pondělí 1. prosince 2014

Přání, která Ježíšek neplní

Co asi najdu letos pod stromečkem? Řeknu vám, tento rok je mi to úplně fuk, dárky bych klidně oželela. A jaké je tedy moje skutečné přání?

Dcerka se mě a manžela zeptala, co si přejeme od Ježíška. Oba jsme bez rozmýšlení odpověděli ve stejném duchu. Mít svatý klid, řekl můj muž. Moje odpověď byla - vyspat se. (No jo, s malými dětmi se mění priority.) Ale bylo nám řečeno, že tohle Ježíšek nadělit neumí, takže máme smůlu. S čímž jsem vlastně i počítala.

Opravdu, tento rok si nic nepřeju, ani manžel nic nechce. Stačí mi starosti se zajištěním dárků pro děti. Některá přání jsou opravdu zapeklitá. Třeba holčičí make-up Monster High, který měli na letišti v Turecku. Tak asi budu muset Ježíška poslat do Turecka, protože u nás jsem nic takového nesehnala.

S manželem jsme si říkali, že pod stomkem nějaké dárky pro nás dva být musí, aby to nevypadalo, že jsme zlobili. Podle tohoto principu bych tedy měla mít balíčků nejvíce já, samozřejmě. Než bych manželovi popsala věci, které by se mi líbily a kde je koupit, nadělím si je asi sama sobě. Ostatně já sama jsem pro sebe nejbližším člověkem, kterému bych měla dělat radost! Od manžela mi bude stačit, když zajistí celou štědrovečerní večeři a všechno kolem a já budu jen kojit a kojit, tak jak to dělám už skoro měsíc, do zblbnutí.
Ale to víte, že je plno věcí, které se mi líbí a ráda bych je měla, ale protože mám pocit, že mám všechno už nejmín třikrát a už nemám ani místo, kam vše ukládat, raději tedy ani nic doopravdy nechci. Takže spíš teoreticky - líbilo by se mi něco z tohoto seznamu:

Vezmu to od shora:

1. Parfémovaná voda Quelques Notes d'amour Yves Rocher.
2. Hodinky se zlatým ciferníkem a bílým řemínkem.
3. Bílé proužkované damaškové povlečení.
4. Křeslo ušák, třeba z Ikey.
5. Multifunkční suchý olej Nuxe (kladných recenzí jsem četla už tolik, že ho budu muset někdy vyzkoušet).
6. Hrneček Green Gate.
7. Jakákoliv sada L´Occitane.
8. Bílá termoska.
9. Tělové máslo Calena


Co vy a vaše přání? Máte na seznamu hromadu krásných věcí nebo spíš zdraví a štěstí:-)?

15 komentářů:

  1. Zdraví štěstí.-)foták.-) a marně si už 8 rok přeju,at nás kluci nachají o svátcích alespon jeden den přispat....zatím marně.-)Krásná aventní čas přeji....Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já bych víc brala, kdyby zalehli dříve večer a my se mohli v klidu podívat na nějakou pohádku:-) Taky přeji krásný předvánoční čas!

      Vymazat
  2. Ta termoska je krásná. Povlečení jsi měla v seznamu i loni, že? Já ho letos oželím, už jich máme dost, zato ale potřebujeme prostěradla. Ať se přání splní a hlavně! ať máte ty klidné svátky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano i loni a dostala jsem ho. Od té doby, kdy spím méně než bych ráda, hledím alespoň na kvalitu ustlání:-) Takže další krásné povlečení by se hodilo. A díky, i tobě pěkné svátky!

      Vymazat
  3. vzhladom k tomu, ze u nas bol rok 2014 plny chorob by som povedala, ze si prajem hlavne zdravie, ale ked tak pozeram na tie damaskove obliecky a usiak tak by som ich brala tiez....

    OdpovědětVymazat
  4. Vieš čo ja nejako každým rokom mám tých želaní menej a menej, tento rok nemám ani nič také extra vyhliadnuté, vedela som len, že chcem nejakú knihu v anglickom jazyku a naši to vymysleli tento rok tak, nech si kúpime to, čo so sa nám páči a zabalíme si to pod stromček za určitý rozpočet, ktorý sme dostali, už som zo školy preč aj z vysokej takže už ma tie Vianoce tým klasickým spôsobom darčeky až tak nebavia, skôr som rada, ked som doma a sme všetci spolu. No ale nejakú tu kozmetiku pod stromčekom dúfam že nájdem, aj ked doma každý vie, že si píšem blog o kozmetike, táto kategória sa až tak často pod stromčekom neobjavuje, nejaká áno, ale možno to berú z tej stránky, že ja sama najlepšie viem, čo sa mi páči.

    OdpovědětVymazat
  5. Do toho ikeáckého ušáku jsem taky zamilovaná. Úplně se vidím, jak jsem v něm zalezlá s knížkou a čajem, och! Přeji, ať apsoň těch 5 minut klidu dostanete naježeno ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to kreslo by som brala aj ja hned:)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná přání. Já nemám odvahu si nějaký seznam dělat. Já bych si nejvíc přála hlídání pro děti, abychom měli s manželem chvíli pro sebe. Podobné hrníčky mám, 2ks, nafotím ti a můžeme udělat výměnný obchod. Mě se nehodí.

    OdpovědětVymazat
  8. Na ten Monster H. make-up se podívej na ebay.com, je tam toho docela hodně ;)

    Ikeácky ušák je můj sen, mám na to dokonce připravený článek ;)))

    http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Monster+High&_from=R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=Monster+High+makeup&_sacat=0

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  9. Budu velmi ráda, když se zapojíš do mojí giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...