středa 6. ledna 2016

Ochrana (dětské) pleti před mrazem

Dnes to bude na aktuální téma. Zima se začala konečně ozývat a ještě nějakou dobu potrvá. Mám pro vás tip, jak před mrazem chránit tvářičky nejen dětí, ale i ty vaše.


Když mráz štípe do tváří, není to nic příjemného, obzvlášť, když má člověk být venku delší dobu. Před mrazem mažu obličej svých dětí, a občas i svůj, ochranným krémem. Mám vyzkoušeny tyto dva. Mají jedno společné. Něco, co u běžných krémů nenajdete - neobsahují vodu. Nestane se, že vám obličej zamrzne a budete vypadat jako ledová socha :-)

Oba krémy chrání před zimou a větrem skvěle, oba se dobře vstřebávají a mají 30 ml. Hipp dětský intenzivní krém Vítr a zima krásně dětsky voní, má krémovou konzistenci, obsahuje mandlový olej, ale přírodní složení nemá. Weleda měsíčkový ocranný balzám má více olejovou konzistenci, voní po heřmánku, obsahuje pečující lanolin a celé složení je přírodní. Proto je taky asi o 100 Kč dražší, než Hipp.

Doporučit můžu s klidem oba. Teď už jen záleží na vás, zda si potrpíte na čistě přírodní složení nebo ne.

Složení Hipp: Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Copernicia Cerifera Cera, Di-C12-13 Alkyl Tartrate, Hydrogenated Castor Oil, Talc, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Zinc Oxide, Tri-C12-13 Alkyl Citrate, Parfum, Silica, Hydrogenated Sweet Almond Oil, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol.

Složení Weleda: Mandlový olej, lanolin (tuk z ovčí vlny), včelí vosk, výtažek z měsíčku lékařského, parfém (přírodní éterické oleje), limonen*, linalool*, benzyl benzoát*, benzyl salicylát*, geraniol*.
* součást přírodních éterických olejů



Chráníte si tváře před mrazem a studeným větrem? Znáte tyto dva krémy?


3 komentáře:

  1. Ten Hipp mám docela ráda a občas ho v zimě používám :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. U nás je stálicí Weleda. ;) Hipp bych tedy na tvářičky našich děvčátek asi nemazala.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Weleda doslova milujem. Určite si si v tejto oblasti vybrala to pravé.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...