pondělí 24. února 2014

Nový objev - tělová marmeláda Citron s mátou od Kivvi

S máslem, mlékem, dokonce i s jogurtem už jsem svou pokožku natírala. (Samozřejmě teď myslím kosmetiku, nevytáhla jsem je z lednice:-) Ale s marmeládou jsem se setkala poprvé. A bylo to setkání velmi příjemné.

Tělová marmeláda Citron s mátou je součástí pečující kosmetiky značky Kivvi, pocházející z Lotyšska. Pokud je pro vás kosmetika Kivvi taky nová, tak jako pro mě, tady je několik informací. Podstatnou součástí všech výrobků jsou semínka ovoce kiwi, která mají blahodárné účinky na pleť, hydratují pokožku a obnovují kožní buňky. Takže už je jasné, odkud se vzal název Kivvi. Kosmetika Kivvi obsahuje jen přírodní složky, není testována na zvířatech, je vhodná pro vegany a neobsahuje žádné chemikálie, jako jsou umělá barviva, konzervanty, minerální oleje nebo vazelína. V nabídce výrobků najdete řadu pro péči o obličej a tělo, a taky muži si příjdou na své.


Marmeláda je opravdovou pochoutkou pro mou pokožku. Nebojím se napsat, že s lepší hydratací a zvláčňujícím efektem jsem se snad nesetkala. Opravdu. Kůže je po ní znatelně jemná a vyživená. Marmeláda se dobře vsakuje a nezanechává mastný film. Jak bych její účinky nejlépe popsala -  asi to bude znít blbě, ale musím se pořád hladit. Kůže je prostě tak příjemná na omak. Použití marmelády je znát ještě druhý den.

Marmeláda se ze začátku trochu hůř roztírá, pravděpodobně kvůli základu z kokosového oleje. Ale po kontaktu s teplou pokožkou mírně taje a mazání jde dobře. Vůně je přírodní, cítím v ní převážně citrón, ale na pokožce je skoro neznatelná, opravdu jen velmi slabě. Což mě třeba vůbec nevadí, ba naopak. Dnes marmeládu zkoušela na ruce kámoška a cítila výraznou vůni podobnou pepermintové žvýkačce, no tak já fakt nevím. Že bych už ten svůj nos měla tak otupělý? Každopádně vůně je na čistě přírodní bázi, netvoří ji žádná umělá aromata.


Můj celkový dojem z tohoto výrobku je opravdu velmi dobrý, mazání si vychutnávám, až je mi líto používat marmeládu jen na tělo. Balení je totiž docela malé a nerada bych brzy vyhazovala prázdný obal. Vzhledem k účincím na pokožku těla mě samozřejmě napadlo, že tohle bych potřebovala udělat i s obličejem, takže jsem si mázla i ten. A opět jemnost nejvyšší, jen se pak trochu lesknu.

Složení (některé složky jsem si vyhledala a přeložila - pokud vás to zajímá dále, pokračujte sami na Googlu:-):
Cocos nucifera oil* (kokosový olej), Butyrospermum parkii* (bambucké máslo), Copernicia cerifera wax (vosk z listů brazilské palmy Copernicia prunifera), Vitis vinifera oil* (olej z hroznových jadérek), Essential oil of Citrus limonium* (esenciální olej z citrónu), Prunus cerasus oil* (višňový olej), Prunus armeniaca oil*, Macadamia integrifolia oil*, Triticum vulgare oil*, Hippophae rhamnoides oil* (rakytníkový olej), Oenothera biennis oil*, Simmondsia chinensis oil*, Persea gratissima oil*, Ribes nigrum oil*, Rosa rubiginosa oil*, Actinidia chinensis oil* (olej z kiwi), Rubus idaeus oil*, Vitamin E, Essential oil of Mentha piperita* Limonene**, Linaloll**.
* certified organic ingredient
** natural essential oil

Cena: 499 Kč/120 ml

Rychlé shrnutí:

+ výborná hydratace a vyživení pokožky
+ čistě přírodní složení
+ krásná etiketa, skleněný obal
- malé balení za vysokou cenu
Bodové hodnocení: 6/7




























Tělové marmelády jsou k dostání ve třech variantách. Citrón s mátou už znáte. Pak je tam sladký pomeranč a pomeranč s vanilkou.


















Všechny výrobky vynikají nadhernými obaly. Vím, že to není na kosmetice to podstatné, ale myslím, že nebudu sama, která na hezké obaly slyší prostě víc. O jednoho fešáka z tohoto obrázku si brzy zasoutěžíte! 

A abych nezaponěla, marmeládu jsem dostala k vyzkoušení zdarma, ale nelitovala bych, pokud bych si ji koupila za svoje. Pokud hledáte nějaký luxusní přírodně-kosmetický dárek, tak Kivvi je tip pro vás. Já bych brala třeba tuto dárkovou sadu (klik).


Setkaly jste se už s kosmetikou Kivvi? Máte s ní nějaké zkušenosti? Jak na vás celkově působí?


15 komentářů:

  1. Tak marmeládou jsem se ještě nemazala! :) Ale vypadá moc hezky, hlavně se mi moc líbí ten obal, těším se na soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  2. teda ty obaly jsou opravdu krásné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se tahle marmeláda moc líbí a taky bych ji ráda zkusila :) Čtu na ni samou chválu, tak by mě zajímalo, jak by se líbila mně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi sympatické produkty! Závidím testování a v soutěži počítej s mou účastí:) Citrony, pomeranče a máty to já můžu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sympatické jsou velmi - že by tip do budoucího obchůdku?:-)

      Vymazat
    2. No přiznávám, že mě to už dříve napadlo, ale tipů je více.

      Vymazat
  5. Od Kivvi jsem měla sprcháč a marmeláda od nich jsou na mém wish listu už dlouho. Jen mít bezednou peněženku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Značka je mi moc sympatická, ráda bych od nich něco zkusila, ale ty ceny mě odrazují. :(

    OdpovědětVymazat
  7. Podle tvého popisu to musí být opravdu úžasná věc! Nicméně balení je opravdu malé a cena naopak velmi vysoká ... Sama bych si ho kvůli těmto protichůdným hodnotám nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  8. wau, nedávno jsem na tuto kosmetiku narazila a i jsem si říkala jaká asi je...jen ta cena :(
    SpaceSusi

    OdpovědětVymazat
  9. Cena je fakt vysoká, ale verím, že tieto maslá sú super. Nečítam prvú pozitívnu recenziu, takže som už celkom nalomená:) A tie obaly, joj :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vždycky mi dělá hrozně dobře na oči to složení od Kivvi :-D jinak tuhle marmeládu jsem testovala taky a... je to vyloženě luxusní pohádka! :-)
    Bebe
    PS: dneska jsem u sebe spustila o Kivvi kosmetiku soutěž... ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Taktéž bych ráda marmeládku testovala! :-) A hodně mě láká i jejich toner s mátou a meduňkou a pak oční krém se šípkem ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Z té sady bych užila asi jen tu marmeládu. Škoda :( protože tu vílu z plsti bych brala! Sprchové gely a tělová mléka moc nepoužívám. Víc by se mi líbil pleťový peeling a oční nebo denní krém, který dávají jen jako vzorek.
    Na soutěž se taky těším!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...