středa 18. února 2015

Co se jinam nevešlo VII.

Poslední dobou mám velký nadbytek témat, ale nedostatek blogerského času. Teoreticky bych mohla psát článek každý den, ale prakticky už je to horší.


Mrkněte alespoň ve skratce, s čím jsem se poslední dobou setkala.

Užili jsme si pořádnou sněhovou nadílku...

... ale už se o slovo hlásí jaro. Slunce už začíná mít sílu, zpívají ptáci a na okně kvetou tulipány a narcisy.

Takhle umím během chvilky zatočit s bomboniérou. Narozeninovou!

Mám doma tři čísla časopisu First Class. Možná znáte, možná ne. Jsou to články o světě a myšlení úspěšných. Poslední dobou se autor Petr Casanova zaobírá hlavně vztahy a občas píše, podle mého názoru, trochu pateticky. Ale na druhou stranu se tam dá najít plno inspirace a témat k zamyšlení. First Class můžete číst i online, ale ne všechny články, zde.

Pořádná nadílka balzámů, co? Ale nejsou jen pro mě. Taky pro ségru a mamku.

Naše nejmenší je ztělesněním mateřského štěstí a pohody. Klape nám to spolu na sto procent. Je prostě úžasná. Chystám článek o tom, jak spolu fungujeme. 

Minulý víkend bylo nádherně a obě dopoledne jsme strávili na svahu. Mít sjezdovku 30 minut od domu je prostě skvělé. Už se těším, až si příští rok taky zalyžuju.

V šestinedělí jsem testovala mentruační vložky GIFT Pads. Do žádného článku se mi nevešly, ale určitě stojí za zmínku. Jsou tenoučké a přitom absorbují perfektně. Neobsahují chlór, ani jiné chemikálie. Od běžných vložek se liší tím, že mají speciální turmalínové jádro, které vylučuje negativní ointy. Ty redukují pocity únavy během periody v důsledku prokazatelného zvýšení hladiny kyslíku v krvi. Uvolňuje se napětí v žaludku a zklidňují se nervy prostřednictvím posílení autonomních funkcí organizmu. Čisticí efekt záporných iontů pomáhá čistit krev a obnovovat zdravé pH v intimní oblasti. Záporné ionty dále posilují imunitní systém a podporují obnovu buněk. Pokud vás zaujaly, více informací najdete zde.

A na posledním obrázku jsou moje nohy nasoukané do bruslí. Postupně se začínám osamostatňovat, nebo spíš maličká, a já se tak dostanu ven i sama bez ní. Byla jsem bruslit se starší dcerkou a výborně jsme si to užily.

Jak jste se měli poslední dobou vy?


8 komentářů:

  1. Balzámky CR zbožňuju a mám jich podobné množství - teď jen mažu, mažu a mažu :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Z děťátka sálá spokojenost, to je dobře. Nad předplatným First Class pořád uvažuju, ale zatím jsem se spokojila jen s články z webu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme moc spokojené obě, mateřství si užívám, je to miláček:) Řekla bych, že v časopisech až tak moc extra navíc není, oproti webu:)

      Vymazat
  3. Malinká je nádherně roztomilá :) A jaké má krásné tmavé očka :) No dokonalá ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, ano, ona taková prostě je, je to moje zlatíčko:)

      Vymazat
  4. Gratuluju k tak krásnému a roztomilému miminku, je prostě k sežrání. :-) Můj mladší synek má už rok a půl, tak si člověk uvědomí, jak ten čas letí, když pak vidí takové malé mimi. :-)
    Crazy Rumors chci už dlouho vyzkoušet, ale pořád mám doma jiných balzámů hromadu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) Uvědomuju si, jak rychle roste, tak si to snažím maximálně užít:) Balzámky CR jsou skvělé, na eshopu www.rumors.cz mají nízké poštovné, tak jděte do toho!

      Vymazat
  5. Nám tedy nikde nic nekvete a pořád drkotáme zuby :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...