čtvrtek 25. července 2013

Červencový Ladybox Just Married - dost dobrý!

Když jsem balíček přebírala od kurýra, blesklo mi hlavou: "Ta krabička je nějak nezvykle těžká". Při rozbalování mě mile překvapil nápaditý design krabičky a obsah taky stojí za to.

Jak už asi všichni vědí, krabičky Senzabox a Ladybox se daly dohromady a jejich první edice má podtitul Just Married. Spojení má přinést to nejlepší z obou. Poslání zůstává stejné - seznamovat s novými kosmetickými značkami a výrobky. Posuďte sami, jestli se to povedlo. Za mě můžu říct, že ano.

Vnější přepravní obal je sám o sobě pěkný a dále použitelný. Krabička Ladyboxu je bílá s růžovými nápisy. Vypadá opravdu dobře a zajímavě.

Jako vždy - průvodní dopis, který představuje obsah krabičky.

Krabička obsahuje celkem 9 věcí - 4 plná balení, 4 malá balení a jeden bonus "něco na zub"...

... z toho 3 produkty dekorativní kosmetiky a 5 produktů pečující kosmetiky.



Ráda vyzkouším dva přípravky na vlasy - přírodní šampón s citrónem značky i+m Naturkosmetik Berlin v cestovním balení 50 ml a vzorek masky na vlasy Macadamia Deep Repair. Ani jednu značku neznám, přírodní péči o vlasy používám, takže výběr těchto produktů hodnotím kladně.

Zařazení sprchového gelu Palmolive mě až tak moc nepotěšilo, protože mám radši tuhá mýdla a navíc značka Palmolive se dá koupit všude. Ale sprcháč voní pěkně, takže se neztratí. Trochu nešťastné mi připadá zařazení druhého produktu pro sprchování, čímž je sprchová pěna Tai Chi od Rituals v malém balení 50 ml. Značku Rituals už trochu znám a dělá kvalitní věci, které krásně voní. Takže bych v boxu nechala jen Rituals a místo sprcháče Palmolive bych uvítala třeba nějaké tělové máslo. 

Tuhá mýdla používám hodně, takže další se hodí vždy. Toto mýdlo je ručně vyráběné a 100% přírodní. Značku libebit ještě neznám.


























Rtěnka Grand Rouge od Yver Rocher v plném balení se mi moc líbí. Mám růžový odstín č. 11 Rose pétillant. Jedná se o personalizovaný produkt, takže v každém boxu může být jiná barva, podle toho, co jste zašktly v dotazníku Ladyboxu.


























Fix na oční linky ještě žádný nemám, používám tužky, ale nějaký jsem vyzkoušet chtěla, takže jsem ráda, že jsem ho v boxu našla. Tetno je značky L´Oreal - Super Liner Blackbuster - v plném balení. Už jsem ho zkoušela a linka se mi zdá světlejší, čekala bych pořádnou čerň, když se na výrobku píše "extra black". Ale výdrž se zdá dobrá, tak uvidíme, jak se osvědčí.

Sada na obočí Famous v plném balení je pro mě úplnou novinkou. Neznám ani tuto značku a ani žádnou podobnou sadu nemám. Budu se muset naučit, co s tím.

V mém případě tentokrát Ladybox svůj cíl splnil. Vyzkouším několik nových značek i pro mě nových typů výrobků. Takže jsem ráda, že tuto krabičku mám.

A co se týká mého pohledu na spojení krabiček - několikrát jsem četla názor, že zmizí konkurence (Great box se nějak za konkurenci nepočítá), takže se Ladybox nebude tolik snažit. Já myslím, že konkurence v tomto případě není až tolik potřeba. My si přece krabičky kupovat nemusíme. Pokud se nám edice nebudou líbit, další si neobjednáme a peníze utratíme raději za konkrétní produkty v drogérii nebo v parfumérce. A to Ladybox jistě dobře ví. Spojení určitě přinese silnější vyjednávací pozici s výrobci kosmetiky, takže by v boxech mohly být lepší a lepší věci. Ale to ukáže čas.

Co říkáte na tuto edici? Je podle vás opravdu tak našlapaná, jak Ladybox sliboval?


13 komentářů:

  1. na mě čeká doma a nemůžu se dočkat, až se pokochám naživo!!! Zatím jsem tedy nadšená :) a myslím, že se vydání povedlo

    OdpovědětVymazat
  2. No, pár produktů fajn, ale zase mě nic nedostala. Čekala jsem famóznější svatbu :)

    OdpovědětVymazat
  3. teď mi box došel a také hodnotím kladně, až na ten sprcháč, toho nejlevnějšího a nejdostupnějšího je tam vždycky moc :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ho budu mít doma až zítra, ale jak vidím, tak spokojená budu. Je to moje druhá krabička. První jsem objednávala červnovou od Senzaboxu, ještě před spojením s Ladyboxem, ale myslím si, že se spojení vyplatilo ....... uvidíme do budoucna :o)

    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Tak teraz prvýkrát ľutujem, že ten ladybox nemám...podľa mňa je super...hlavné bomby pre mňa je tá sada na obočie a linka vo fixke od Loreal...úplne super! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Před chvilko tu byl pošťák a jsem celkem spokojená :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám box prvně - v dotazníku jsem psala, že rtěnku používám tělovou, a přišla mi ta, co tobě, na puse je zářivá a dělá žluté zuby :(, tak nevím.... palmolive nekupuju, ale spotřebuju, neb mi zrovna došel sprcháč, ale nadšená z něho nejsem - ten bych teda oželela... u mě teda krabička tak 50:50.. no možná spíš míň, asi jsem čekala jaksi víc podle toho haló okolo...

    OdpovědětVymazat
  8. najviac sa mi páči tá sada na obočie, inak je to celkom okey, myslím že tam mohli dať i ďaleko horšie veci, tak nech im to vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem teda tentokrát nadšená, hlavně jsem nečekala takovou nálož výrobků :D A plno věcí se mi i hodí k zabalení na dovču, za mě teda velká pochvala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jůůů, tak to je teda něco! Hodně povedené, hlavně Rituals by mě nadchlo :-)

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Moc povedené! Docela lituju, že jsem si ho neobjednala..

    OdpovědětVymazat
  12. Některé produkty se mi moc líbí, ale čekala jsem ještě trochu víc.. A krabička se moc povedla. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se líbí, sice není úplně tak super jak bylo avízováno, ale že bych si vyloženě na něco mohla stěžovat to taky nemůžu:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...