sobota 20. února 2016

Instantní pozvánka

Zvu vás do dokonalého světa, kde každý může být krásnější, štíhlejší a celkově tak nějak lepší. Tráva je zelenější a nebe jasnější. Můžete se tam však i lecco zajímavého dozvědět a inspirovat se.



Takový je Instagram. Pokřivená realita, místo, kde je vše pozitivnější, všichni se staví do lepšího světla a i to obyčejné kafe vypadá kouzelně. Na takovém místě nemůžu chybět. Jednou denně se do něj na chviličku ponořím. Sleduju fotky několika svých oblíbených blogerek, Leoše Mareše s jeho pověstnými hashtagy a Simonu Krainovou, která stárne do krásy. Jako malou ukázku toho, čím já sama přispívám do Instagramu, dávám sem několik starších obrázků. Neplánovaně jsem vybrala ty s letním nádechem, což se v tomto počasí docela hodí. Můžete mě sledovat pod jménem msbloggereva.

Používáte Instagram? Koho zajímavého sledujete? Dejte tip!


6 komentářů:

  1. Já jsem tekhle objevila Pinterest - dá se na něm krásně prokrastinovat, když člověk objeví zajímavou inspiraci, články, fotky, nápady na tvoření... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ráda na instagramu sleduju cestovatelské profily, přírodu, vždycky mě to příjemně naladí, spíš, než nějaké celebrity :)

    OdpovědětVymazat
  3. Instagram mám moc ráda, hlavně pro to, že je, jak píšeš pozitivní. Lidé sdílejí své krásné okamžiky, dobré jídlo, nádherná místa a ty malé uklizené vystajlované kousky svého domova, které se vlezou do čtvercového rámečku :-)
    Sleduju spoustu lidí, hlavně z foodblogů a photoblogů, celebrit už jen pár, nějak mě to omrzelo, stejně jako kosmetické profily.
    Leoši Marešovi a jeho legendárním hashtagům jsem ale věrná :-). Jinak nadšeně sleduju Insta Jamieho Olivera (jamiesfoodtube), Petry Lovelyhair i Miroslava Čížka :-). Ráda prohlížím fotky National Geographics (natgeo), Kublanku (cubacubicula) a pár svých oblíbených vodovkových ilustrátorů třeba Canotstoppainting. No a Tebe, to dá rozum! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super predstaveni instagramu. Leosovi jsem propadla az behem stardance a taky sleduju marusku dolezalovou.ktera si zalozila profil nedavno. A par kamaradu. Jinak si zatim moc sledovani nepridavam.diky za tipy.

    OdpovědětVymazat
  5. Super predstaveni instagramu. Leosovi jsem propadla az behem stardance a taky sleduju marusku dolezalovou.ktera si zalozila profil nedavno. A par kamaradu. Jinak si zatim moc sledovani nepridavam.diky za tipy.

    OdpovědětVymazat
  6. Tá kávička vyzerá naozaj chutne :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...