úterý 28. dubna 2015

Moje první pořádné setkání se značkou L´Occitane

V životě člověka občas nastanou chvíle, kdy zkoncuje s váháním a nerozhodností a začne konat. Jedna taková chvíle u mě nastala právě díky nedávné akci L´Occitane.

Pár menších zkušeností jsem kdysi už s touto značkou měla. Poslední roky jsem ale jen okukovala a plánovala si, co si někdy pořídím. Nakonec jsem vždy odolala. Možná jsem tak trochu přijala za svůj názor, psaný na pár blozích, že jde o obyčejnou, ale předraženou kosmetiku v krásných obalech. Nicméně i přes vyšší ceny na mě celá značka působí velmi přitažlivě, protože oblast Provence a vše, co s ní souvisí miluju. Výrobky mají opravdu krásné balení, proto bych je měla nejraději všechny.

Když bylo při jedné z minulých akčních nabídek možno pořídit hned několik miniatur výrobků, nebylo nač čekat. Ke zvýhodněnému akčnímu balíčku jsem ještě přiobjednala jeden krém na ruce plus vzorky a dárkové balení zdarma. Zaplatila jsem 805 Kč a na fotce můžete vidět, co jsem za tuto částku dostala.

Co na jednotlivé produkty říkám?

Krém na ruce třešňový květ - krásně voní, má lehkou konzistenci, dobře se roztírá i vstřebává. Ruce jsou s ním takové sametové, což způsobuje asi ten silikon ve složení. Obsahuje i bambucké máslo, slunečnicový olej, extrakt z třešťových květů a další příjemné složky. Ale i ty nepřírodní.

Našlehaný krém na ruce jsem v nabídce nenašla, ale snad se znovu objeví, protože je perfektní. Je trochu hutnější, jakoby mírně napěněný, má nádhernou mýdlovou vůni a s rukama dělá zázraky. Ve složení má taky bambucké máslo. Silikony jsem v něm nenašla.

Krémy na ruce patří k nejprodávanějším výrobkům L´Occitane a já se tomu vůbec nedivím. Jejich jediná nevýhoda je ta, že balení 30 ml moc dlouho nevydrží.

Omlazující tělový balzám mandle mě moc nenadchnul. Jako jo, krásně voní, pěkně se vstřebává a pokožku zanechává v příjemném rozpoložení, ale to umí i jiná mnohem levnější tělová másla nebo mléka. Velké balení 200 ml stojí 1330 Kč a to je podle mě až moc.

Mandlový sprchový olej jsem ohlížela už dlouho a jsem proto ráda, že jsem ho mohla takto vyzkoušet. Už chápu, proč je u zákazníků tak oblíbený. Tím, že to není obyčejný sprcháč, ale olej, je mytí prostě o něčem jiném. Tělo přímo hladí a pokožka zůstává jemná i po usušení. Voní krásně po sladkých mandlích. 250 ml je za 500 Kč a myslím, že za tu cenu opravdu stojí.

Mandlové tuhé mýdlo na vyzkoušení zatím čeká, takže o něm třeba někdy příště.

Toaletní voda Verbena je klasika této značky. Vůně je to svěží, příjemná a výdrž je slušná. Líbila se mi moc, ale ne tolik, abych ji nakonec nevěnovala mojí mamce, která má tyto typy vůní a Verbenu konkrétně úplně nejraději. Zajímalo by mě, jak voní toaletka Citrus Verbena. Má být ještě svěžejší, než Verbena. To už musí být fakt síla.

A nakonec několik vzroků. Šampón s kondicionérem pro suché a poškozené vlasy jsem použila jednou a moje už jsem viděla mé vlasy i v lepší kondici, ale těžko soudit z jednoho mytí. Vzorek tělového mléka jsem ještě nepoužila.

A na úplný konec ještě malá toaletní taštička, do které se toho moc nevejde, ale k zahození není, to ne. Určitě ji využiju.


Jak se vám líbí výrobky z mého nákupu? Máte s některým vlastní zkušenosti? Co byste doporučili od této značky vyzkoušet?


7 komentářů:

  1. Tuhle znacku jsem nezkousela a jak pises bude to i tou cenou, ze je predrazena. A nevi zrovna tahle znacka me moc nelaka, ikdyz ma nadherne obaly.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. So znackou nemam skusenost. Chcela som sa vsak opytat,ci ide o prirodnu alebo "konvencnu" kozmetiku?
    //Kaviareň u mačky//

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obsahuje hodně přírodních výtažků, ale čistě přírodní není. V šamponech jsou např. silikony, což mně osobně hodně vadí.

      Jinak od L´Occitane mám také ráda krémy na ruce. Mandlový sprchový olej mi krásně voněl, ale očekávané vyživení pokožky se u mě nedostavilo. Verbenu mám taky doma :-)

      Vymazat
    2. Ano, přesně tak, je to mix přírodních i umělých složek.

      Vymazat
  3. Tuhle znacku jsem zatim nemela moznost vyzkouset, obaly jsou opravdu krasne, ale zatim jsem nenarazila na nic, co by me za tu cenu nejak vyrazne zaujalo :-) Kazdopadne ty kremy na ruce vypadaji vazne moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som dostala na vianoce mydlo tejto značky, ešte ale nedošlo k skúšania, ale chystám sa naň a veľmi sa teším.

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto značku mají myslím i u nás v obchůdku, ale jak píšeš, ceny jsou "krapánek" vyšší. Produkty vypadají krásně. Jsem ráda, že jsi s nákupem spokojená :))) Je potřeba konat. Člověk víc lituje podle mě věcí, které neudělal, než které udělal.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...