-))


2 komentáře:

  1. Poriadny rozdiel. Veľmi sa mi páčiš ale aj s rovnými/kučeravými vlasmi

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju vianočnú GIVEAWAY o bižutériu, kozmetiku a knihy

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...