úterý 3. května 2016

Opravdový důkaz lásky

Byl 1. máj - lásky čas. Slavit lásku v tento den mi příjde smysluplnější, než v únoru na Valentýna. Na jaře totiž všechno kvete, roste a mění se. A to stejné se dá říct o lásce, není nikdy stejná a díky ní toho může hodně vzniknout.

Některé údaje jsem na fotce vymazala :)

Láska toho dokáže tolik, píše celé příběhy. Dostala jsem krásnou možnost nechat si jeden takový příběh lásky (ten náš) ztvárnit graficky do tzv. Láskografiky. Stačí zadat pár údajů a už jen čekat, až vám konečné dílo dorazí domů. Tu naši Láskografiku mám v obýváku a pokaždé, když o ni zavadím pohledem, jako by se mi před očima promítly všechny ty roky. Pomyslím si, kolik už toho máme za sebou a ještě víc před sebou, doufejme :-)

Líbí se vám Láskografika? Máte možnost zvolit si ze dvou stylů a vybrat si barvy. U mě byla jasná volba černá na bílém pozadí. Paní grafička mi poslala pár dalších návrhů, ale nakonec jsme zůstaly u jednoduché černobílé verze. Konečný výsledek je podle mě dokonalý, moc se mi líbí a nejen mě, ale i lidem, co Láskogafiku u nás doma viděli.


I třeba takto může vypadat ta vaše Láskografika :)

Láskografika je skvělým dárkem z lásky, ať už k výročí nebo jen tak. A troufnu si odhadnout, že velký dojem by s Láskografikou udělali hlavně muži, protože to jsou právě oni, kteří si většinou nepamatují, kdy proběhlo první rande nebo první pusa, takže by tímto partnerku určitě mile překvapili. Láskografika by mohla být i pěkným svatebním darem, jako takový záznam o tom, co svatbě předcházelo. Důvodů a příležitostí, proč pro někoho nechat vytvořit Láskografiku je určitě mnoho, ale jedno je jisté, s takovým dárkem budete mít určitě úspěch.

Mě by se moc líbila, a věřím že i mnoha dalším maminkách, taková grafika pro dítě. Znázorňovala by jeho vývoj, první úsměv, první zoubek, první krůček, první slovo. To vše by doplnila pěkná fotka.

Jak už jsem psala na začátku, z lásky toho může docela dost vzniknout. Společné sny, plány, děti, domy. V tom horším případě nenávist nebo lhostejnost. Ale to se stává, když láska není ta pravá. Občas pak pátráme po důkazech, zda právě ta naše láska pravá je. Někdy to totiž není tak jednoznačné. Stejně všichni tušíte, jak to s těmi důkazy lásky je. Nečekáte velké dary, drahé parfémy a prsteny s diamantem. Víte, že mnohem víc znamenají ty malé každodenní sotva postřehnutelné důkazy lásky, jako když vám partner pokaždé z obchodu donese vaši oblíbenou čokoládu, jede s vámi na pohřeb tety vašeho bývalého nebo vám večer masíruje nohy. Drahé dárky může koupit každý, ale tyhle malé drobnosti dělá jen ten, kdo má skutečně rád. 

Pokud to s tou láskou všechno funguje a zapadá do sebe, probíhá každý den s dobrým pocitem, tak nakonec, a tady se zase vracím k Láskografice, je právě ona jedním takovým důkazem lásky, protože máte co zaznamenávat a zapisovat si, ty děti, domy, zážitky, s otevřeným koncem pro další pokračování, na které se těšíte i přes nějaké překážky a víte, že vám to za to stojí. 

Vše o Láskografice se dozvíte zde. Zarámovaná stojí 1790 Kč a elektronická, kterou si můžete sami vytisknout 990 Kč.

Přeji všem krásný květen nabitý láskou :-) Jak se vám líbí Láskografika? K jaké příležitosti byste si ji nechali udělat?


5 komentářů:

  1. Krásný článek i nápad. Takový dárek by byl super k výročí. Navíc stále hledáme, čím si ozdobit zdi :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Waaaaau tak to je nádherné :) zbožňujem takéto romantické vecičky

    OdpovědětVymazat
  3. Jak vidím, nepotřebujete slavit Valentýna, když slavíte narozeniny ;) Ale nápad je to krásný! Hezký květen přeju!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, to vypadá parádně :-) . Já bych se měla příští rok k prvnímu máji také vytasit s nějakým parádním dárkem. Manžel mě totiž letos překvapil parádním pugétem. Využil službu doručení květin a nechal mi je poslat domů se vzkazem, že jsou od tajného ctitele a pak se vůbec nechtěl přiznat, že jsou od něho :-D . Tak bych mu chtěla příští rok toto překvapení nějak oplatit :-) .

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...