čtvrtek 5. března 2015

Jarní trenčkot a 10% sleva na Zoot.cz

Včera tady sice byla ještě sněhová vánice, ale už jsem viděla pár sněženek a ráno začínají řvát ptáci, takže to je jasné, jaro je tu. Nevím, co jsem nosila minulý rok a roky před tím, ale mám pocit, že na sebe nemám vůbec nic.

No, minulý rok mi bylo jedno, ce si na sebe navlíknu. Ploužila jsem se celé jaro v polospánku bojujíc s pocity na zvracení. Ano, i tak se dá prožít krásný začátek těhotenství. Ale teď už jsem v plné síle, hlavně v ty dny, kdy se nebudím (přesněji řečeno nejsem vzbuzena) sedmkrtát za noc, ale jen pětkrát, a mám nutkání trochu oživit můj jarní šatník. Předně by to chtělo nějaký kabátek. Nejlépe kabátek Burberry. Když nenajdu sponzora, tak alespoň nějaký podobný. 





























Do pořádného obchodu s oblečením to teď mám daleko, tak jsem trochu pátrala na Zoot.cz a dalo by se tam vybrat. Trenčkoty, kábatky, parky i pláštěnky tam mají. Vzala bych toho rovnou víc, nemít omezený rozpočet. Celá nabídka je zde.

Jakožto protřelá blogerka, mající prsty ve všem, mám pro vás kód na 10% slevu na Zoot.cz. Kód zní: sirimradost. Neptejte se, jak jsem k němu přišla, je to tajné:-) Jo a platí jen na nezlevněné věci, bohužel.


Co nosíte nejraději na jaře? Máte zkušenosti s nákupy na Zoot.cz?


4 komentáře:

  1. Na zoot.cz jsem ještě nenakupovala, ale už jsem na něj narazila a mají tam pěkné věcičky. :-)

    vmemzivote

    OdpovědětVymazat
  2. Přemýšlela jsem, že si na ZOOT koupím plesové šaty, ale nakonec jsem šla v těch starých, takže zkušenost ještě nemám. Díky za kód, líbila by se mi nějaká kabelka a chtěla bych nějaké polobotky.

    OdpovědětVymazat
  3. Další slevy na Zoot také jsou na http://slevovykupon.net/s/zoot-cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...