pondělí 12. ledna 2015

Máte pomeranč místo zadku? Vyzkoušejte CelluBlue

Myslela jsem si, že celulitidu nemám, proto jsem testování masážní pomůcky CelluBlue přenechala sestře. Ale nedávno jsem se pořádně prohlédla v zrcadle a mám ji taky!

CelluBlue ja taková malá chytrá věcička z lékařského silikonu, která umí vyvinout pořádnou sílu a dokáže dát stehnům a zadku pořádně zabrat. Vypadá jednoduše (manžel si myslel, že je to menstruační kalíšek:-) a přitom umí udělat lymfatickou masáž, která je v boji s celulitidou tak potřebná. 


Nejdříve tedy testovala sestra. Co o CelluBlue řekla?

"Použití je opravdu jednoduché. Dokáže vytvořit pořádný podtlak a na kůži se přisát. Až to občas zabolelo. Kůže byla opravdu prokrvená. Myslím, že to vliv má. Doufám, že mi to vrátíš, až to vyzkoušíš! Jo a používala jsem olej Celulinie od Saloosu."


Protože je potřeba nepřítele důkladně poznat, než s ním začneme bojovat, pojďme si o celulitidě něco říct.

Celulitida se nevýhýbá nikomu, můžou ji mít i mladé štíhlé modelky. Vlivem špatné látkové výměny dochází k nadměrnému ukládání tuku pod kůží. Vlastně ne, celulitida se přece jen netýká všech. Nepostihuje muže, protože ženy mají dvakrát více tukových buňek. Zvětšené tukové buňky tlačí na cévy a brání tak správnému prokrvení, přísunu živin a odvodu toxinů. Nahromaděné tuky se nemají jak odbourávat a tukové buňky jen rostou. To vše se na povrchu kůže projevuje hrbolky a bouličkami.

A co stojí za vznikem celulitidy?

  • geny, dědičnost
  • nedostatečný pohyb, sedavé zaměstnání
  • těhotenství
  • kolísání váhy
  • nedostatečný pitný režim
  • užívání antikoncepce
  • stres
  • špatné stravování
  • kouření

Jak s ní bojovat?

  • zlepšit životosprávu, jíst hodně ovoce a zeleniny
  • pít více vody
  • detoxikovat organismus 
  • pití bylinných čajů s kyselinou křemičitou (Modelin od Ryoru)  
  • mít více pohybu (běh, chůze, plavání)
  • lymfatické masáže 
 


A co tedy CelluBlue umí?

CelluBlue vytváří podtlak a pokožku masíruje a prokrvuje. Podtlakem narušené tukové buňky jsou vyplavovány lymfatickým systémem z těla ven. Pokožka je okysličená, prokrvená a postupně se zbavuje tukových zásob. 

Jak CellBlue používat?

Podle oficiálního popisu postupujte takto: Pokožku natřete olejem. Zmáčkněte CelluBlue a přiložte. Povolte zmáčknutí, čímž se CelluBlue přisaje. Pak začněte posouvat CelluBlue zespodu nahoru asi tři minuty a z leva do prava asi dvě minuty.  Dále provádějte kruhové pohyby asi minutu. Aby jste dosáhli ještě větší efektivity, můžete ukončit masáž silným přitisknutím CelluBlue k pokožce a postupně od kůže odtahovat. Každé ošetřované místo je nutné masírovat aspoň pět minut. Ale v závislosti na vybraném místě a stadiu celulitidy můžete měnit délku každé aplikace. Aplikaci je nutné provádět každodenně, dokud nedosáhnete pozitivních výsledků (ve většině případu je to 15-20 dnů). Ale všechno záleží na stupni rozvoji celulitidy. Některé ženy mohou dosáhnout výsledků už za několik dnů. Po masáži se doporučuje vypít během následující hodiny půl litru vody z důvodu vyplavení toxinů.

Nejjednodušší bude ale podívat se na tohle krátké instruktážní video:



Můj názor?

Já fakt tu celulitidu mám jen titěrnou. Můj zadek má spíš jiné problémy. Je placatý a povislý. To bych raději brala tu celulitidu. Ale i tak jsem CelluBlue vyzkoušela a přisává se a s olejem jezdí po kůži jako po másle. Přesně tak, jak je vidět ve videu. Kůže je pak pěkně červená. CelluBlue vám klidně doporučím, k odstranění celulitidy určitě přispěje. Ale neobejde se to bez pohybu, zdravé stravy a dostatečného pitného režimu. 

Další info můžete najít nebo si CelluBlue objednat na www.cellublue.com. Cena je 18,90 EUR, tedy asi 529 Kč.

Máte celulitidu? Snažíte se jí zbavit? Jak? Co říkáte na CelluBlue?


9 komentářů:

  1. Také jsem dostala CelluBlue a bohužel já ho používat nemůžu, protože mě masáž hrozně bolí. Nevím, čím to je. zkoušela jsem zadek, stehna a bolest ukrutná, musela jsem přestat. Nebolí mě to na břiše, ale zas tam cel. nemám, takže efekt taky nula :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem se stejně moc nedozvěděla jestli to funguje nebo ne :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na tu svoji raději nekoukám :D Ať piju, jak piju, cvičím, ovoce i zeleninu jím, stejně tam pořád je, mrcha. Možná bych to měla ozkoušet, když už nic jiného nezabírá :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, to používá masérka jako baňku na má bolavá záda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu Katka K.... je to obyčejná silikonová masážní baňka za pár korun.

      Vymazat
  5. to samé jako CelluBlue, ale podstatně levnější http://www.tejpy.cz/gelova-masazni-banka/

    OdpovědětVymazat
  6. Holky, CelluBlue je k dispozici v obchodech Fann.cz!

    http://www.fann.cz/produkty/telo/ostatni/celulitida-a-tvarovani/cellublue/3092/5804

    OdpovědětVymazat
  7. CelluBlue je naozaj super a teraz ho môžete mať za špeciálnu cenu

    OdpovědětVymazat
  8. Také se mi moc líbí chodit třeba na lymfatické masáže a nebo zkoušet čínskou alternativní medicínu. Někdy ty oleje a různé mastičky z pralesa vyléčí člověka efektivněji a rychleji než kdejaké prášky vyvinuté v chemických laboratořích někde na druhém konci světa.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...