sobota 20. července 2013

Spotřebováno I.

"Proč tady máš tu kupu prázdné kosmetiky? To bude mít zase něco společného s blogem, co?" Otázka, která nepotřebuje odpověď. Přece ty pixly nevyhodím, aniž bych vám o jejich obsahu něco napsala.

Delší dobu jsem nic nevypotřebovala, ale pak se mi to během jednoho týdne nahromadilo. Takže než se obaly odeberou do věčných lovišť popelnice, udělám jim na cestu poslední rozhřešení, abych ocenila nebo odsoudila jejich existenci.

Výrobkům budu přidělovat body, čím víc, tím líp:
5 = nemá chybu, koupím si zase
4 = byla jsem spokojená, možná někdy pořídím znovu, ale teď dám šanci něčemu jinému
3 = není to špatné, ale unovu to mít nemusím
2 = zklamání
1 = propadák



Začnu s šampóny. Střídavě jsem používala hned tři. Dávám přednost přírodním šampónům, protože neobsahují sodium laureth sulfate (SLES), který může vysušovat, dále pak silikony, parabeny a další sporné chemické látky.

Šampón na poškozené vlasy Logona - 4
Jako každý šampón bez SLS, i tento méně pění, ale vlasy myje dobře. Parfemace je jemná. Vlasy jsou nadýchané, nezatížené a nevysušené.

Šampón pro vlasy barvené henou Logona - 4
Mohla bych o něm napsat to, co o předchozím šampónu. Vlasy si henou barvím, ale udržení barvy potvrdit nemůžu.


Šampón Rhassoul Urtekram bio - 4
Velmi netradiční věcička s africkým mýdlovým bahnem. Má opravdu konzistenci i barvu řídkého tmavého bahýnka. Skoro nepění a k vlasům je opravdu šetrný. Navíc nádherně voní po mátě. Jen se podívejte na to čisté přírodní složení. Určitě bych si chtěla tento šampón někdy znovu pořídit.

Balzám na vlasy Balea oil repair spülung - 5
Tento výrobek už byl tolikrát vychvalován a doporučován, dokonce dostal i ocenění jako DM výrobek roku 2013 (nebo tak nějak), takže myslím, že není nutno představovat. Tento balzám mým vlasům svědčí. Když ho mám na mokrých vlasech, tak je krásně rozčešu jen pomocí prstů. Je bez silikonů a navíc ze skvělou cenu 42 Kč.

Deodorant Balea Sensitive - 5
Pěkně voní, funguje a velikost balení je tak akorát do kabelky. Prostě jde o letní nezbytnost.


Sprchový gel anti-stress Kiss my Face - 3
Svěží povzbuzující vůně a přírodní složení, to jsou dvě věci, které se mi na sprcháči opravdu líbí. Ale protože jsem spíš mýdlový typ, pořízení plného balení mě neláká. Tento vzorek jsem dostala v červnovém Ladyboxu.


Malinové tělové mléko Yves Rocher - 5
Mléko krásně voní, konzistence je lehká, rychle se vstřebává a pokožka je po něm jemná a provoněná. Uvažuju o pořízení velkého balení.


Kaviárová maska na obličej Missha - 3
Jde o papírovou masku nasáklou přípravkem, určitě to znáte. Prostě to vytáhnete ze sáčku a přiložíte na obličej. Nandat mi maska šla celkem dobře, ale na některých místech trochu odstávala. Pleť jsem měla pak příjemně vláčnou, takže myslím, že věc je to dobrá, ale neoslovilo mě to natolik, abych si masku kupovala opakovaně. Maska je jednorázová a stojí 47 Kč.

Tak to je pro tentokrát všechno. Nechci určovat pravidelnost této rubriky, prostě až se mi prázdné tuby nahromadí, tak o nich napíšu.

Znáte některé z těchto výrobků? Jaké s nimi máte zkušenosti?


6 komentářů:

  1. Zdá se mi to, nebo máš u jednotlivých produktů hodnocení obrácené, než je na začátku článku? Trošku mě to mate, ale už je za chvílí půlnoc, tak mi to moc nemyslí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo máš pravdu, díky za upozornění, popletla jsem to. Už je to opraveno, takže čím víc bodů, tím líp.

      Vymazat
  2. Bud som nepochopila hodnotenie v uvode, alebo si v priebehu clanku zmenila stupnicu :-) inak pekny clanok.

    OdpovědětVymazat
  3. Mini deodoranty od Baley jsou super, největší jejich zásluhou je cena a velikost :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...